Gość: robert IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 26.06.05, 17:07 prosze o opinie o hotelu kassandra Mare na Chalkidiki. Mam tem jechac z Triady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: hotel kassandra mare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:07 Przejeżdzałam przez miejscowość i widziałam hotel z zewnątrz (kwaterowali się inni turyści, moje wrażwnia - trzeci świat. Cieszyłam sie że jadę dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: hotel kassandra mare IP: *.telpol.net.pl 27.06.05, 16:04 Skąd takie odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: hotel kassandra mare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:32 Oczywiście subiektywne, ale wg mnie bardzo brzydka miejscowść, nic w pobliżu, oglnie bałagan (chyba większy niz standardowy w Grecji), hotel po prostu nie mój typ. Być może w środku Ok.Poza tym widziałam z boku jak wygląda "obsługa" Triady. Nigdy w życiu z tym biurem. Ja byłam z Open trawel i byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: hotel kassandra mare IP: *.telpol.net.pl 28.06.05, 19:54 A co znowu jest nie tak z obsługą Triady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: hotel kassandra mare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:49 transfer z lotniska - rezydenta brak, transfer na lotnisko- rezydenta brak, turyści wrzuceni w ogólny tłum na lotnisku, inne biura przyprowadzały "swoich turystów" bez kolejki bezpośrednio do prześwietlenia bagażu i odprawy, znajomść angielskiego - moją oceniam niezadowalająco, a porozumieć się potrafię, tamta jest znacząco niższa, znajomość greckiego - śmiem twierdzić żadna Z rozmowy z byłym rezydentem triady- sprzedają 2 razy te same miejsca, na miejscu proponują zmianę hotelu na inny, pewnie i ten sam standard, ale z jalichś powodów nikt ich nie wybrał. oczywiście można się wykłucać, reklamować (chociaż to akurat jest chyba bezcelowe bo umowa przewiduję zamianę na ten sam lub wyższy standard, ale dobrze by było wiedzieć o tym wkraju). To ma nawet swoją fachową nazwę ale nie zapamiętałam. Pozdrawiam i życzę miłego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: hotel kassandra mare IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 05.07.05, 20:57 Przejeżdzajac, z boku dużo hoteli w grecji robi kiepskie wrazenie, a czy ktos mieszkal w kassandra mare ? Odpowiedz Link Zgłoś