Dodaj do ulubionych

RODOS - HOTEL PRINCES FLORA

IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 16:30
CZY KTOŚ MOŻE NAPISAĆ COŚ O TYM HOTELU. W CZERWCU WYBIERAM SIĘ NA RODOS Z BIURA
VING. WIEM, ŻE JEST POŁOŻONY W KALLITHEA. CZY KTOŚ BYŁ NA RODOS W AKWARIUM
INSTYTUTU HYDROBIOLOGII, PODOBNO MOŻNA OBEJRZEĆ TAM SPORO CIEKAWYCH OKAZÓW
NP.OŚMIORNICE ITP. BARDZO PROSZĘ O JAKIEŚ INFORMACJE.
Obserwuj wątek
    • vivawawa Re: RODOS - HOTEL PRINCES FLORA 26.04.02, 09:38
      bylem na rodos w zeszlym roku, w miejscowosci IXIA 5 km od miasta Rodos -
      lepiej korztac z taxi niz z autobusu, szczegolnie jak sie jedzie np. w dwie
      osoby taxi ok. 3 euro a autobus za osobe 1,5 euro. lepiej wybrac hotel w
      miescie rodos bo miasto jest super szczegolnie starowka, niestety w akwarium
      nie bylem i zaluje bo tez slyszalem ze jest super
    • Gość: Aka Re: RODOS - HOTEL PRINCES FLORA IP: *.015-83-73746f28.cust.bredbandsbolaget.se 05.05.02, 16:15
      Hej Aneta!
      Idz na www.ving.se
      Po lewj stronie kliknij na VÅRA KATALOGER
      Po prawej wybierz potem TILL KATALOGEN
      Wsrod miejscowosci na Rhodos wybierz RHODOS ÖSTKUST i potem na pierwszym
      miejscu masz juz hotel,o ktory pytasz i BILDER do poogladania.Jesli chcesz
      wiecej info w ludzkim jezyku,to napisz,to Ci przetlumacze.Pozdrowienia!
      Ps.Tez w czerwcu lece na Rhodos.
      • Gość: Malgosia Re: RODOS - HOTEL PRINCES FLORA IP: *.astercity.net 06.05.02, 14:13
        Ja też lecę 26 maja na Rodos ale ze ScanHoliday. I też będę mieszkała w
        Kalithea ale w hotelu Cresten Palace. Wielkie dzięki za wszystkie przydatne
        wskazówki typu przejazdy taksówką a nie autobusem itd. Ciekawa jestem czy ceny
        w Euro są nieco zawyżone. I jakie są ceny napojów, piwa, kawy morożonej itp.
        Czy ktoś z Was już był w tym roku na Greckich Wyspach i płacił Euro?
    • Gość: Mysia Re: RODOS - HOTEL PRINCES FLORA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.05.02, 22:37
      Byłam w tym hotelu 2 lata temu z Vingiem w PRINCES FLORA. Hotel jest w raczej
      średnim standardzie. Wyżywienie było bardzo monotonne (codziennie to samo na
      śniadanie, a obiadokolacje niezbyt smaczne). Hotel jest polożony 4 km od
      RODOS,do którego dojeżdża się taxi. Jeżeli lubisz komfort to nie jest to dobry
      wybór. Dobra rada - nie wykupuj wyżywienia, bo pyszne jedzenie jest w SUNWING
      RESORT, który leży w pobliżu PRINCES FLORY.
      • Gość: aneta Re: RODOS - HOTEL PRINCES FLORA IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 12:38
        Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Nie jestem bardzo wymagająca co do hotelu, bo
        zawsze nastawiam się na zwiedzanie, a hotel traktuję jako baza wypadowa więc
        luksusy są mi nie potrzebne. Dzięki za dobrą radę. Jakie miejsca możesz polecić
        do zwiedzenia. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka