Dodaj do ulubionych

hotel kassandra mare

IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 26.06.05, 17:07
prosze o opinie o hotelu kassandra Mare na Chalkidiki. Mam tem jechac z
Triady.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: hotel kassandra mare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:07
      Przejeżdzałam przez miejscowość i widziałam hotel z zewnątrz (kwaterowali się
      inni turyści, moje wrażwnia - trzeci świat. Cieszyłam sie że jadę dalej.
      • Gość: Grzegorz Re: hotel kassandra mare IP: *.telpol.net.pl 27.06.05, 16:04
        Skąd takie odczucia?
        • Gość: . Re: hotel kassandra mare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:32
          Oczywiście subiektywne, ale wg mnie bardzo brzydka miejscowść, nic w pobliżu,
          oglnie bałagan (chyba większy niz standardowy w Grecji), hotel po prostu nie
          mój typ. Być może w środku Ok.Poza tym widziałam z boku jak wygląda "obsługa"
          Triady. Nigdy w życiu z tym biurem. Ja byłam z Open trawel i byłam zadowolona.
          • Gość: Grzegorz Re: hotel kassandra mare IP: *.telpol.net.pl 28.06.05, 19:54
            A co znowu jest nie tak z obsługą Triady?
            • Gość: . Re: hotel kassandra mare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:49
              transfer z lotniska - rezydenta brak,
              transfer na lotnisko- rezydenta brak, turyści wrzuceni w ogólny tłum na
              lotnisku, inne biura przyprowadzały "swoich turystów" bez kolejki bezpośrednio
              do prześwietlenia bagażu i odprawy, znajomść angielskiego - moją oceniam
              niezadowalająco, a porozumieć się potrafię, tamta jest znacząco niższa,
              znajomość greckiego - śmiem twierdzić żadna
              Z rozmowy z byłym rezydentem triady- sprzedają 2 razy te same miejsca, na
              miejscu proponują zmianę hotelu na inny, pewnie i ten sam standard, ale z
              jalichś powodów nikt ich nie wybrał. oczywiście można się wykłucać, reklamować
              (chociaż to akurat jest chyba bezcelowe bo umowa przewiduję zamianę na ten sam
              lub wyższy standard, ale dobrze by było wiedzieć o tym wkraju). To ma nawet
              swoją fachową nazwę ale nie zapamiętałam.
              Pozdrawiam i życzę miłego urlopu.
              • Gość: robert Re: hotel kassandra mare IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 05.07.05, 20:57
                Przejeżdzajac, z boku dużo hoteli w grecji robi kiepskie wrazenie, a czy ktos
                mieszkal w kassandra mare ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka