Gość: agaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:31 Ktoś może leci na Rodos 3 lipca z Krakowa?? Będę z synkiem tydzień mieszkać w Falirakach i nie będę miała w dzień nikogo dorosłego ;) z kim mogłabym pogadać. Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolka Re: Rodos 3 lipca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:10 Jak mi przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaki;) Re: Rodos 3 lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:34 Że nie jedziesz nigdzie?? Biedactwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apa Re: Rodos 3 lipca IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.05, 15:14 Z jakim biurem lecisz i do jakiego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaki Re: Rodos 3 lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 16:38 Bez biura. Sama znalazłam. Central Wings (dziecko za 1 zł+opłaty lotniskowe) do Roseberry (poziomka).Do plaży 2 min drogi spacerkiem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Rodos 3 lipca IP: *.chello.pl 14.06.05, 14:13 Czesc, napisałas ze nie znasz nikogo kto leci na Rodos. naprawde nieprzejmuj sie, poznasz juz lusdzi na lotnisku a w hotelu beda prawie sami Polacy. Poza tym chciałam pogratulować Ci wyboru.Faliraki to świetna miejscowość! to jest serce rozrywki Rodos. ja spedziłam na Rodos cały ubiegły sezon. To jest naprawde świetna wyspa.Mam jednak nadzieje że nie lecisz z Triady!!! Bo to co maja w katalogu całkowicie odbiega od rzeczywistości. Jeszcze jedno. Uwazaj na Greków!!! jeśli jedziesz sama z synkiem to.... nie daj sie owinąc wokół palca. oni sa strasznie zakłamani.z zewnątrz po nich tego nie widać, bo muszą byc mili dla turystów, jednak wewnątrz są zupełnie inni. Polecam wycieczke "Rodos by night", warto tez pojechac na Prasonisi, Simi, Kos, i polecam wycieczke na Marmaris do Turcji.(przy dobrej widoczności zobaczysz Turcje z plaży). jesli masz jeszcze jakies pytania odnośnie Rodos etc pytaj netia_aga@o2.pl z chęcią odpowiem na wszystkie Twoje pytania. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś