Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o hotelu Eri Beach?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:11
Czy ten hotel jest naprawdę tak fatalny jak go opisują?
Brudny, z robactwem, złą obsługą i fatalną plażą oraz "jadłodajnią"?

Jakie macie wrażenia z tego hotelu?
Czy są jakieś pozytywy, czy też prawie same minusy?

Zmierzam tam jechać z rodziną (syn 3,5 roku) i mam wątpliwości.
Obserwuj wątek
    • piolug Re: Co sądzicie o hotelu Eri Beach? 07.05.05, 20:28
      Darku,

jeśli otrzymałeś jakieś informacje o Eri Beach napisz proszę na mój e-mail:
      piolug@wp.pl

Także mam zamiar tam jechac z rodzinka na wakacje
      Piotrek
      • joanna_poz Re: Co sądzicie o hotelu Eri Beach? 16.08.05, 13:50
        Są jakies nowe opinie?
        • Gość: NIUNIA Re: Co sądzicie o hotelu Eri Beach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:11
          OKROPNE JEDZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!DUZO TEGO ALE CALY CZAS SIE POWTARZA I TAK NA
          SERIO TO NIE MA CO ZJESC!BASENY MAJA SLONA WODE!Za to maja dobre ciasteczka!Nie
          oplaa sie brac all inclusive.Lepiej isc na miasto i za mniajsza kaske zjezsc
          sobie cos dobrego i urozmaicownego!
          • Gość: atos Re: Co sądzicie o hotelu Eri Beach? IP: *.chello.pl 10.09.05, 08:30
            Ludzie przychodzą do tego hotelu z zewnątrz i korzystają z drinków gratisoraz
            zajmują leżaki
        • Gość: Ewa Re: Co sądzicie o hotelu Eri Beach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:48
          Byłam w Eri Beach (ale poza sezonem) i moja opinia jest całkiem dobra. Duży
          wybór jedzenia, około 6 dań do wyboru plus sałatki, lody i słodkości. Smakowało
          mi , chociaż jestem dość wybredna.
          Byłam zakwaterowana w budynkach Eri Village, standard może nie jest tak wysoki
          (jakieś 3-3.5 *), ale czysto i przytulnie.
          Baseny ze słoną i słodką wodą. W niewielkiej odległości od hotelu odkryliśmy
          kilka uroczych malutkich plaż (w kierunku na Malię).

W sezonie może być w tym hotelu dosyć głośno i tłoczno, głównie w restrauracji.

Pozdrawiam
          Ewa
          • Gość: niunia Re: Co sądzicie o hotelu Eri Beach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:32
            oj takk....szczegolnie kiedy o godzinie 15 kazdego dnia wlaczaja durna
            niemiecka piosenke i tancza na mostku!a pozniej jeszcze wyliczanke 1,2 3...(
            oczywiscie wsyztsko po niemiecku) bleeeee!!!!!!!przez 2 tygodnie ,codziennie to
            samo moze sie znudzic!!!Mogliby cos zmienic!a lody byly niedobre,zarcie tez!
            (oprocz salatek i ciastek, dobre byly tez pizza,parowki w ciescie i juz):))))
            • Gość: Ewa Re: Co sądzicie o hotelu Eri Beach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:03
              Zależy co kto lubi :) Nie spędzałam dni przy basenie, ale rzeczywiście był
              mocno oblegany. Pamiętam jednak, że były tam też inne baseny, gdzie nie
              prowadzono żadnych animacji.
              Jedzenie, jak już pisałam, oceniam bardzo dobrze.

Pozdrawiam
              Ewa
      • 33agnieszka2 ERI.... 25.05.06, 11:13
        a ja właśnie wróciłam z tego hotelu...z rodzinką.
        Sam główny hotel w stanie srednim(własnie trwa remont - niewidoczny!!)Goscie są
        lokowanie głównie w village - nowych apartamentach (3piętrowe budynki)
        Jedzenie świetne - i tu zastanawiam sie co jada w Polsce "niunia" skoro
        stołowanie sie w Eri nie przypadło jej do gustu???!!!
        Wybór olbrzymi - ziemniaki/makarony/sosy/miesa/jaja/drób/warzywa-
        b.wiele!/owoce/ciasta/trunki....
        Stołuję się na na ogół w niezłych warszawskich "barkach" wiec porownanie raczej
        mam.
        Plusy:
        swietne jedzenie/blisko morza(brak piaszczystej plaży)/bardzo czyste baseny
        (chyba 3 - w tym jeden ze słodka wodą) / miasteczko dla małych dzieci (wiec nie
        wiem o co chodzi z tym brakiem placu zabaw jak piszą inni??).
        Jest też zorganizowana grupa zabawijąca dzieci - niemiecko-anglojezyczna!
        Minusy:
        owa grupa czesto "ćwiczy "wieczorami więc faktycznie wyliczanki niemieckie znam
        na pamięć!

Grecja jest dość drogim krajem - stołowanie sie na mieście potroi koszta
        wyjazdu - polecam pakiet hotelowy.
        Soki - około 1.5 - 2 euro / kanapki grilowane około 5 euro / lody około 2
        euro / baronik mars 1.5 euro!

Mam wiele zdjęć hotelu - na prv.

na pytania odpowiem.
    • Gość: mira Re: Co sądzicie o hotelu Eri Beach? IP: 80.51.236.* 12.09.05, 21:38
      Hotel Eri Beach jest dość zatłoczony ponieważ korzysta z niego masa klientów
      hoteli Eri. Lecz jedzenie jest dobre. Napoje w barze przy plaży do wyboru ouzo,
      raki, koniak, kawa, herbata. zimne napoje. W jadłodajni panuje rwetes, bo jest
      duża ale jedzenie wyborne, każdy znajdzie coś dobrego. Warunków mieszkaniowych
      nie znam, bo mieszkałam w Hotelu Eri Palace oddalonym około 1 km w górę ale
      obiady jadałam w Eri Beach. Ponadto usytuowanie tego hotelu jest badzo korzystne
      leży on nad samym morzem, a do centrum jest blisko.
      • Gość: AQnia Re: Co sądzicie o hotelu Eri Beach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:28
        Bez kitu, wy chyba nie wiecie co to jest dobre jedzienie!!!Na serio lepiej
        wziasc hotel ze sniadaniem i zjesc na kolacje cos na miescie!!!a raki i ouzo
        byly najtansze jakie znalezlismy w markecie, to samo z napojami!
        • 33agnieszka2 Re: Co sądzicie o hotelu Eri Beach? 25.05.06, 11:15
          ciekawe w którym markecie?
          znam miasto dośc dobrze i jakos nie widziałam kuszących cen...
          A jedzenie w Eri jest swietne.
          agnieszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka