Dodaj do ulubionych

Triada 7+7 Grecja

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.05, 14:42
Wyruszam we wrzesniu do Grecji z Triadą, o hotelu Poseidon View słyszałam
strasznie nieprzychylne uwagi (obsługa, pokoje prawie że w piwnicy, jedzenie
feee) . Czy ktoś wybiera się tam we wrzesniu?
My jedziemy od 05 09 2005r.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mika Re: Triada 7+7 Grecja IP: 62.29.248.* 18.07.05, 18:01
      Witam, my tez jedziemy 05,09 na objazdówkę i wybieramy najprawdopodobniej
      Hotel Poseidon. Byłam dzis w biurze Triady aby wybrac hotel, myslelismy o Akti
      (4*), ale pracownik polecał właśnie hotel Poseidon. Podobno był tam w maju
      tego roku na kontroli i jest naprawdę ok, jedzienie smaczne , plaża długa,
      miasteczko, które jest niedaleko należy do jednych z najtańszych w rejonach
      turystycznych. Powiem Ci ze mu wierze bo nie namawiał mnie na siłę, a miałam w
      końcu zarezerwowoać droższy chotel, czyli mniejszy zarobek dla Triady :) ale to
      tylko moje skromne zdanie
      • Gość: el vampire Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.05, 19:46
        Witam
        Super, że też się tam wybieracie!!!!!! Najbardziej boję się ( z tego co
        czytałam w necie):
        - kiepskiego jedzonka,
        - ulokowania w pokoju w tzw. piwnicy, skąd widać podobno tylko nogi
        przechodniów...... nie marząc już o morzu czy zachodzie słońca z balkonu...
        Ale reasumując, w tym hoteliku będziemy tylko 7 dni, morze jest bajecznie
        blisko, a centrum rozrywkowe na Halkidiki czyli Kalithea tylko 3 km od nas!
        Czego chcieć więcej!? Rok temu byliśmy z Triadą w Hiszpanii - co do organizacji
        wycieczki nie miałam żadnych zastrzeżeń. A objazdówki Triada robi genialne!
        Pozdrawiam
        • Gość: Mika Re: Triada 7+7 Grecja IP: 62.29.248.* 20.07.05, 18:25
          Dobrze bedzie :)skąd jedziecie z W-wy? jak bedzie kiepsko z jedzonkiem
          podskoczymy do pobliskich miejscowosci i po kłopocie :)
          najwazniejsze jest słonko, którego raczej nam nie zabraknie
          • el_vampire Re: Triada 7+7 Grecja 20.07.05, 19:51
            Lecimy z W-wy. Co do słonka to podstawa, nic innego nie jest ważne !!!!!!
            Jeszcze tylko jakies przeurocze małe greckie winko i miną wszelkie kłopoty!
            Oby do wrzesnia! Jeszcze tylko 45 dni......
            ;-)
            • Gość: Mika Re: Triada 7+7 Grecja IP: 62.29.248.* 21.07.05, 17:17
              My tez wyruszamy z W-wy, to sie spotkamy na lotnisku (za 44 dni...). Czy znacie
              ceny w Grecji, zastanawiamy sie ile zabrac na "drobne" wydatki. Ostatnio
              słyszałam ze woda 1,5 l kosztuje ok 6 Euro, mam nadzieje , ze to żart.
              • el_vampire Re: Triada 7+7 Grecja 21.07.05, 18:51
                Witam
                Żart! Żart! Żart! Okrutny wręcz! Kawa kosztuje ok. 1 - 2 E, woda miner. w
                podobnej cenie, obiad w knajpie ok 10 E
                Aczkolwiek mój znajomy, kóry był w Grecji rok temu wspominał o gigantycznych
                cenach - ale tłumaczył to okresem w którym była Olimpiada. My na razie nie
                wiemy ile bierzemy ze sobą "kieszonkowego", myślimy o ok. 300 - 400 E - jak nie
                wydamy to przywieziemy kasę do domu, ale znając moje skłonności to wydam
                wszystko ;-) Trzeba pamiętać o 70 E na bilety wstępu + przewodnika,
                obiadokolacje na czas części objazdowej mamy już opłacone więc jedzonko nam
                odejdzie. Po za tym w upał nie będzie nam się chyba chciało jeść i chodzić na
                jakieś kolacje czy coś takiego.
                Wyczytałam dzisiaj na jakimś forum, że do Meteorów nie wpuszczają kobiet w
                spodniach - trzeba zaopatrzyć się w długą kieckę!!!
                • Gość: Mika Re: Triada 7+7 Grecja IP: 62.29.248.* 22.07.05, 17:16
                  Hej, rozmawiałam dziś z kolesiem, który od kilku lat mieszka w Grecji. Ceny
                  podskoczyły znacznie od zeszłego roku i są naprawde wysokie, ale ...tylko w
                  lipcu i sierpniu. Najlepiej jechac do grecji w czerwcu i wrześniu:). U
                  prywatnych sklepikarzy i w małych sklepach są dwie ceny- jedna dla tych co
                  mówią po grecku, a druga dla turystów. Najwyższe ceny płacą Ci , którzy
                  porozumiewają się po angielsku :(. Dlatego warto nauczyć sie pare greckich
                  zwrotów. Najlepiej kupować w supermarketach , gdzie są stałe ceny. Dał mi tez
                  kilka rad co do wyboru tawern, ale sprawdzimy je juz na miejscu.
                  Wrzesień jest bardzo ciepły, ok 33 stopni:)))
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: el_vampire Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.05, 19:14
                    Wooooowwwww 33 stopnie? Istny odjazd. Dzięki za info co do cen - nie
                    spodziewałam się że podskoczyły. No to lecę się uczyć greckiego!
                    ;-)
                    • Gość: Mika Re: Triada 7+7 Grecja IP: 62.29.248.* 22.07.05, 19:30
                      Tylko pamietaj o właściwym akcencie, bo nas rozszyfrują :)
                      • anulka77 Re: Triada 7+7 Grecja 23.07.05, 17:46
                        Tak w Grecji podobno podskoczyły ceny porównując zeszły rok. Znajomy właśnie
                        wrócił z Grecji z Rodosu. Był tam z Triadą i narzekał na dość wysokie ceny.
                        Przez to zrezygnował z wycieczki fakultatywnej do Turcji, bo była niesamowicie
                        droga w porównaniu z 2004 rokiem. A tak poza tym wrócił zadowolony.
                        Natomiast ja planuję wyjazd 7+7 do Grecji 19 września. Mam nadzieję, że ceny
                        trochę spadną. Ale chyba wybiorę wersję TRAF, bo jest tańsza. Wiecie mozę coś
                        na ten temat. Czy dobrze robię, że chcę wybrać TRAF? Bo różne opinie na ten
                        temat słyszałam.
                        Z góry dzięki za odpowiedź.
                        • Gość: NICOLA Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.05, 10:13
                          Ja osobiście bałabym się wybrać TRAF - nie wiadomo gdzie Cię wrzucą! Może w
                          jakąś totalną dziurę, gdzie do głupiego sklepu masz 3 km !? Dostaniesz jakiś
                          hotel w którym są wolne miejsca , nie wykupione przez innych. Nie boisz się że
                          zostaną jakieś kiepskie?
                          • el_vampire Re: Triada 7+7 Grecja 24.07.05, 10:23
                            Z drugiej strony może akurat Jej się uda i dostanie super hotelik, w zasadzie
                            to aby okolica była jakaś fajna - bo wszakże w hotelu spędza się w zasadzie
                            tylko noce - nie ma się nim co przejmować! Nie po to się wyjeżdża na wakacje by
                            przesiadywać w pokoju hotelowym. No i oby jedzonko było znośne, czego chcieć
                            więcej!!!!! Słonko będzie, plaża będzie ! I o to chodzi!
                            • Gość: Mika Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 18:10
                              Dowiedz sie czy hotele typu Traf zostaną wybrane z katalogu Triady, czy też
                              moze to byc zupełnie cosik innego, bo wtedy moze być problem. Chociaż
                              teoretycznie Halkidiki ma stosunkowo blisko do morza z każdej strony, a więc
                              nie powinno być źle.

el_vampire jak tam nauka greckiego? :), ja jakby co to juz znam dzień dobry i
                              do widzenia :))))))
                              • el_vampire Re: Triada 7+7 Grecja 24.07.05, 18:24
                                Kalim'era Mika!!!!!!
                                O rany cóż za śliczne literki mają ci Grecy!! Wręcz fascynujące, tylko, że nie
                                bardzo kumam jak to niby mam czytać.......
                                Acha umiem jeszcze jedno słówko: parakaló - to chyba znaczy proszę, albo
                                dziękuję,
                                he he nie pamiętam już

;-)
                                • anulka77 Re: Triada 7+7 Grecja 25.07.05, 12:25
                                  Dzięki za odpowiedź. Tak zrobię pójdę do niedługo do biura. Chociaż z drugiej
                                  strony pracownik będzie ściemniał. Trzeba się z tym też liczyć. Ale z drugiej
                                  strony to tam będę przebywała przede wszystkim na nocki. A moze też nieraz noce
                                  będą gdiześ na dyskotece?
                                  Jeszcze raz dzięki.
      • Gość: Anik Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.mos.gov.pl 08.08.05, 12:21
        A w jakiej miejscowosci sie zatrzymacie na tydzien?
    • Gość: klient Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:11
      Właśnie jestem po powrocie 7+7.
      Wrażenia na gorąco.
      Niestety, Triada chamsko oszukuje na hotelach. Hotel 4* Kassandra Mare nie
      zasługuje nawet na 3*, a oni ten chłam sprzedają jako 4*.Inne hotele na trasie
      są różne tzn. również rudery, które normalny człowiek omija szerokim łukiem.
      Autokar na trasie to stary złom w dodatku brudny jak śmietnik.Kierowcy nie chce
      się ruszyć dupy i posprzątać.Jasnym punktem jest Paulina na objeżdzie-pozdro!
      Generalnie-Triada to oszuści,którzy oszukują klientów! Biorą pieniądze za
      lepszy towar (4*), a dają gorszy (3*)Odradzam!
      • Gość: wamia Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:27
        cześć. A napisz może coś więcej na temat objazdu. Jak wyglądały poszczególne
        dni. O której pobudki . Jaka pogoda na trasie ? Jaki strój obowiązuje podczas
        zwiedzania? Gdzie np. kupowac pamiątki i co polecasz.
        • Gość: klient Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:03
          Objazd - jak mówi Paulina jest zmienny-bo to Grecja.
          Pobudki o normalnych godzinach tj.7-8.Program się zmienia i hotele też.
          Triada to oszuści, którzy biorą kasę za dobry towar, a dają szajs.Pamiątki
          sobie podaruj, albo kup co chcesz-wszystko gó.. warte ! Jak to pamiątki !!
          Odradzam !
          • Gość: wamia Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:06
            widzę , ze wakacje ci nie podpasowały. Ja mam optymistyczny nastrój więc nie
            zrazi mnie twój:-)) A jesli chodzi o biuro, cóż sama sie przekonam jak jest
            naprawde.Pozdrawiam i dzięki za kilka informacji.
      • Gość: ewal-m Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.07.05, 09:38
        Ja też byłam z Pauliną na obiejdzie i było naprawde ok.
        Hotele owszem takie sobie ale da się wytrzymać. Na pobycie hotel traf -
        Alexandros(4 gwiazdki) na Atosie, był naprawde super choć niektórzy napewno by
        narzekali.
        Jestem zadowolona z wakacji i z Triady jako biura podróży.
        Tak, że jak widać zdania są podzielone :-D
        • anulka77 Re: Triada 7+7 Grecja 28.07.05, 07:45
          Ja zaryzykuję i pojadę 7+7 do Grecji na TRAF. Co ma być to będzie. Jakoś
          wytrzymam w złych warunkach. Nie liczę na jakieś luksusy. Wystarczy mi tak jak
          jeźdżę w góry, czyli: żeby było łóżko (w miarę wygodne).
    • Gość: ewa Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 07:57
      My wyjeżdżmy 29 Sierpnia z Poznania na 7 + 7 z pobytem w Poseidonie. Może się
      spotkamy na miejscu, zawsze bedzie raźniej. Jedziemy w 3 osoby. Może ktoś wie
      jak wyglądają dostawki w Grecji?
      • el_vampire Re: Triada 7+7 Grecja 28.07.05, 20:06
        Boże cóż za sfrustrowany klient!!!
        Przecież nikt po głupiej objazdówce za raptem 3.000 zł nie oczekuje luksusów!
        Przecież wiadomo że nie ulokują nas w apartamentach prezydenckich hehe
        Byłam rok temu z Triadą w Hiszpaniii na objazdówce - i co do autokaru to z
        pewnością nie był złom. Hotele w części objazdowej wycieczki były min 3*,
        całkiem, całkiem.... ;-)
        Po za tym najwazniejsze są wrażenia, zobaczenie tych wszystkich niesamowitych
        miejsc i dobre towarzystwo!
        • gale Re: Triada 7+7 Grecja 28.07.05, 22:36
          > Byłam rok temu z Triadą w Hiszpaniii na objazdówce - [...] Hotele w części
          > objazdowej wycieczki były min 3*,
          > całkiem, całkiem.... ;-)

To mialas szczescie.
        • Gość: klient Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:31
          Droga el vampire - objazdówka 7+7 w wykonaniu Triady to taki sam towar jak
          każdy inny, tylko kupowany w ciemno.
          I szlak człowieka trafia, kiedy dostaje się gó..any towar za wcale nie
          gó..ane pieniądze.To nie te czasy i nie te pieniądze, kiedy sprzedawca może
          oszukiwać klientów (wciskać kit), a klient ma cicho siedzieć zadowolony z
          widoków. Jeżeli tego nie rozumiesz to masz problem !
          • gale Re: Triada 7+7 Grecja 29.07.05, 15:45
            Jakies konkrety? Przypominam, ze w Polsce dziala Federacja Konsumentow
            www.federacja-konsumentow.org.pl a wiec jesli czujesz sie oszukany, to
            przede wszystkim tam powinienes szukac oparcia.
            • Gość: el_Vampire Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.05, 18:04
              Klient wyluzuj, napisz przynajmniej co Ci się nie podobało w tej wycieczce, bo
              takie pier.... że g...na wycieczka, g...na objazdówka nic mi nie mówi.!!!
              A o moje problemy sie nie martw - widze że Ty masz jakieś swoje ;-)
              Ale na serio prosze o szczegóły - w czym nawaliła Triada, jadę z nią we
              wrześniu i wolę być uprzedzona! Z ciekawościa poczytamy sobie co nas czeka na
              urlopie! PISZ!!!!!
              • blueee Re: Triada 7+7 Grecja 30.07.05, 18:20
                Witam
                El_Vampire i Mika - ruszamy razem na te wojaże!!! Zastanawiam się właśnie nad
                wykupieniem w Triadzie 7+7 od 5 wrzesnia do Grecji! Tylko hotel wezmę inny niz
                Wy! Mam nadzieję że będzie odjazdowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Moi znajomi byli na takiej wyprawie rok temu i nie narzekali, KLIENT napisz co
                Ci się nie podobało bo umieram z ciekawości!!!!!!! Zanim wykupię wycieczkę to
                sobie poczytam - Triada Cię oszukała w czym??????? Dali nie ten hotel, nie
                dawali jedzonka, czy co??? Napisz! Kurcze nie chce miec obaw przed wyjazdem!
                • Gość: Honorata Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.05, 09:59
                  Te Klient to jakieś dziwadztwo!
                  Pisz o co chodzi, tylko nie zmyślaj
                  hehehe
            • Gość: klient Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 08:33
              Drodzy turyści i turystki !
              Triada cierpi na kompleks największego biura.Zdobyli rynek i rzeszę naiwnych
              turystów, którzy lecą na lep całostronicowych reklam.
              Objazdówka : stary trup, który autokarem był 20 lat temu.Fotele rozpadają się
              pod ciężarem człowieka.Klima działa, ale nie specjalnie.Godzinami trzeba znosić
              temperaturę 40-50 stopni.Lepiej nie mierzyć ! Brud, autokar jest nie sprzątany.
              Objazdówka po objazdówce - nie ma czasu ( i ochoty!).
              Po drodze przystanki tylko w zaprzjażnionych restauracjach i
              parkingach.Prowizja dla pilota : szacuję 100-200 euro za grupę.
              Hotele po drodze są różne tzn również takie, gdzie normalny turysta dobrowolnie
              by nie wszedł.Brud robactwo, rozpadające się ze starości meble.Oczywiście bez
              klimatyzacji, lub za dopłatą 5 euro/doba.Dla uczciwej oceny : Paulina (pilotka)
              na objeżdzie jest O.K.
              Ale największy przekręt to hotel Kassandra mare na części pobytowej.Sam hotel
              przyznaje się do trzech gwiazdek, Triada uparcie sprzedaje go jako 4 gwiazdki,
              tłumacząc, że to standart grecki (!). Natomiast obok stoją inne 4 gwiazdkowe
              hotele wynajmowane przez TUI albo innego Neckermanna, do których Kassandra Mare
              ma się jak pociąg osobowy do intercity.
              Krótko mówiąc klient Triady to turysta 3 kategorii, który musi spać w
              najgorszych norach i jeżdzić złomem.
              Ludzie szanujcie siebie i swoje pieniądze i dajcie zarobic innym biurom.Triada
              niech spokojnie zbankrutuje, albo zacznie szanować klientów !
              • gale Re: Triada 7+7 Grecja 01.08.05, 08:41
                > Objazdówka : stary trup, który autokarem był 20 lat temu [itd]

Nie zauwazylem, a spedzilem na objazdowce z Triada, podobnie jak Ty, tydzien.

> Po drodze przystanki tylko w zaprzjażnionych restauracjach i
                > parkingach

A spodziewasz sie czego? Ze rezydent bedzie zatrzymywal grupe w nieznanych mu
                miejscach? :D

> Prowizja dla pilota : szacuję 100-200 euro za grupę

Wszystkiego najlepszego.

> Hotele po drodze są różne tzn również takie, gdzie normalny turysta
                > dobrowolnie
                > by nie wszedł.

Nie demonizujmy. Choc przyznac nalezy, ze standardem i czystoscia odbiegaja od
                marzen :(

> Krótko mówiąc klient Triady to turysta 3 kategorii, który musi spać w
                > najgorszych norach i jeżdzić złomem.

Za takie pieniadze? A czego oczekujesz? Savoya?

> Triada
                > niech spokojnie zbankrutuje

Na to, na szczescie, sie nie zapowiada :)
                • el_vampire Re: Triada 7+7 Grecja 02.08.05, 21:50
                  GALE! Przeraziłam się Twoim opisem hoteli na objazdówce! Co oznacza że
                  czystością odbiegają od marzeń? Nie są sprzątane? Biegają tam dzikie stada
                  karaluchów ganiających się z mrówkami faraona ?! A jedzonko w takowych
                  hotelach??? BBrrrrrrrrrr
                  Tak apropo ilu * sa hotele na objazdówce? ....bo mają chyba jakąś gwiazdkę?
                  ;-)
                  • gale Re: Triada 7+7 Grecja 02.08.05, 22:42
                    > Nie są sprzątane? Biegają tam dzikie stada
                    > karaluchów ganiających się z mrówkami faraona ?!

Poczytaj moje posty archiwalne bodaj z 2002 r. To bylo dawno. Karalucha
                    znalazlem jednego, w hotelu Cosmos w Atenach. Natomiast nie da sie ukryc, w
                    Grecji na objezdzie byl w hotelach brud i kropka. Hotele... oficjalnie
                    dwugwiazdkowe ale... ech... W Hiszpanii - zeszly rok - trafily sie bodaj 2 lub 3
                    hotele naprawde porzadne, bardzo porzadne.

> A jedzonko w takowych
                    > hotelach??? BBrrrrrrrrrr

Tragiczne. To fakt. W Hiszpanii - jeszcze ledwo akceptowalne. W Grecji natomiast
                    tragiczne. Zawsze zaopatrujemy sie w sklepach, wiec nie mamy problemu. Gorzej z
                    turystami, ktorzy licza na posilki.

Wiesz, wazne jest to jak traktujemy objazd. Ja zwykle mam w nosie kwestie
                    noclegu, byle dalo sie spac. Cena jest niska, wiec nie nalezy oczekiwac cudow.
                    Ot, tyle tylko.
                    • anulka77 Re: Triada 7+7 Grecja 03.08.05, 07:42
                      Gale, ale teraz znowu mam problem. Chodzi mi o jedzenie. Napisałeś:
                      Tragiczne. To fakt. W Hiszpanii - jeszcze ledwo akceptowalne. W Grecji natomias
                      > t
                      > tragiczne. Zawsze zaopatrujemy sie w sklepach, wiec nie mamy problemu. Gorzej
                      z
                      > turystami, ktorzy licza na posilki.
                      Ja mysłałam o wykupieniu obiadokolacji w trakcje objazdu, bo czytałam na tym
                      forum, że lepiej tak zrobić, bo jest się zmęczonym. Natomiast w czasie 7-
                      dniowego odpoczynku miałam żywić się samodzielnie. Aby nie być przywiązaną do
                      hotelu.
                      Gale napisz, czy w czasie objazdu da się zjeść to co będą serwowali?
                      • el_vampire Re: Triada 7+7 Grecja 03.08.05, 18:35
                        O Rany, o Rany ! Ja wykupiłam jedzonko na objazdówce! A w czasie pobytu w
                        Poseidon View mamy wliczone je także w cenę. Tak serio to najwyżej wyskoczymy
                        do jakiegos fast foodu i dokarmimy się. Co za problem. Z drugiej strony ja nie
                        jestem wymagająca, co do jedzenia i co do hotelu ( no ... może nie akceptuję
                        karaluchów) aby było gdzie spać i co nieco zjeść. W taki upał co w jest w
                        Grecji raczej będzie chcialo się pić a nie jeść !
                        Jakoś będzie
                        • Gość: Mika Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:27
                          el_vampire wykupiłaś obiadokolacje na objazdówce, bo ja nie i zastanawiam się
                          czy nie dokupić? słyszałam , że są serwowane dość późno i że zawsze mozna
                          zabrać się z grupą do tawerny i samemu cosik kupić,jeszcze sie zastanowię, w
                          końcu mam 32dni...
                          jak tam nauka greckiego, po tygodniu juz pewnie jakies wyniki są :)?
                          • Gość: BP Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:42
                            warto dokupic objady na objazdówce- człowiek jest tak zmeczony ze nie ma sily
                            se ruszyc. Obiad zalezy przede wszystkim od hotelu. Warto jesli jest szwedzki
                            stół- ok 8 euro full jedzenia, za ta sama cene na miescie czlowiek jedynie
                            ledwo zaspokoi głód ( mousaka- ok 6 euro, kaea frappe-2 euro, souflaki 1.8
                            euro).
                            Byłam zaskoczona ze w Atenach było taniej ( sliczne klapeczki, suflaki 1,2
                            euro) niz na wypoczynku i towar zdecydownaie lepszy. Potem załowałam ze nie
                            kupiłam sobie pamiatki w Atenach.
                            Oprócz tego w sklepie z ikonami pod Meteorami dali 50% obnizki i dopiero po
                            przyjezdzie na wypoczynek okazało sie ze faktycznie to była prawda.
                            Nasz pilot nas informował bez nachalnego nakłaniania do zakupów i dopiero pod
                            koniec podrozy gdy mowił ze jest tanio too wiedzielismy ze tak jest naprawde.
                      • gale Re: Triada 7+7 Grecja 03.08.05, 19:11
                        Rzeczywiscie, wykupienie drugiego posilku jest o tyle praktyczne, ze zwykle
                        ludzie sa mocno zmeczeni po dniu jazdy i zwiedzania. Ja wole poszukac sklepu czy
                        knajpki... ale to wylacznie moja wola. Mysle, ze nie jest tak tragicznie i to
                        jedzenie da sie zjesc. Ja nie jadlem kolacji w czasie objazdu.
                        • Gość: Grzechota Re: Triada 7+7 Grecja IP: *.telsten.com / *.telsten.com 05.08.05, 16:26
                          Popieram, na obiazdówce mieliśmy tyle wolnego czasu, że zawsze ok 17.00
                          mieliśmy już free time-więc więc spokojnie można sobie poszukać knajpki i zjeść
                          to na co ma się ochotę.
                          A w tzw "zaprzyjaźnionych tawernach" na objazdówce nie polecam dojadać-
                          bankructwo -chyba że ktoś jedzie żeby sobie niczego nie żałować....
                          • Gość: Mika Re: Triada 7+7 Grecja IP: 62.29.248.* 05.08.05, 17:20
                            ok, dzięki za info, nie biorę w takim razie jedzonka na objazdówce, pobuszujemy
                            po miejscowych tawernach:)
                            • el_vampire Re: Triada 7+7 Grecja 05.08.05, 18:10
                              Mój grecki? Niestety mój mózg nie przyswaja tych dziwacznych literek i nic z
                              tego chyba już nie będzie.....
                              • Gość: Mika Re: Triada 7+7 Grecja IP: 62.29.248.* 05.08.05, 18:16
                                Damy rade :))wiesz, ze jeszcze tylko 30 dni...
                                • el_vampire Re: Triada 7+7 Grecja 28.08.05, 10:34
                                  Co do aktualnych cen w Grecji polecam:
                                  grecja-online.pl/ceny-w-grecji/markety.php
                                  • Gość: Mika Re: Triada 7+7 Grecja IP: 62.29.248.* 30.08.05, 17:32
                                    el-vampire o której masz wylot, ja po południu. Zauważyłaś, że ostatnimi czasy
                                    wypoczynek jest przed objazdem ? czyli najpierw sie wylenimy, a dopiero potem
                                    wychodzimy. Troche szkoda, wolałabym aby było odwrotnie :(
                                    • el_vampire Re: Triada 7+7 Grecja 01.09.05, 17:42
                                      Siema Mika! My mamy zbiórkę o 16.30 na Okęciu. Co do kolejności objazd - pobyt,
                                      to też mam nadzieję że u nas na początku będzie objazd. Gdy pytałam w Triadzie,
                                      dowiedziałam się tylko iż o tym poinformują nas łaskawie dopiero na lotnisku.
                                      Jakoś będzie - aczkolwiek jak będziemy mieli pierwszy pobyt to przynajmniej
                                      opalimy się bajerancko na plaży - i bombowo wyjdziemy na zdjęciach z
                                      objazdówki. He, he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka