Dodaj do ulubionych

hotel tsampika- rodos

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:29
wlasnie szukam ciekwaej oferty na rodos, wpadla mi oferta do hotelu Tsampika, cena jest dosc niska i
boje sie ze moze to byc cos podjrzanego. czy ktos tam byl? jesli tak prosze o wasze opinie.
pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • annik Re: hotel tsampika- rodos 30.05.05, 14:07
      Hotelik byl kiedys w ofercie Scana. Sama w nim nie mieszkalam ale odwiedzilismy
      tam znajomych. Bardzo prosciutko urzadzaone pokoiki, taki absolutnie minimalny
      standard. Byl dosyc blisko centrum. Do polecania mlodym ludziom zreszta tak jak
      wogole Faliraki.Jak chcesz sie poprostu fajnie pobawic a mniej zalezy ci na
      standardzie to hotelik jest spoko.
    • Gość: D Re: hotel tsampika- rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:36
      Ta cena była jeszcze niedawno dużo wyższa o ok.370zł.
      Widocznie żle się sprzedawał.
      • Gość: jula Re: hotel tsampika- rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 18:34
        to moze nie powinnam tam jechac :P
        • Gość: D Re: hotel tsampika- rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 18:38
          Ja zaryzykowałem i jadę.
          Pozd.
          • Gość: osa Re: hotel tsampika- rodos IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 00:08
            Jak już wrucisz to daj mały opis tego hotelu i klimatu w nim panującego
            pozdrowionka i uwaga na słoneczko
            • Gość: Darek Re: hotel tsampika- rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:36
              Już jakiś czas temu wróciłem Z Rodos. Byłem w studiach.
              Hotel składa się z trzech wolnostojących budynków . Studia są
              połączone z hotelem rampą nadziemną. W studiach jest ciszej, bo są
              dalej od basenu a Anglicy bywają dość hałaśliwi. W studiach raczej
              przebywały rodziny z małymi dziećmi - w hotelu młodzież.
              Brodzik dla dzieci ale raczej od 2lat. Basen dla dorosłych.
              Przy basenie restauracja - niedroga w porównaniu z tymi w centrum.
              Studia w/g mnie dość ładne jak na Grecję.
              Sprzątanie co drugi dzień łącznie z wymianą pościeli i ręczników
              Dla niemowląt są kojce.
              Duży balkon. TV. Indywidualnie sterowana klima - ale trzeba
              wydusić od Greków pilota bo sami nie dają. Na wyposażeniu czajnik
              el. duży garczek , duża patelnia , 2 kubki sztućce (noże nieostre)
              2 talerze płaskie duże - brak głębokich . Lodówka.
              Do tej lepszej części plaży 20min.
              W restauracji codziennie o 5p.m. pokaz najnowszych filmów np. StarWarsIII
              (chyba pirackie) oczywiście po angielsku.
              Ja byłem w czerwcu i było w miarę spokojnie , nie wiem jak jest teraz.
              Byłem z małym dzieckiem więc nie interesowało mnie nocne życie.

Pozdrawiam.
              Darek
              • Gość: osa Re: hotel tsampika- rodos IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 23:06
                Dziękuję bardzo za informacje mam nadzieję, że będę usatysfakcjonowana trochę
                mnie przeraża odległość od plaży, ale nie wszystko na raz za te pieniądze
                pozdrowionka.
    • annik Re: hotel tsampika- rodos 01.06.05, 09:07
      www.grecja.com.pl/oferta/GRM001216-TE03.xml
      Pamietam ze klimy tam na pewno nie bylo jakies 4 lata temu a teraz pisze ze
      jest. Wyglada ze byl odremonoowany.W Faliraki raczej sie nie siedzi w hotelu..
      • Gość: Dave Re: hotel tsampika- rodos IP: *.devs.futuro.pl 20.06.05, 18:37
        Już ktoś może wrócił z hotelu Tsampika. Bardzo proszę o info bo muszę sie do
        jutra zdecydować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka