Gość: egon IP: 62.233.153.* 19.06.02, 12:06 Jak naprawdę jest w Olimpic Beach - czytałem różne wiadomości na ten temat. Czy ktoś miał do czynienia z BP MEANDER? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nika Re: Grecja-Olimpic Beach-Meander IP: 62.233.153.* 19.06.02, 12:27 O Meandrze nic nie słyszałam, ale Olimpic Beach jest podobno w porządku (moi znajomi tam byli w tamtym roku i bardzo sobie chwalili). Jeżeli tam wyjeżdżasz, to życzę miłego wypoczynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Grecja-Olimpic Beach-Meander IP: *.otenet.gr 19.06.02, 19:45 Bylam w ubieglym roku z Meanrem na Chalkidiki. Biuro jest O.K. Wszystko co obiecali spelnilo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Grecja-Olimpic Beach-Meander - do Madzi IP: *.man.polbox.pl 20.06.02, 09:26 Gość portalu: madzia napisał(a): > Bylam w ubieglym roku z Meanrem na Chalkidiki. Biuro jest O.K. Wszystko co > obiecali spelnilo sie. Droga Madziu czy mogłabyś napisać jak jest na Chalkidiki. Wybieramy się tam w lipcu i jedyne informacje jakie posiadam pochodzą z oficjalnej strony internetowej..próbowałam dowiedzieć sie czegoś zamieszczając kilka tygodni temu moje pytanie na forum, ale chyba jeszcze rzadko Polacy wybierają to miejsce, bo nie było żadnej odpowiedzi. Powiedz proszę gdzie byłaś, jakie są plaże, no i co z tymi jeżowcami w wodzie, co warto zobaczyć, może jakieś fajne knajpki...o jedzenie będziemy musieli zadbać sami, bo jedziemy do apartamentu..co ze sklepami? z góry serdecznie dziękuję - Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Grecja-Olimpic Beach-Meander - do Madzi IP: *.otenet.gr 20.06.02, 15:03 Bylam z Meandrem w Pefkochori. Plaza jest dosyc wazka ale za to woda jest przezroczysta. Skepow jest duzo tak jak w kazdej greckiej miejscowosci turystycznej. Co do knajp jest bardzo duzo tawern szczegolnie przy promenadzie. Postaraj sie tylko znalesc apartamenty ktore nie sa bardzo blisko plazy poniewaz tam ani wieczorem nie da sie zasnac. Apartament w ktorym mieszkalam byl czysty i zadbany. Biuro ktore sie opiekowalo nami na miejscu mialo dobra obsluge. Napisz do ktorej miejscowosci dokladnie sie wybierasz to podam Ci wiecej informacji jezeli oczywisci przypomne se ktore to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Grecja-Olimpic Beach-Meander - do Madzi IP: *.brm.gov.pl 20.06.02, 15:54 Bardzo dziękuję za tak szybka odpowiedź. Jadę do Polichrono, nie wiem czy znasz tę miejscowość. Napisz co warto zobaczyć na Chalkidiki, chcemy objechać cały półwysep, podobno jest pięknie i malowniczo, gdzie warto sie zatrzymać, co zwiedzić? No i co z tymi jeżowcami w wodzie..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Grecja-Olimpic Beach-Meander IP: 2.2.STABLE* / *.bmj.net.pl 24.06.02, 07:35 Byłam w zeszłym roku w Olimpic Beach jest fajnie mała miejscowość spokojna mozna odpocząć plaża ok morze czyste bez żadnych niespodzianek życzę przyjemnego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Grecja-Olimpic Beach-Meander-do Gośki IP: 62.233.153.* 25.06.02, 12:11 Wielkie dzięki, ale czy mogłabyś napisać coś więcej? Co oznacza zwrot "fajnie mała miejscowość spokojna" - zero fajnych knajpek, restauracyjek, tawern - jeżeli takie są - to jakie???? Jakieś sklepy??? Morze czyste??? Bez żadnych żyjątek itp.??? Komary???? I kiedy byłaś w OB??? Bardzo proszę Cię o trochę szerszą wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Grecja-Olimpic Beach-Meander-do Gośki IP: *.brm.gov.pl 25.06.02, 13:04 Olimpic to naprawdę wspaniałe miejsce, byłam tam dwa lata temu...niesamowita atmosfera nadmorskiego kurortu...i wszystko co powinno byc w takim miejscu - knajpki, dyskoteki, sklepy, nie nazwałabym tego miejsca spokojnym, a już napewno nie wieczorem i nie przy głównej ulicy..gdzie mieszkałam...ale było naprawdę wspaniale...w morzu niestety są meduzy, ale trochę głębiej, innych "niebezpiecznych" stworów nie ma, woda nie jest kryształowa, ale za to bardzo ciepła..naprawdę warto tam pojechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Just Re: Grecja-Olimpic Beach-Meander IP: *.ksk.com.pl 25.06.02, 14:20 Moi Rodzice byli z Meandrem w ubiegłym roku w Nei Pori. Znajomi jeżdż już 5 lat z nimi. Biuro bez zastrzeżeń. Mój tato zachorował to poszli z nim do lekarza. Teraz są w Pefkochori- ale nie bardzo podoba im się plaża (w Nei Pori lepsza), samo miasteczko jest zbyt hałaśliwe dla nich ale to są już starsi ludzie. No i za gorąco!!! Jak wrócą to mogę służyć szczegółami. Odpowiedz Link Zgłoś