Gość: Goma IP: 217.153.32.* 22.06.05, 08:29 Może ktoś już zdążył wrocić ? Napiszcie jak było. Super ? Kaszana ? A może coś pomiędzy ? Dzięki za wszystkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gabi Re: Easy Travel - Kreta + Santorini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=24925434&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_g Re: Easy Travel - Kreta + Santorini 22.06.05, 11:41 Właśnie wróciłam z Krety, na którą wybrałam się z Easy Travel. Poza hotelem Adelais wszystko ok. W ofercie jest informacja, że hotel został zbudowany w 2004 r. co nie jest prawdą. Tylko część hotelu została oddana w 2004 r, i ta część przeznaczona jest głównie dla turystów niemieckich. Nas zakwaterowano w części, która ma conajmniej 15 lat. Nie ukrywam, że poczułam się oszukana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Easy Travel - Kreta + Santorini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:30 nigdzie nie jest napisane w ofercie easytravel, ze hotel jest zbudowany w 2004 roku www.easytravel.pl/hotel/?id=adelais+dbl prosze sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_g Re: Easy Travel - Kreta + Santorini 24.06.05, 15:18 zwracam honor EasyTravel, ale marmurowych łazienek się nie spodziewajcie, chyba że ulokują was w nowej części. Tak czy inaczej pokoje, które nie spełniały standardów hotelu ***+. Infor o wybudowaniu hotelu w 2004 r. znjaduje się na jego stronie oraz można ją usłyszeć od rezydenta w dordze do hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikas Re: Easy Travel - Kreta + Santorini do edyta_g IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 24.06.05, 11:15 Mam pytanko :)A widziałaś może ten hotel Sirios Village ?? Jakbyś miała wybierać teraz to który?? My chcemy sie wybrać z nimi we wrześni. A jesli chodzi o cały pobyt to poza ta nieciekawą częścią hotelu to jak sie spisali??:) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_g Re: Easy Travel - Kreta + Santorini do edyta_g 25.06.05, 10:35 Widziałam - lepszy i większy od adelais. Położony jest bliżej Chanii co daje większe możliwości w np. wypożyczaniu skuterów i aut. Jeśli dobrze pamiętam to ten właśnie hotel ma swoją plaże ale nie jestem pewna. Teraz bym wybrała Siriusa - ale adelais nie jest zły tym bardziej że np. śnidania było ok. Ogólnie - wycieczka fajna bo kreta jest fajna. Problem był z ostanim dzniej kiedy to mieliśmy samolot o 3 am z soboty na niedzielę a pokój musieliśmy opuścic o 12am w sobotę. Za 20 euro przedłużyliśmy pobyt do 6 pm (nikt nas nie poinformował że nie można dłużej przedłużyc pobytu niż do 6 pm) i od 6pm do 12 am (transport na lotnisko) siedzieliśmy na bagażach w holu. Odpowiedz Link Zgłoś