Gość: grzes IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 27.09.04, 14:35 Mozna pytać, chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apja Re: Rodos - Hotel Montemar All Incl.-wrócilem 25.01.05, 15:02 Interesuje mnie oczywiście cena. Może masz jakąs stronę internetową? Od kogo zakupileś wycieczkę? Czy masz jakieś fajne inne oferty w miare nie drogie. Chodzi mi o dwie rodziny z dziećmi, jedna rodzina 2 doroslych 1 dziecko 8 lat i 1 dziecko roczek. Druga rodzina 1 dziecko 8 lat drugie 4 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachax Re: Rodos - Hotel Montemar All Incl.-wrócilem IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 20.06.05, 12:04 Jadę 27 czerwca. DO Montemar Beach Hotel, wersja AI. Czego sie moge spodziewać, czy jedzenie bedzie różnorodne, obsługa miła i pomocna, a pokoje czyste i przyjemne? Zapłaciłam za widok na morze, może widziałeś te pokoje? Opowiedz o plusach i minusach, czy tam sa komary itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Rodos - Hotel Montemar All Incl.-wrócilem IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 21.06.05, 10:18 Byłam wprawdzie w montemar main ale o beach tez wiem. Chyba najładniejsza część hotelu, pokoje ładne. szczególnie te w niskim budynku. Blisko najfajniejszych basenów i morza. Jedzenie jest bardzo róznorodne, mozna wybierac, jak na standardy hotelowe smaczne. Prawie codziennie gril. Obsługa na najwyzszym poziomie. bardzo miła, szczególnie barman w pool barze nad morzem. Był rewelacyjny. pokoje czyste, codzinnie dokładnie sprzątane. Pokoje w beach były urzadzone w starodawnym stylu. W main było bardzo duszno w nocy. Komarów niestety duzo, trzeba wziąc środki do kontaktu. Minusem najwiekszym dla mnie kolejka do obiadu :) Plus - bardzo duzo basenów, jedzenie, bliskośc wypozyczalni samochodowej i morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Rodos - Hotel Montemar All Incl.-wrócilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:05 ja chyba tez znam ten hotel... ( wydaje mi sie ze cześć zwana beach funkcjonowala kiedys jako czesc hotelu st.george) chcialbym sie tylko upewnic, bo zarownio tui jak i rainbow tours maja go w swojej ofercie, jednakze zdjecia w katalogu sa diametralnie rozne (zupelnie inne budynki) i powiedzcie mi ktore sa prawda, zalezy mi na montemar beach, a nie main. Jade tam we wrzesniu a chcialabym byc tam gdzie chce ;) pozatym jesli to co mi sie wydaje jest prawdą to nawet kilka lat temu bylo tam naprawde fajnie, plaza przede wszystkim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Rodos - Hotel Montemar All Incl.-wrócilem IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 21.06.05, 15:03 Montemar beach jest połozony obok hotelu lindos princess. A plaża dla wszystkich taka sama, kamienista. Odpowiedz Link Zgłoś