Dodaj do ulubionych

zdjecia (offtopic)

06.10.04, 10:02
widzialam na innych forach tu w GW, ze mozna normalnie na watkach umieszczac
zdjecia - jak sie to robi?
byloby super!
pzdr;)
Obserwuj wątek
    • gale Re: zdjecia (offtopic) 06.10.04, 13:16
      Hm, nic o tym nie wiem :(
      • arwena Re: zdjecia (offtopic) 06.10.04, 13:46
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=621
        no stoi jak wol!
        • bebiak Re: zdjecia (offtopic) 06.10.04, 14:55
          Cześć, u nas (tj. tutaj) też były niedawno: ktoś pokazywał swoje zdjęcia z
          Krecika.
          Gale, wymyśl coś, se parakalo - Arwenki zdjęcia napewno są przepiękne, a poza
          tym.... południe Peloponezu jest tak bliskie memu sercu (spędziłam tam wszak
          cudowne wakacje). Inni też z pewnością chętnie się pogapią:)
          Proszę ładnie:)
          Z uściskami
          B.
          • gale Re: zdjecia (offtopic) 06.10.04, 20:21
            Ano zadzialam, spytam Wlaaaadze czy i u nas nie daloby sie tak... Bo chyba to
            zalezy od "uprawnien" nadanych danemu Forum przez Wlaaaadze.

Milego,
          • Gość: Lamus Re: zdjecia (offtopic) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:24
            Bebiak!?? Nareszcie dałaś znak!!! Dopisz się co jakiś czas do któregoś z
            tematów. Nie można tak ludzi zostawiać na pastwę bezbebiakowych wątków :-)
            • bebiak Re: zdjecia (offtopic) 06.10.04, 20:35
              Cześć Lamusie:-)))

Gość portalu: Lamus napisał(a):

> Bebiak!?? Nareszcie dałaś znak!!! Dopisz się co jakiś czas do któregoś z
              > tematów. Nie można tak ludzi zostawiać na pastwę bezbebiakowych wątków :-)

No, jak to? A któż to nie zagląda do wątków, hę? Lamus, Lamus nie zagląda:) Ba,
              nawet nie widzi na pierwszej stronie wątku dot. Cykladek w listopadzie mojego
              autorstwa! Z pierwszej strony w wątku o muzyce napisałam, i o Atenkach też, i o
              Zakynthos + Kefalonii też, i o karaluszkach (no, ten to dzisiaj), może jeszcze
              gdzieś - nie pamiętam:( Przychodzę cały czas tutaj drogi Lamusie, czasem sobie
              poczytam, czasem coś naskrobię - cały czas OBECNA!
              Ściskam Cię mocno.
              B.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka