Dodaj do ulubionych

kokino nero

IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:43
witam wszystkich ja chciałabym wszystkim polecic Kokino Nero jest tam
naprawde fajnie:)spokój cisza obcowanie z natura ja z Kokino wróciłam wczoraj
i naprawde zostałabym tak jesce dłuzej nigdzie jeszcze nie odpoczełam tak jak
w Kokino Nero :) byłam tam 10 dni.rano plaza wieczorkiem dyskoteka Plaza by
night chodzenie po górach zwiedzanie itd. naprawde Śuper:P postanowiłam ze
wybiore sie do kokino za kilka lat aby zobaczyc jak to wszystko sie
zmieniło ....polecam paaa
Obserwuj wątek
    • Gość: jafbo Re: kokino nero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:29
      Asiulka gdzie chodziłaś po górach? jak wygląda plaża ta kamienista - byłam w
      Kokino Nero 2 lata temu i jestem zachwycona jadę znów.
      • Gość: asiulka Re: kokino nero IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:17
        hej nio tam były takie drózki prowadzace do gór a na górze takie misateczko
        małe czy cos :) hehe nio ja mam zamiar za kilka lat wrócic tesh poznałam
        fajnych greków a byłąs na tey dysce wplaza? zauwazyłąs ze grecy wola sobie
        posiedziec niz potanczyc? hehe nauczyłąm sie tanców i woól,e przyblizyłam sobie
        kulture grecka faaajnuie:) byłam u jorgosu który naprawde okazała sie przyjazny
        dla nas wszystkich:) a Ty u kogo byłas? pozdro pa
    • 21d1 Re: kokino nero 04.07.05, 17:50
      organizatorem Kokkino Nero jest b.p.Skarpa z Krakowa,
      last minut - najtansza oferta na rynku.
      • myszak123 Re: kokino nero 04.07.05, 22:12
        asiulka i jak bylo opowiadaj ja tam bylam z jakies 4 lata temu i bardzo fajnie
        to wspominam znam pare osob z kokino ciekawa jestem co u nich slychac zwlaszcza
        chodzi mi o tych z Plazy:)
        • Gość: asiulka Re: kokino nero IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:49
          hej:) nio było Śuper :) podoba mi sie tam! nio z palzy pozanałam nikosa
          kristosa stafanosa tego d'ja jacys tam jeszcze ale imion nie pamietam hehe:)
          ooo 4 lata temu to pewnie sie duzo zmieniło od tego czasu :P ale bardzo miło
          wspominam wakacje :) hehe naprawde warto ! odpoczełam jak nigdy :) warto no
          nie?:)kokino niby taka mała wioska a lepiej podobno niz w parali znaczy tak jak
          ludzie gadaja...zalezy tesh jak dla kogo bo w parali to raczej dla yych co
          lubia imprezy ja nie mówie ze ja nie lubie imprez ale... no włąsnie dobry wybór
          KOKINO NERO :) nawet pare słowek sie nauczyłąm hehe:) oki pozdrwiaam papa
          • myszak123 Re: kokino nero 05.07.05, 20:38
            ja bylam w Paralii i dla mnie nie ma porownania dla mnie Kokino jest lepsze:))
            • Gość: asiulka Re: kokino nero IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:01
              nio dokłądnie kokino jest lepsze :)hehe dobrze zemamy to samo zdanie:)
          • Gość: alwanos Re: kokino nero IP: *.localdomain.pl / *.sanok.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 14:46
            > nikosa kristosa stafanosa , eh ci albanczycy, robia wszystko aby bylo swietnie
            i milo ;)
            , ale sprawdzilas paszport a wiec znasz go ....
      • Gość: Znawca Re: kokino nero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:32
        Biuro SKAPRA z Krakowa to oszuści i kombinatorzy. Popatrzcie na ich ofertę na
        stronie www.skarpa.com.pl Ceny które oni wystawili były zabójcze. Obecnie
        złapali się za głowę............bo nic nie sprzedali i.. wcale nie ma SKARPY w
        Kokino Nero. Ludzie nie dajcie sie oszukać. Ich oferta to badziewie, nastawiona
        wyłącznie na oszukiwanie turystów
    • Gość: snejk Re: kokino nero IP: *.11a.piotrkow.pilicka.pl 06.07.05, 14:40
      hej, jadę tam za miesiąc. Mogłabyś rzucić kilka przykładowych cen jedzonka - w
      sklepie i w knajpie, bo nie wiem czy warto wozić z sobą tony żarcia - jak
      sugerują niektórzy "bywalcy" Z góry dzięki i pozdrawiam
      • Gość: asiulka Re: kokino nero IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:13
        witam ! :) więc ja zazwyczaj ajdłam z tawernie elena - helena:) hmmm małze 5
        euro sałatka grecka 3 euro gyros ok 4 euro ale wiesz cio ja brałam jedzenie ze
        soba bo naprawde kasa leci tam na jedzonko ze az nie wrato;/ wiesz spróbuj
        kilka potraw ale radze wziasc jedzenie ze soba... taka dobra rada no chyab ze
        masz full kasy i chcesz jesc w kokino ...ah jak ja ci zazdroszcze ze jedziesz:)
        fajnei tam jest ...pozdro pa
        • Gość: kij Re: kokino nero IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.05, 22:06
          Po ile jest metaxa w Kokkino N.?
          • Gość: asiulka Re: kokino nero IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:37
            hej oj nieiwem po ile metaxa tam jest piłam to a neiiwme ile kosztuje bo ktos
            inny to kupował przykro mi
            • Gość: turysta Re: kokino nero IP: *.otenet.gr 07.07.05, 13:32
              butelka 7* 15euro
              butelka 5* 10euro
              butelka 3* 6,5 euro
              pozdrawiam
              • Gość: rico Re: kokino nero IP: *.hydro.amu.edu.pl 07.07.05, 14:48
                Nie kupujcie metaxy w Grecji!!!
                Ta sama 7-gwiazdkowa, co kosztuje w Kokino minimum 15 euro - po drodze w Bulgarii kosztowala 1 (slownie: JEDNO!!!) euro. Co prawda jak sie Bulgarzy zorientowali, ze te 2 autobusy ktore podjechaly pod sklep to Polacy to szybko podniesli cene do 2 euro - ale to i tak chyba roznica?.
                Aha - sprawdzilem, porownalem - i to nie byla (chyba) zadna podrobka.
                Na miejscu lepiej sprobowac ich miejscowych wyrobow :)
                • Gość: konio Re: kokino nero IP: 83.238.70.* 13.07.05, 17:44
                  ta Metaxa ze sklepu w Kresnej w Bułgarii( tam zatrzymują sie autokary) ma tyle
                  wspólnego z prawdziwą metaxą co jabol z martini :)
          • Gość: znawca Re: kokino nero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:34
            Lepiej kup METAXĘ na strefie wolnocłowej, wtedy za tą samą cene kupisz dwie.
            Za tę informację szklaneczka dla mnie.
            Pozdrowienia
        • Gość: snejk Re: kokino nero IP: *.11a.piotrkow.pilicka.pl 08.07.05, 12:50
          dzięki za informacje o cenach, jednak nie obejdzie się bez makaronu made in
          Poland, a że jest fajnie to nie wątpię - nastawiam się na przyrodę a nie na
          potańcówki
          pozdrawiam
    • Gość: Arkor Re: kokino nero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:15
      W kokino bylem rok temu...super super super....strasznie daleko ale opłacało
      sie....bosko czysta woda...kajaczki...nurkowanie..super
      • Gość: ja Re: kokino nero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:55
        a jaka jest pogoda w 2 polowie wrzesnia?? ma ktos moze jakies mapki okolicy
        albo zna linki?? dzieki za info
        • Gość: Arkor Re: kokino nero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 01:53
          Jak wyjezdzalem we wrzesniu z Kokino to bylo ok 28 stopni i bylo super..woda
          goraca..slonce od rana do nocy...
    • Gość: emcia Re: kokino nero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:20
      czy sa tam komary??? bo jak bylam na Chalkidiki to gryzly niemilosiernie :/
      a jaki jest brzeg, chodzi mi o to czy jest w glab morza plytko czy stromo i
      szybko gleboko? i czy to prawda ze sa jezowce?? dziekuje za odp!!!
      • Gość: Arkor Re: kokino nero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 01:52
        komary??hmm raczej slabo z komarami moze za daleko maja:P..dno jest mocno
        kamieniste szczegolnie na plazy w samym kokino...raczej lagodne niz strome...a
        co do jezowcow to prawda...jest ich sporo...ale na miejscu sa do kupienia butki
        na te stworki:)..
    • Gość: MK Re: kokino nero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 21:15
      hej

ja sie wlasnie zastanawiam na wyparwa do tego miasta. jak wygladaja ceny ?
      przecietny student da sobie rade na wycieczce bez wyzywienia ? sa jakies większe
      sklepy ?

czekam na szybką odpowiedź.

dzięki !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka