Gość: Justyna IP: *.euronet.net.pl 25.06.02, 16:03 Chciałabym się dowiedzieć jak jest w Paralii. Wyjeżdżam w sierpniu, niewiem ile kosztują owoce itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deotyma23 Re: jak jest w Paralii 25.06.02, 18:56 ja też jadę w sierpniu do Paralii- i też bym się dowiedziała czegoś ciekawego- jak tam plaża ( chcę zabrać ze sobą parasol- warto?), podobno to wesoła miejscowość z dużą ilością dyskotek? a może ktoś był w hotelu Plaza????- i coś może napisać. Za wszelkie informacje będę wdzięczna:-))))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: jak jest w Paralii IP: *.bremultibank.com.pl 26.06.02, 16:36 W poniedziałek wróciłem z Paralii byłem tam z Triadą. Mi osobiście sie bardzo nie podobało . Jest to typowa miejssowośc wyłocznie trystyczna poza sezonem mieszka tam 200 osób . NIema tam nic z Grecji , żadnych białych domków z niebieskimi okiennicami. Więskszość hoteli i pensjonatów ma bardzo niski standart. NA plażach tłumy ludzi a w miasteczku nic prócz sklepów z futrami , skórami i złotem. W sklepikach spozywczych drogo ,że włos na głowie się staje. jeśli chodzi o hotel Plaza to mieści się w nim biuro Triady na dole , widziałem tylko hol i wygląda nie najgożej . Jak chcecie jakiś bliższych informacji to pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś
deotyma23 Re: jak jest w Paralii 26.06.02, 21:29 dzięki za informacje o hotelu- a jak plaża, jak woda- czysta, z meduzami czy coś innego.Jakby tak jeszcze parę cen... a może byłeś z Triadą na jakiś wycieczkach fakultatywnych- ja chciałabym pojechać do Aten , na Meteory i może wyspa Skiatos- warto???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: jak jest w Paralii IP: *.brebank.com.pl 27.06.02, 06:39 Słuchaj nie mam czasu dużo pisać , a było by tego trochę , mogę Ci poświęcić 5 minut na rozmowę telefoniczną jak chcesz to zadzwoń dziś lub jutro pod numer 022 829-17-64 do godziny 14:30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: jak jest w Paralii IP: *.se.com.pl 01.07.02, 17:01 Paralii bylem 2 lata temu. Urocza miejscowosc typowo turystyczna, duzo sklepow i tawern, dwie dyskoteki, piaszczysta ladna plaza, woda nie jest tak czysta jak na wyspach, tubylcy bardzo mili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: jak jest w Paralii IP: 62.233.157.* 19.07.02, 07:57 Bylam w Paralii w ubieglym roku z Triada, co tu duzo mowic... bylo super, biuro spisalo sie na medal, mieszkalam w pieknych apartamentach z rewelacyjnym gospodarzem, plaza jest OK, chociaz warto wypozyczyc lezak, jedzenie bardzo tanie, przynajmniej jesli chodzi o zestawy obiadowe i napoje wyskokowe..., co do dyskotek to polecam Cocus, Hook (troszke oddalony od Paralii). Zycze udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: jak jest w Paralii IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 05.07.02, 17:13 Jak jest w Paralii..to zalezy kto co lubi :) Mi sie podobalo, ale oczywiscie znajdzie sie grupa, ktora ci powie, ze nic gorszego niz Paralia nie ma. Plaza jest bardzo ladna, jest czyto, bezpiecznie (nie ma kradziezy), dzieki 'sztucznym', malutkim zatoczkom woda tam jest cieplejsza. Oczywiscie nie warto siedzec caly czas w jednym miejscu i nic nie robic, bo to w kazdym miejscu moze sie znudzic. Ogolnie fajnie, wiem, ze nie warto wykupowac wyzywienia w hotelu, poniewaz jest tyle innych mozliwosci stolowania sie, ze to naprawde nie warto :) Jezeli potrzebujesz wiecej informacji - patrycja@amba.bydg.pdi.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: jak jest w Paralii IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 06.07.02, 13:23 Byłam w Atenach-wycieczka wyczerpująca,ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: jak jest w Paralii IP: 213.77.28.* 09.07.02, 14:27 Typowo imprezowe miasteczko. Owoce bardzo tanie , szczegolnie melony. Najwiecej futer i zlota i non stop imprezy.. Odpowiedz Link Zgłoś