Gość: mariusz Re: Jakis piszący Mariusz to idiota. Zbastuj czło IP: 195.205.44.* 14.08.02, 14:52 pasjonujacy temat sobie wybralas gratuluje pomyslu a wiesz wogole do czego sluzy forum chyba nie? wiec poczytaj hel_pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Jakis piszący Mariusz to idiota. Zbastuj czło IP: *.pl 14.08.02, 15:23 Jednak się nie pomyliłam, Ty jesteś szurnięty człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz do super inteligentki IP: 195.205.44.* 20.08.02, 09:15 ja tez jak na razie sie na tobie nie zawodze(poczytaj inne opinie o sobie na forum) ciekaw jestem czy Pan Bog poskapił ci tylko rozumku czy tez czegos wiecej? mam nadzieje ze nie byl az tak surowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Jakis piszący Mariusz to idiota. Zbastuj czło IP: *.pl 20.08.02, 17:55 A może Ty poczytasz innych na swój temat. Widziałam podobny temat o tobie,widac jesteś bardzo popularny. Czy ktos cie nazwał tłukiem, czy mi sie tylko wydawało. Temat: czy Big Blue jest tragiczne? poczytaj sobie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz do...nie pamietam IP: 195.205.44.* 21.08.02, 09:09 tak masz racje jest jeden kolega ktory cierpi na to samo co ty..... brak myslenia koresponduje z wieloma ludzmi z forum juz prywatnie ale takie indywiduum jak ty spotkalem po raz pierwszy mam na mysli twa kulture zegnam i zycze dalszych sukcesow w podrozowaniu po swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiB Jeżeli to ten ..mariusz to MASZ RACJĘ IP: 217.96.9.* 21.08.02, 11:22 Jeśli to gościu, z którym miałem okazje "podyskutować" na forum o Tunezji, a w szczególnosci o Tunezyjczykach to masz w 100% rację. Facet jest monotonny i "betonowy"w swoich opiniach (zwykle ślepy zachwyt). On wie najlepiej wszystko. Przykro mi mariuszu,że taka jest moja opinia, ale z drugiej strony się cieszę, ze nie jest odosobniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz do kolegi anty IP: 195.205.44.* 21.08.02, 12:57 milo ze wrociles po tym jak ludzie wyzwali cie od rasistow ale ja nie mam ochoty z toba gdac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Do MiB IP: *.pl 21.08.02, 18:13 Pewnie ten sam dupek, on juz sie wszędzie pojawił. To jakis KRETYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiB Mam juz pewność.... IP: 217.96.9.* 22.08.02, 10:35 To ten sam facet....przedstawiciel powiedzmy pewnego folkloru...może bez takich świrów byłoby tu nudno??? Pozdrawiam i proponuję: olejmy go i nie przejmujmy się, on i tak bedzie dalej robił swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiB P.S. IP: 217.96.9.* 22.08.02, 10:39 aha i jeszcze gwoli wyjasnienia. Dla niejakiego mariusza mój rasizm polega na tym, ze osmieliłem sie opisać moje wrażenia z kontaktów z Arabami....Facet pewnie sobie uroił, że jestem prezesem Ku-Klux-Klanu w Polsce. Cóż...już no comment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: P.S. IP: 195.205.44.* 22.08.02, 12:15 akurat to nie byla moja opinia o tobie kolego a nazywanie tunezyjczykow i wszystkich arabow winnych tragedii z 11 wrzesnia swiadczy tylko o twojej indolencji skoro jestem wszedzie to was w tym temacie jakby troche malo widac swoj ciagnie do swego Odpowiedz Link Zgłoś
magdastanek Re: P.S. 23.08.02, 08:39 Hej, uprzejmie proszę sobie podyskutować na privie, a nie zaśmiecać forum. Troszkę netykiety nie zaszkodzi nikomu. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś