kowcik1978 15.07.05, 15:31 Poszukuję opinii o tym hotelu..jade tam w sierpniu i ciężko mi znaleźć choćby jedną opinię na jego temat - może był ktoś z Was... Hotel ze sniadaniami, klima płatna, podobno widok na góry lub morze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowcik1978 Re: TRITON (***) - KRETA - STALIDA 21.07.05, 09:43 Nikt nie był w tym hotelu? A moze ktoś poprostu bedąc w Stalidzie choćby widział ten hotel z zewnątrz?? Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele Re: TRITON (***) - KRETA - STALIDA 09.08.05, 14:22 Autor: ~Kasia 05-08-2005 11:36 wyślij odpowiedź Ja byłam w hotelu Triton w lipcu i śmiało mogę polecić ten hotel wszystkim, którzy nie potrzebują luksusu. Hotel bardzo przyjemny, prowadzony przez rodzinę, a właściwie przez ok 30 letniego Panasa - bardzo przyjazny i miły gość. W hotelu jest czysto, pokoje odświeżone, w łazience mały brodzik więc woda lała sie po podłodze, śniadania podawane są do stolika - niestety cały czas to samo, zmienia się tylko postać jajka, hotel usytuowany jest raczej na obrzeżach Stalidy, ale do centrum jest blisko. W hotelu panuje rodzinna atmosfera, można zamówić sobie w barze przekąskę lub jakiegoś drinka. Ja byłam bardzo zadowolona i moi znajomi również. Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele Re: TRITON (***) - KRETA - STALIDA 03.08.06, 16:01 Witam ja byłam w tym hotelu też w sierpniu w zeszłym roku i było super hotelik nie za duży ale bardzo miła atmosfera.Jeśli chcesz to mogę przesłać kilka fotek tylko napisz do mnie na fuzja01@wp.pl.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś