Dodaj do ulubionych

thassos we wrześniu

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 16:05
Jadę na Thassos w ostatnim tygodniu września. Czy ktoś z Was wie, jaka tam
wtedy może być pogoda? I czy ewentualnie może mi coś więcej napisać o
Thassos - wiem tylko tyle, ile z katalogu w biurze podróży.
Obserwuj wątek
    • Gość: erdo Re: thassos we wrześniu IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 22:38
      dzisiaj było na Thassos 22 st. sprawdzaj na www.de.weather.yahoo.com ,szukaj
      Griechenland i Kavala
      • Gość: Sawa Re: thassos we wrześniu IP: 157.25.128.* 04.09.02, 10:36
        Z tegoroczną oogodą to naprawdę trudno wyczuć. Ja byłam na Thassos i niestety
        nic mi się tam nie podobało. Byłam również we wrześniu. Gdyby nie ładna pogoda,
        to chyba bym umarła z nudów. Na dłużej niż tydzień nie radziłabym jechać.
        Pozdrawiam
        Sawa
        • Gość: erdo Re: thassos we wrześniu IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 16:41
          Pojedz kochana na Mallorke lub Ibize, tam znajdziesz motłoch i nieziemski szum
          Thassos to oferta dla koneserów spokoju i cykających świerszczy
    • Gość: wolfish Re: thassos we wrześniu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 11:17
      Dzięki za info. Prawdę mówiąc chodzi mi właśnie o totalny spokój, świerszcze i
      zero telefonu. I jak najmniej ludzi (generalnie jest nas za dużo - to taka
      ogólna uwaga :).
      • Gość: erdo Re: thassos we wrześniu IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 23:01
        Na Thassos piękne są góry , wjedz w nie od górskiej wioski Rachoni , nie
        spotkasz turysty ale jakie miejsca . Góry w Thassos nie są prawie odwiedzane
        przez turystów....i to jest piękne. W ogóle na Thassoosss jest jakby mniej
        " międzynarodowej klienteli" ....i to jest piękne
        • Gość: wolfish Re: thassos we wrześniu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.02, 22:16
          trafiles! wybralismy thassos ze wzgledu na gory. gory i spokoj to wlasnie to,
          czego szukalismy na wakacje. a thassos zwabilo nas zielenia i naturalnoscia.
          najpierw planowalismy krete, ale tam gory sa puste, a ludzi i przemyslu
          turystycznego za duzo. dzieki za wskazowki.
    • claris Re: thassos we wrześniu 17.09.02, 16:21
      Byłam na Thassos w terminie 26.08 - 09.09 w tym roku. Wyspa jest mała ale na
      pewno urocza. Jednak tydzień spokojnie wystarcza, żeby zwiedzić wszystkie
      zakątki i odpocząć na plażach (a tych jest dużo, sa piękne, niezatłoczone).
      Warto wypożyczyć autko (w "Potos Carental" Matiz z klima na 3 dni za 65 Euro,
      po sezonie mozna sie targowac) i objechać całą wyspę dookoła, zajrzeć także do
      miejscowości w głębi wyspy (np. Teologos).
      Jeśli chodzi o turystów to we wrześniu było ich już całkiem niewielu, głównie
      Czesi, Niemcy, Polacy i Anglicy. Jedzenie w tawernach fantastyczne, ceny
      przystępne (nma pewno jest tu taniej niż na Krecie czy Rodos).

Życzę miłego wypoczynku, jakby były jakieś jeszcze pytania to służę pomocą:
      claris@wp.pl

Zuzanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka