arwena 06.10.04, 10:02 widzialam na innych forach tu w GW, ze mozna normalnie na watkach umieszczac zdjecia - jak sie to robi? byloby super! pzdr;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena Re: zdjecia (offtopic) 06.10.04, 13:46 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=621 no stoi jak wol! Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: zdjecia (offtopic) 06.10.04, 14:55 Cześć, u nas (tj. tutaj) też były niedawno: ktoś pokazywał swoje zdjęcia z Krecika. Gale, wymyśl coś, se parakalo - Arwenki zdjęcia napewno są przepiękne, a poza tym.... południe Peloponezu jest tak bliskie memu sercu (spędziłam tam wszak cudowne wakacje). Inni też z pewnością chętnie się pogapią:) Proszę ładnie:) Z uściskami B. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: zdjecia (offtopic) 06.10.04, 20:21 Ano zadzialam, spytam Wlaaaadze czy i u nas nie daloby sie tak... Bo chyba to zalezy od "uprawnien" nadanych danemu Forum przez Wlaaaadze. Milego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lamus Re: zdjecia (offtopic) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:24 Bebiak!?? Nareszcie dałaś znak!!! Dopisz się co jakiś czas do któregoś z tematów. Nie można tak ludzi zostawiać na pastwę bezbebiakowych wątków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: zdjecia (offtopic) 06.10.04, 20:35 Cześć Lamusie:-))) Gość portalu: Lamus napisał(a): > Bebiak!?? Nareszcie dałaś znak!!! Dopisz się co jakiś czas do któregoś z > tematów. Nie można tak ludzi zostawiać na pastwę bezbebiakowych wątków :-) No, jak to? A któż to nie zagląda do wątków, hę? Lamus, Lamus nie zagląda:) Ba, nawet nie widzi na pierwszej stronie wątku dot. Cykladek w listopadzie mojego autorstwa! Z pierwszej strony w wątku o muzyce napisałam, i o Atenkach też, i o Zakynthos + Kefalonii też, i o karaluszkach (no, ten to dzisiaj), może jeszcze gdzieś - nie pamiętam:( Przychodzę cały czas tutaj drogi Lamusie, czasem sobie poczytam, czasem coś naskrobię - cały czas OBECNA! Ściskam Cię mocno. B. Odpowiedz Link Zgłoś