Dodaj do ulubionych

Cypr w maju

IP: *.spray.net.pl 07.01.06, 15:14
Czy ktoś z forumowiczów był na Cyprze w drugiej połowie maja? Planujemy
wyjazd na Cypr i zastanawiamy się nad drugą połową maja lub drugą połową
czerwca. Terminowo pasuje nam bardziej maj, ale trochę się obawiamy czy nie
będzie za zimno (a jedziemy z dwuletnim dzieckiem). Z góry wielkie dzięki z
wszystkie informacje

Beata
Obserwuj wątek
    • Gość: bah7 Re: Cypr w maju... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 07.01.06, 15:18
      Sprawdź jak było w poprzednich latach:

www.wunderground.com/history/airport/LCLK/2005/5/25/MonthlyHistory.html

bah7
    • chiara76 Re: Cypr w maju 07.01.06, 15:52
      polecam jeszcze:
      www.weatheronline.co.uk/Cyprus.htm
      bardzo ciekawy serwis, też Możesz sprawdzić pogodę w minionych latach. Klikaj
      w "history".
      • Gość: Atek Re: Cypr w maju IP: *.spray.net.pl 07.01.06, 17:30
        Wielkie dzięki za te linki, są naprawdę bardzo pomocne. Wygląda na to, że jak
        są dni słoneczne to jest cieplutko, ale np. w tamtym roku koniec maja to 4 dni
        deszczowe :((((
        • Gość: stasio Re: Cypr w maju IP: *.devs.futuro.pl 11.01.06, 20:00
          ten deszcz w maju pare dni to troche anomalia. Zwykle w maju juz pelnia lata.
          • Gość: bb Re: Cypr w maju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:39
            popieram bo w maju juz nie pada praktycznie, goraco jak nie wiem a woda ciepla.
            BYlem caly rok to mam rozeznanie
            • Gość: ddb Re: Cypr w maju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:38
              Bylam w drugiej polowie maja. Bez klimy nie daloby sie wytrzymac. W dzien
              upaly, woda powyzej 20 st., wieczory chlodniejsze, ale tak na krotki rekaw.
              Jestem wielkim zmarzluchem, a ten majowy Cypr wspominam rozkosznie, no i te
              przecudne kwiaty... W zadnym innym miesiacu nie jest tak kolorowo. Polecam!
              Bylam w Limassol.
    • Gość: MITRIAL Re: Cypr w maju IP: *.ztpnet.pl 19.02.06, 12:55
      WITAM
      My również wybieramy się z dwulatką pod koniec naja na Cypr .
      Podam swój e-mail napisz czy wybraliscie jakis hotel moze się zgramy.
      Moj adres to: adamook@op.pl
      Pozdrawiam
      Adam Kamianowski
    • dripia58 Re: Cypr w maju 13.07.17, 16:36
      sprawdź na stronie biura podróży Yobboo yobboo.pl/cypr/
      • kkk Re: Cypr w maju 27.07.17, 11:54
        za zimnooo w maju na Cyprze...? hehe, to nei Polska, nie Bałtyk :)
        o tej porze roku może byc TYLKO za gorąco, uprzedzam
    • an.16 Re: Cypr w maju 02.08.17, 15:54
      W maju na Cyprze jest gorąco. W Polsce zresztą często też;)
      • ja.s.i.u Re: Cypr w maju 02.08.17, 16:02
        Jest inny problem. Powietrze w maju jest bardzo gorące, przez co woda, która ma wtedy co prawda ponad 21 stopni wydaje się chłodna. No ale jeśli temperatura w cieniu zbliża się do trzydziestki, to takie odczucie czasem jest.
        • kkk Re: Cypr w maju 03.08.17, 10:17
          ,,W maju na Cyprze jest gorąco. W Polsce zresztą często też;)...'' ahaa, w PL przeważnie 15 st w 1 poowie maja ;)
          woda na Cyprze...od 1 czerwca kąpałam sie w wodzie która miała dobre 27 st... wiec nie jest prawda ze jest zimna ;) ciepła jak w wannie, inaczej jest na wyspach kanaryjskich, greckich...Cypr jest naprawde gorący, i suchyyy, słoneczny, woda ciepła! pomimo e morze to samo ;)
          • Gość: Piotr Re: Cypr w maju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.17, 22:05
            Taaa, może to samo co wokół Wysp Kanaryjskich he he he. Radzę przestudiować mapę.
            • Gość: Piotr Re: Cypr w maju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.17, 22:07
              Taaa, morze to samo co wokół Wysp Kanaryjskich he he he. Radzę przestudiować mapę. Spieszę z wytłumaczeniem - to nie był ortograf, zdanie miało brzmieć inaczej.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka