Dodaj do ulubionych

Easy Travel - Kreta + Santorini

IP: 217.153.32.* 22.06.05, 08:29
Może ktoś już zdążył wrocić ? Napiszcie jak było. Super ? Kaszana ? A może
coś pomiędzy ? Dzięki za wszystkie opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gabi Re: Easy Travel - Kreta + Santorini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:57
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=24925434&v=2&s=0
    • edyta_g Re: Easy Travel - Kreta + Santorini 22.06.05, 11:41
      Właśnie wróciłam z Krety, na którą wybrałam się z Easy Travel. Poza hotelem
      Adelais wszystko ok. W ofercie jest informacja, że hotel został zbudowany w
      2004 r. co nie jest prawdą. Tylko część hotelu została oddana w 2004 r, i ta
      część przeznaczona jest głównie dla turystów niemieckich. Nas zakwaterowano w
      części, która ma conajmniej 15 lat. Nie ukrywam, że poczułam się oszukana.
      • Gość: Bartek Re: Easy Travel - Kreta + Santorini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:30
        nigdzie nie jest napisane w ofercie easytravel, ze hotel jest zbudowany w 2004 roku
        www.easytravel.pl/hotel/?id=adelais+dbl
        prosze sprawdzic
        • edyta_g Re: Easy Travel - Kreta + Santorini 24.06.05, 15:18
          zwracam honor EasyTravel, ale marmurowych łazienek się nie spodziewajcie, chyba
          że ulokują was w nowej części. Tak czy inaczej pokoje, które nie spełniały
          standardów hotelu ***+. Infor o wybudowaniu hotelu w 2004 r. znjaduje się na
          jego stronie oraz można ją usłyszeć od rezydenta w dordze do hotelu.
      • Gość: bikas Re: Easy Travel - Kreta + Santorini do edyta_g IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 24.06.05, 11:15
        Mam pytanko :)A widziałaś może ten hotel Sirios Village ?? Jakbyś miała
        wybierać teraz to który?? My chcemy sie wybrać z nimi we wrześni. A jesli
        chodzi o cały pobyt to poza ta nieciekawą częścią hotelu to jak sie spisali??:)
        • edyta_g Re: Easy Travel - Kreta + Santorini do edyta_g 25.06.05, 10:35
          Widziałam - lepszy i większy od adelais.
          Położony jest bliżej Chanii co daje większe możliwości w np. wypożyczaniu
          skuterów i aut.
          Jeśli dobrze pamiętam to ten właśnie hotel ma swoją plaże ale nie jestem pewna.
          Teraz bym wybrała Siriusa - ale adelais nie jest zły tym bardziej że np.
          śnidania było ok.
          Ogólnie - wycieczka fajna bo kreta jest fajna. Problem był z ostanim dzniej
          kiedy to mieliśmy samolot o 3 am z soboty na niedzielę a pokój musieliśmy
          opuścic o 12am w sobotę. Za 20 euro przedłużyliśmy pobyt do 6 pm (nikt nas nie
          poinformował że nie można dłużej przedłużyc pobytu niż do 6 pm) i od 6pm do 12
          am (transport na lotnisko) siedzieliśmy na bagażach w holu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka