Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Hersonissos

IP: 217.153.106.* 27.06.02, 10:52
Służę wiedzą i pomocą, jeżeli ktoś ma ochotę.
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: Wróciłam z Hersonissos IP: 157.25.180.* 28.06.02, 12:47
      Jestem zainteresowana życiem towarzyskim tego miasteczka. Jest gdzie spędzić
      popołudnie tudzież miły wieczór? Szukam miejsca gdzie coś się dzieje, gdzie
      można spotkać fajnych ludzi. Z góry dziękuję.
      • Gość: Maczek Re: Wróciłam z Hersonissos IP: 217.153.106.* 28.06.02, 13:13
        Gość portalu: agata napisał(a):

> Jestem zainteresowana życiem towarzyskim tego miasteczka. Jest gdzie spędzić
        > popołudnie tudzież miły wieczór? Szukam miejsca gdzie coś się dzieje, gdzie
        > można spotkać fajnych ludzi. Z góry dziękuję.

O życie nocne/towrzyskie tego miasteczka nie musisz się naprawdę martwić. Misto
        jest pełne kafejek, kafejeczek, knajpek, itp. Jedna na drugiej, wszystkie
        tętniące życiem, itp. Jest jedna fajna (czytaj noramlna) dyskoteka ARENA w
        centrum miasta (kierunek stacja CPN). Ja chodziłam do jednej z miejscowości w
        górę od Hersonissos, gdzie panowała typowa grecka atmosfera. Tawerny fajnieszje,
        itp.
        • Gość: mariusz Re: Wróciłam z Hersonissos IP: 195.205.44.* 02.07.02, 12:37
          Hersonissos to jeden wielki ciag knajp z naganiaczami, sklepow z pamiatkami i
          drogich restauracji jesli chcesz cos zobaczyc typowo greckiego nie wybieraj sie
          tam
          ale pobawic sie - miejsce najlepsze
          • Gość: Kretka Re: Wróciłam z Hersonissos IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.07.02, 12:47
            Nad Hersonissos są 3 wioski z typowym greckim klimatem, wspaniałymi tawernami
            itd. Jest to Kutulufari, Piskopiano i Stare Hersonissos. Polecam przejechanie
            się (np. spod Hard Rock Cafe) kolejką czu-czu. Z wagoników można sobie te
            miejscowości obejrzeć, wstępnie ocenić knajpki i potem wybrać się na spacer.
            Myśmy w ogóle nie jedli kolacji w Hersonissos, bo fast foody to można mieć i w
            domu, poza tym jadąc do Grecji niekoniecznie mam ochotę jeść w pubach do
            złudznenia przypominających angielskie puby czy holenderskie kafejki.
            Codziennie łaziliśmy do Piskopiano albo Starego Hersonissos, gdzie jedliśmy
            pyszne rzeczy, ceny nie były wysokie, a gościnność tubylców niezapomniana
            • Gość: Maczek Re: Wróciłam z Hersonissos IP: 217.153.106.* 02.07.02, 16:36
              Gotrąco polecam Kutulufari. ja właśnie tam chodziłam, jadłam i bawiłam się.
              Naprawdę cudne miejsce, z typowo greckim klimatem. Jednak na zabawę Hersonissos
              jest ok. Zależy, co kto lubi. ja wolałam Kutulufari, mimo, że mieszkałam w
              centrum Hersonissos.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka