oliwia#5 22.08.02, 09:50 Czy ktoś tam był? Jakie wrażenia z pobytu w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p Re: Hotel Macaris Beach z Neckermanna IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 11:54 Ten hotel jest też w ofercie Scan Holiday. Polecam więc wątki " Scan Holiday na Krecie", "Hotel Macaris ze Scana" tam znajdziesz więcej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia#5 Re: Hotel Macaris Beach z Neckermanna IP: 62.29.137.* 22.08.02, 11:58 No właśnie nie jestem pewna czy to ten sam hotel. Ten z NN nazywa się "Macaris Beach" a ten ze Scana "Macaris". Stąd moje pytanie. Aha, dla niewtajemniczonych, oba hotele znajdują się w Rethymonn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Hotel Macaris Beach z Neckermanna IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 13:31 To ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Hotel Macaris Beach z Neckermanna IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.2.* 22.08.02, 16:35 Też o to pytałam chociaż z oferty SH. Ale to są te same hotele. Podzielę się więc informacjami, ktore zdobyłam i przy okazji jeszcze raz dziękuję Mariusz! "(..) kapiele to raczej morskie, plaza miejsca duza i czysta, bez kamieni z czysta woda basen maly i w takim niebasenowym ksztalcie, na plaze spokojnym rytmem jest 25 minut, po przyjezdzie dostaniesz plan miasta na ktorym widac dosyc dobrze jak tam dojasc ale powiem ci szczerze ze my kazdego dnia chodzilismy inaczej chociaz tak nie chcielismy tych waskich drozek jest tak wiele i tak do siebie podobne ze nie sposob zapamietac sniadania sa monotonne bo zawsze to samo ale jest spory wybor wiec nie obawiaj sie, dla mnie wazniejsze jest to ze zawsze wszystko bylo swieze pokoje sa sprzatane regularnie, ja przy rezerwacji wnioskowalem o pokoj na wyzszych pietrach i dostalem na ostatnim widok byl fantastyczny, jednym slowem im wyzsze pietro tym lepszy widok" Odpowiedz Link Zgłoś
wiewior1 Re: Hotel Macaris Beach z Neckermanna 22.08.02, 23:35 Podobno bardzo bobry hotel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Hotel Macaris Beach z Neckermanna IP: 195.205.44.* 23.08.02, 16:21 dobry potwierdzm bo sam bylem Odpowiedz Link Zgłoś