Gość: ciapa IP: *.tvgawex.pl 19.11.05, 17:43 Cześć proszę o namiary na w miarę tanie noclegi na Krecie obojętnie w jakim rejonie, byleby nad morzem. Może być skromny hotel choć lepiej na kwaterze prywatnej z dostępną kuchnią - wraz z cenami. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: Kreta - tanie noclegi,adresy 19.11.05, 18:38 Prosze podac swoj adres mailowy, na ktory Uczestnicy Forum beda mogli podsylac oczekiwane informacje. Pozdrawiam, gale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapa Re: Kreta - tanie noclegi,adresy IP: *.tvgawex.pl 19.11.05, 21:02 Mój adres: ciapa10@gazeta.pl Pozdrawiam wszystkich grekomaniaków Odpowiedz Link Zgłoś
to_nie_my Re: Kreta - tanie noclegi,adresy 23.12.05, 11:47 je również przyłączam się do prośby o namiary dot. adresów. jeżeli ktoś może podesłać jakieś adresy z góry wielkie dzięki :)) pozdrawiam toniemy Odpowiedz Link Zgłoś
ciapa10 KRETA - tanie noclegi,adresy 24.11.05, 20:26 Ponawiam moją prośbę o namiary na kwatery prywatne na Krecie. Może jednak ktoś mi odpisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: KRETA - tanie noclegi,adresy IP: *.ssm.lama.net.pl 19.12.05, 12:14 PODTRZYMUJE WATEK!!!!to samo o noclegi tanie w samej Grecji podaje maila : paralia22@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yamadam2 Re: KRETA - tanie noclegi,adresy 19.12.05, 13:05 podciągam proszę o info na gazetowy dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatawad Re: KRETA - tanie noclegi,adresy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 18:38 wpol@neostrada.pl ja też bardzo prosze o namiary na kwatery . W zeszłym roku byłam na Krecie i jestem nią zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
bob75rob1 Re: Kreta - tanie noclegi,adresy 20.12.05, 10:08 poszło na maile, ew. proszę w kwietniu o kontakt na adres gazetowy; powinnam mieć juz informacje z pierwszej ręki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kreta - tanie noclegi,adresy IP: *.ssm.lama.net.pl 23.12.05, 13:31 na mojego meila nie poszlo:( proszejeszcze raz paralia22@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iissaa Re: Kreta - tanie noclegi,adresy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.12.05, 13:20 Bob75rob1 iissaabel@op.pl baaardzo poproszę również o kontakt, ja chciałabym w długii majowy weekend na Kretę, ale chyba żadne biuro nie ma ofert na sam początek maja i chyba na własną rękę będę musiała to zrobić. Jak byście mieli jakieś namiary proszę o kontakt. z góry serdecznie dziękuję. Izka Odpowiedz Link Zgłoś