Gość: Madzia IP: *.piekary-slaskie.sdi.tpnet.pl 20.05.05, 12:43 Planuję wyjazd do Grecji, chciałabym trafić do rozrywkowej miejscowości i nie wiem co wybrać. Proszę o poradę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malina Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:32 Kreta-Chersonissos Rodos- Faliraki Kos-miasto Kos, ale podobno całe tańczy i śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? 20.05.05, 16:29 > Kos-miasto Kos, ale podobno całe tańczy i śpiewa Nie zauwazylem - na szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:43 Ponawiam pytanie, Czy moderatorom Agora robi jakieś specjalne testy na poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.smstv.pl 20.05.05, 16:46 Raczej pikanterię wypowiedzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? 20.05.05, 20:51 Nie robi. Jako moderator cechuje sie kompletnym brakiem poczucia humoru. Jako uczestnik forum - wrecz odwrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:07 Dlaczego upierasz się,że z niebieskim ptaszkiem jesteś-moderator, a bez -bezstronny turysta? Osoby piszące na tym forum kojarzą fakty:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:10 No proszę znów mi sie cos wesołego napisało:) A może teraz pośmiejemy sie z twego niebieskiego ptaszka? Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? 20.05.05, 18:49 gale napisał: > > Kos-miasto Kos, ale podobno całe tańczy i śpiewa > > Nie zauwazylem - na szczescie! Ja też nie zauważyłam - na szczęście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.eia.pl 20.05.05, 20:05 Mój prom wpłynął do Kos o czwartej rano, miasto lekko się zataczając, wyczołgiwało sie z knajp. Czyli wczesniej musialo tańczyć. Kos jest imprezowym miastem i strefa wolnocłową. Nie jest to Mykanos ale swoja legende już ma. sama zreszta tanczyłam tam na stołach jak byłam młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.05.05, 20:12 korfu-kavos zakynthos-laganas kreta-hersonissos i malia rodos-rodos town w samej grecji kontynentalnej raczej ciezko mowic o jakims naprawde rozrywkowym miasteczku Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? 20.05.05, 20:53 > Mój prom wpłynął do Kos o czwartej rano, miasto lekko się zataczając, > wyczołgiwało sie z knajp. To nie miasto, to nawalone brytyjskie i skandynawskie nastolatki. > Kos jest (...) strefa wolnocłową. Jesli Kos jest strefa wolnoclowa, to ja jestem Gina Lollobrigida! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.smstv.pl 22.05.05, 17:40 A ja będę na Sifnos a tu taki spór o Kos...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? 22.05.05, 17:42 ...tam od razu spor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.smstv.pl 22.05.05, 17:44 No to może poczucie humoru ze szczyptą pikanteii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etaltravel Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.vivodi.gr 23.05.05, 14:44 jak imprezy calonocne i to w odleglosci 50 m od apartamentu to Platamonas. cala promenada z klubami i knajpami i w zasiegu spaceru potezne dwie dyskoteki pod golym niebem. 90% turystow w Platamonas to Grecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:27 polecam mało znany u nas regio Pilio, na wschodnim wybrzeżu , miasto Volos i okolice , naprawdę fantastyczne plaże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pestka Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:06 Przecież Madzia nie chce plażować, tylko dyskotekować:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulenka82 Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? 25.05.05, 22:15 no i przy tych wszystkich miasteczkach zabrakło mi Amoudary na Krecie-to też jedna wielka imprezownia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalia Kreta, Kreta, Kreta!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:05 Kreta - Platanias (kolo Chania) mnostwo klubow i dyskotek:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Kreta, Kreta, Kreta!! IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 28.05.05, 23:17 miasto kos na wyspie kos, nie bedziesz trzezwa mala nawet na minute. impreza 24h!!!!!!!! tanczysz i spiewasz nawet przez sen:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Kreta, Kreta, Kreta!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:57 Gość portalu: wanda napisał(a): > miasto kos na wyspie kos, nie bedziesz trzezwa mala nawet na minute. impreza > 24h!!!!!!!! tanczysz i spiewasz nawet przez sen:D A nie mówiłam? I co Gale? "...tańczysz i śpiewasz nawet przez sen:D" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 29.05.05, 12:09 Proponuje Paralie, Nei Pori, lub inne na Rivierze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś