Dodaj do ulubionych

hotel Kassandra INN

IP: *.autocom.pl 17.06.05, 23:13
Czy ktos był na Chalkidiki w hotelu Kasnadra Palace lub Kasandra INN z biura
Neckermann?? Jakie sa warunki,jakie posiłki, itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: anru Re: hotel Kassandra INN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 20:44
      Byłem w hotelu Kasandra Palce na wieczorze greckim.Bardzo duży hotel świetne
      warunki.Basen świetny dostęp do morza które jest cudowne.Półwysep Kassandra
      bardzo malowniczy dużo zielni.Piękne wodoki morz i gór.Myslę że będziecie
      zadowoleni.Wieczór grecki był zorganizowany rewelacyjnie występy greckich
      zespołów muzyka zabawa w ogrodzie hotelowym, wino i super jedzenie.
      • Gość: Meg Re: hotel Kassandra INN IP: *.totalizator.com.pl / *.devs.futuro.pl 22.06.05, 11:33
        A może mógłbyś napisać coś więcej na temat samego półwyspu. Wybieram się do
        hotelu Portes Palace ok. 1 km od Nea Potidea, może znasz ten hotel i tę
        miejscowość? Będę wdzięczna za wszelkie praktyczne porady, to moja pierwsza
        wizyta w Grecji.
        • Gość: anru Re: hotel Kassandra INN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 19:05
          nie znam tego hotelu i tej miejscowości,ale sam półwysep Kassandra jest bardzo
          ciekawy.Już sam wjazd na półwysep przez kanał robi wrażenie nie przegapcie tego
          momentu błękit i jego czystość robią wrażenie.Łodzie w kanale wyglądają jakby
          wisiały w powietrzu.Sam półwysep jest dość zielony.Palm nie brakuje ciekawe
          miejsca.Konkretnie byłem w Polihrono.Niewielkie miasteczko ze starą grecką
          zabudową i wąskimi uliczkami.Zaleta blisko do morza z każdego miejsca tego
          miasta.Jest się gdzie pobawić.Dużo tawern.Z samego półwyspu kassandra
          powinniście być zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka