Gość: kasia IP: *.pl.abb.com / *.abb.pl 19.05.05, 11:46 Powiedzcie mi, co bardziej opłaca sie wziąc na Cypr, USD czy EUR? I ile potrzeba na 2 tygodnie z wyzywieniem dla 2 osob? (wypozyczenie samochodu na 3 dni, zwiedzanie, itp) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agapimou Re: Cypr - waluta IP: *.chello.pl 21.05.05, 00:19 Kasiu, nie ma roznicy co wezmiesz. Przeliczniki z tych walut na CYPY sa podobne i po zamianie wyjdzie ci to samo. Natomiast wymieniajac zwracaj uwage na roznice w kantorach(sklepikach) lub bankach. Jezeli chodzi ile ci potrzeba, to nie dam ci odpowiedzi. Kazdy wydaje troche inaczej. Samochody od 20 CYP za dobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Cypr - waluta IP: *.pl.abb.com / *.abb.pl 23.05.05, 12:08 Dziękuję bardzo za radę Odpowiedz Link Zgłoś
amigo50 Re: Cypr - waluta 23.05.05, 22:51 Nie ma znaczenia jaką walutą będziesz operować. Nie chcę się wymądrzać, ale zajrzyj do tematu :"Gdzie na Cypr na wakacje? Pomóżcie" Jest tam sporo informacji, które umieściłem po to aby odpowiedzieć na takie same pytania jakie i ja zadawałem sobie przed wyjazdem na Cypr. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu na Cyprze. Odpowiedz Link Zgłoś