Gość: Krecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 23:05 czy był ktoś z was w Hersonissos i ma jakies fajne zdjęcia z którymi by sie podzielił. ja byłam tam kilka razy lecz fotek nie mam... gokmen11@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lee Re: HERSONISSOS IP: 81.15.236.* 26.12.04, 11:55 www.geocities.com/kretalovers- strona moich znajomych, znajdziesz pare fotek groups.msn.com/Hersonissos/shoebox.msnw i tutaj jest troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia Re: HERSONISSOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:20 byłam kochaniutka w Hersonissos i chciałabym tam wrócić, to boskie miejsce, gdzie widoki przewijają sie z odrobiną szaleństwa, jeżeli jesteś sympatyczką tej miejscowosci to cieszę sie poczytaj wątek wakacje w hersonissos tam też znajdziesz fotki, ja mam swoje na kompie widokami moge ci użyczyć jeśli chcesz. Pozdrawiam Cie czy wybierasz sie moze w tamte strony w przyszłym roku??? Szkoda, ze nie masz fotek, to nie samowita pamiątka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: HERSONISSOS IP: *.bsk.vectranet.pl 29.12.04, 09:39 Pysia ja w przyszlym roku jade tam do pracy na cale lato:). A Ty kiedy bylas? Moze sie gdzies spotkalysmy..jednak mlodych Polakow to tam rzadko sie widzi. Jak cos to juz raczej rodzinki z dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecia Re: HERSONISSOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:01 to super że wy też kochacie to miasto. ja byłam 2 lata temu i rok temu i chyba jestem uzależniona bo już kombinuje kase na nastepny wyjazd :) Rzeczywiście Polaków nie jest wielu ale mi to nie przeszkadza pozdrawiam wszystkich fanów Hersonissos a w szczególności Madzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: HERSONISSOS IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 31.12.04, 15:05 Mnie tez wogole nie przeszkadza brak Polakow a wrecz nawet cieszy ;) gdyz ci ktorych tam poznalam zrobili juz wystarczajaca wioche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: HERSONISSOS... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 31.12.04, 16:53 > w Hersonissos... fajne zdjęcia... Domyślam się, że musi więc chodzić ci o nocne fotki? www.status-club.gr/gallery.html bo w dzień o takie raczej tam dość trudno... www.magicaljourneys.com/Crete/crete-hotels-hersonissos-palmera.html Chociaż to pewnie kwestia gustu i nie każdy lubi takie okolice na Krecie: www.ellada.net/crete-info/innachorio.html bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: HERSONISSOS... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:01 dzięki za wszystkie linki i chętnie poczekam na inne. POZDRAWIAM FANÓW GRECJI HERSONISSOS I GRECKIEJ MUZYKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia Re: HERSONISSOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:40 Kochani mam zdjecia fajne i wcale nie z nocnych klubów tylko z okolic Hersonissos i również z Santorini, w nocy to była balnga a w dzień boskie zwiedzanie okolic. Hersoniccos to urocze miejsce i myślę, że każdy tam znajdzie coś dla siebie, ja siebie odnalazłam i spedziłam tam urocze wakacje, bylam we wrześniu i było bardzo sympatycznie, spotkałam Polaka pracującego w jednej z nadmorskich tawern, ciekawa jestem gdzie pracowałaś?... przemierzałam Hersonissos wzdłuż i wszesz, ale chyba jednak się nie spotkałyśmy, zyczę wam powodzenia i moze się tam spotkamy, póki co ja tez kombinuję jak koń pod górę z tym wyjazdem, póki co na II poł września mam zarezerwowany urlop, a co wyjdzie to sie okaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia Re: HERSONISSOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:42 Kochani mam zdjęcia fajne i wcale nie z nocnych klubów tylko z okolic Hersonissos i również z Santorini, w nocy to była balanga a w dzień boskie zwiedzanie okolic. Hersonissos to urocze miejsce i myślę, że każdy tam znajdzie coś dla siebie, ja siebie odnalazłam i spedziłam tam urocze wakacje, bylam we wrześniu i było bardzo sympatycznie, spotkałam Polaka pracującego w jednej z nadmorskich tawern, ciekawa jestem gdzie pracowałaś?... przemierzałam Hersonissos wzdłuż i wszesz, ale chyba jednak się nie spotkałyśmy, zyczę wam powodzenia i moze się tam spotkamy, póki co ja tez kombinuję jak koń pod górę z tym wyjazdem, póki co na II poł września mam zarezerwowany urlop, a co wyjdzie to sie okaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: HERSONISSOS IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.01.05, 08:10 Jezeli chodzi o mnie to jeszcze nie pracowalam. Dopeiro w tym roku bede po raz pierwszy..Chyba wiem o ktorego Polaka Ci chodzi..Pracowal tam jeden jako kelner w ktorejs restauracji na bar street (ehh juz nie pamietam ktotej ale chyba dzies tam blizej portu). Ja zawsze jezdzilam w lipcu wiec raczej sie nie widzialysmy. Mam nadzieje ze wszystko sie uda i znowu odwiedzisz Hers. A tak btw..zapraszam na forum o hersonissos www.hersonissos.co.uk/ Narazie sie dopiero rozkreca ale jezeli ktos ma jakies pytania lub poprostu chce pogadac to jest mile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia Re: HERSONISSOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 11:08 Kochani a znacie jakies fajne hotele, gdzie cena nie będzie za wysoka a warunki dobre i miła obsługa, czy mozecie coś polecic? może jakieś studio? myślę o wyjeździe dopiero we wrześniu, ale sen mi to z powiek straca, a moze z jakiego biura skorzystac dla uroczego wyjazdu do Hersonissos? Czy dobrze jest korzystać z last minute?? Czy to nie jest za późno? Poradźcie coś Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: HERSONISSOS IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 14.01.05, 14:55 popatrz tutaj na forum o hotelach a z last minute to nie polecam jezdzic bo po 1 moze nie byc ofert do hers po 2 czesto zmieniaja miejsce zakwaterowania i moga Cie upchnac w jakies wiosce na drugim koncu krety zamiast w hersonissos. Odpowiedz Link Zgłoś