Dodaj do ulubionych

Mikri Poli Kolymbia Rodos

17.07.15, 13:29
Witam! Proszę o opinie na temat hotelu osób, które były w nim w tym roku. Wybieram się tam z żoną i dzieckiem pod koniec sierpnia. Proszę przede wszystkim o informacje dotyczące warunków i udogodnień dla dzieci w wieku ok. 5 lat. Proszę też o ocenę animatorów. Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • szmeczka Re: Mikri Poli Kolymbia Rodos 21.07.15, 17:14
      Podbijam watek, ewentualnie czy możecie zaproponować inne hotele dla rodzin z dziećmi - 3 i 5 lat na Rodos - zalezaloby mi na chociaż jednej zjeżdżalni - nie musi być od razu aquapark , plaża może być kamienista - to tez może być frajda dla dzieciaków
      • Gość: ania Re: Mikri Poli Kolymbia Rodos IP: *.di-net.pl 22.07.15, 01:01
        Polecam hotel Sunconect Kolymbia Star. Byłam tam z dwójką dzieci 4 i 8 lat.Dzieci mega zachwycone! Trzy baseny dla dzieci.W jednym trzy zjeżdżalnie dla starszych dzieci, a w drugim dwie dla maluchów:) Plaża kamienista. Super animacje i dla dzieci i dla dorosłych:) Wśród animatorów Polka.Jedzenie bardzo dobre i różnorodne. Pokoje rodzinne z widokiem na góry:) Jedyny minus to niestety trzeba wcześnie rano (ok 6) rezerwować leżaki przy basenie .
        • szmeczka Re: Mikri Poli Kolymbia Rodos 22.07.15, 16:39
          Ania a z którego biura lecialas.? Do Kolymbia star , ja znalazłam net holiday - nie znam w ogóle i necermana- tu drożej ale biuro znane
          • Gość: ania Re: Mikri Poli Kolymbia Rodos IP: *.di-net.pl 22.07.15, 19:24
            Lecielismy z niemieckiego Necermana:) Zazdroszczę Ci że urlop dopiero przed Wami:)
        • Gość: sylwia.m@interia.p Re: Mikri Poli Kolymbia Rodos IP: 95.215.54.* 30.04.16, 22:46
          Witam ja planuje sie wybrac malzrnstwo i roczne dziecko jakie tam sa pokoje rodzinne i z czego sklada sie zestae fo kawy/herbaty? Czy sa jakies udogodnienia dla takich maluchow?
    • Gość: ana Re: Mikri Poli Kolymbia Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.15, 16:18
      Wróciliśmy niedawno, to raj dla dzieci, pyszne jedzenie, także dla dzieci, animatorzy bardzo zaangażowani w swoją pracę , klub dla dzieci działa wspólnie w klimatyzowanym pomieszczeniu (to istotne bo zazwyczaj było w cieniu 40 stopni) z niemieckim Solino i czeskim Crocoklub, mają też wspólną dyskotekę, show. Jest zadaszony plac zabaw i zadaszony basen dla małych dzieci. morze jest super, plaża zaskoczyła nas pozytywnie. Bardzo czysto.Naprawdę udany urlop.
      • Gość: sylwia_m82 Re: Mikri Poli Kolymbia Rodos IP: 95.215.54.* 10.05.16, 20:25
        A jaki pokój mieliście?Z czego składa się zestaw do kawy i herbaty?Jak obsługa?A jak tam jest ze sklepami?Byliście na jakiejś wycieczce i z którego biura z Tui?
    • szmeczka Re: Mikri Poli Kolymbia Rodos 22.07.15, 16:43
      To teraz nie wiem czy Mikri Poli czy Kolymbia star ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka