Dodaj do ulubionych

Jaką wybrać miejscowość w Grecji?

IP: *.piekary-slaskie.sdi.tpnet.pl 20.05.05, 12:43

Planuję wyjazd do Grecji, chciałabym trafić do rozrywkowej miejscowości i nie
wiem co wybrać. Proszę o poradę.
Obserwuj wątek
    • Gość: malina Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:32
      Kreta-Chersonissos
      Rodos- Faliraki
      Kos-miasto Kos, ale podobno całe tańczy i śpiewa
      • gale Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? 20.05.05, 16:29
        > Kos-miasto Kos, ale podobno całe tańczy i śpiewa

Nie zauwazylem - na szczescie!
        • Gość: malina Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:43
          Ponawiam pytanie, Czy moderatorom Agora robi jakieś specjalne testy na poczucie
          humoru?
          • Gość: nona Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.smstv.pl 20.05.05, 16:46
            Raczej pikanterię wypowiedzi :))
          • gale Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? 20.05.05, 20:51
            Nie robi. Jako moderator cechuje sie kompletnym brakiem poczucia humoru. Jako
            uczestnik forum - wrecz odwrotnie :)
            • Gość: malina Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:07
              Dlaczego upierasz się,że z niebieskim ptaszkiem jesteś-moderator, a bez
              -bezstronny turysta? Osoby piszące na tym forum kojarzą fakty:D
              • Gość: malina Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:10
                No proszę znów mi sie cos wesołego napisało:)
                A może teraz pośmiejemy sie z twego niebieskiego ptaszka?
        • bebiak Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? 20.05.05, 18:49
          gale napisał:

> > Kos-miasto Kos, ale podobno całe tańczy i śpiewa
          >
          > Nie zauwazylem - na szczescie!

Ja też nie zauważyłam - na szczęście :-)

• Gość: ela Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.eia.pl 20.05.05, 20:05
            Mój prom wpłynął do Kos o czwartej rano, miasto lekko się zataczając,
            wyczołgiwało sie z knajp. Czyli wczesniej musialo tańczyć. Kos jest imprezowym
            miastem i strefa wolnocłową. Nie jest to Mykanos ale swoja legende już ma. sama
            zreszta tanczyłam tam na stołach jak byłam młoda.
            • Gość: Lee Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.05.05, 20:12
              korfu-kavos
              zakynthos-laganas
              kreta-hersonissos i malia
              rodos-rodos town

w samej grecji kontynentalnej raczej ciezko mowic o jakims naprawde rozrywkowym
              miasteczku
            • gale Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? 20.05.05, 20:53
              > Mój prom wpłynął do Kos o czwartej rano, miasto lekko się zataczając,
              > wyczołgiwało sie z knajp.

To nie miasto, to nawalone brytyjskie i skandynawskie nastolatki.

> Kos jest (...) strefa wolnocłową.

Jesli Kos jest strefa wolnoclowa, to ja jestem Gina Lollobrigida!
              • Gość: nona Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.smstv.pl 22.05.05, 17:40
                A ja będę na Sifnos a tu taki spór o Kos...:))
                • gale Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? 22.05.05, 17:42
                  ...tam od razu spor ;)
    • Gość: nona Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.smstv.pl 22.05.05, 17:44
      No to może poczucie humoru ze szczyptą pikanteii :))
      • Gość: Etaltravel Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.vivodi.gr 23.05.05, 14:44
        jak imprezy calonocne i to w odleglosci 50 m od apartamentu to Platamonas.
        cala promenada z klubami i knajpami i w zasiegu spaceru potezne dwie dyskoteki
        pod golym niebem. 90% turystow w Platamonas to Grecy
    • Gość: joanna Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:27
      polecam mało znany u nas regio Pilio, na wschodnim wybrzeżu , miasto Volos i
      okolice , naprawdę fantastyczne plaże
      • Gość: Pestka Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:06
        Przecież Madzia nie chce plażować, tylko dyskotekować:)
    • ulenka82 Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? 25.05.05, 22:15
      no i przy tych wszystkich miasteczkach zabrakło mi Amoudary na Krecie-to też
      jedna wielka imprezownia
      • Gość: Kalia Kreta, Kreta, Kreta!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:05
        Kreta - Platanias (kolo Chania) mnostwo klubow i dyskotek:D
        • Gość: wanda Re: Kreta, Kreta, Kreta!! IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 28.05.05, 23:17
          miasto kos na wyspie kos, nie bedziesz trzezwa mala nawet na minute. impreza
          24h!!!!!!!! tanczysz i spiewasz nawet przez sen:D
          • Gość: malina Re: Kreta, Kreta, Kreta!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:57
            Gość portalu: wanda napisał(a):

> miasto kos na wyspie kos, nie bedziesz trzezwa mala nawet na minute. impreza
            > 24h!!!!!!!! tanczysz i spiewasz nawet przez sen:D

A nie mówiłam? I co Gale? "...tańczysz i śpiewasz nawet przez sen:D"
    • Gość: Joanna Re: Jaką wybrać miejscowość w Grecji? IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 29.05.05, 12:09
      Proponuje Paralie, Nei Pori, lub inne na Rivierze
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka