godzianow 15.01.06, 16:44 witajcie czy ktoś miał przyjemnośc wypoczywać w tym hotelu ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel120 Re: EUROPA BEACH - Kreta---Analipsis/rejon Herso 04.02.06, 13:14 Byłem w nim na przłomie maja-czerwca 2005 r.Hotel bardzo przyjemny,obsługa również,all inclusive bardzo dobry,hotel położony w małej dziurze,aby cos zobaczyc trzeba wynając samochód,w poblizu sa wypozyczalnie,w hotelu 2 dobre baseny,plaża 50 m od hotelu,pokoje w bungalowach spoko jest klima,tv ogólnie moze być Odpowiedz Link Zgłoś
godzianow Re: EUROPA BEACH - Kreta---Analipsis/rejon Herso 30.05.06, 11:39 dzięki za garść wiadomości, mam jeszce kilka pytań: 1. plaża piaszczysta, kamienista ?? parasole, łóżka płatne ?? 2. Odpowiedz Link Zgłoś
godzianow Re: EUROPA BEACH - Kreta---Analipsis/rejon Herso 30.05.06, 11:41 godzianow napisał: > dzięki za garść wiadomości, mam jeszce kilka pytań: > 1. plaża piaszczysta, kamienista ?? parasole, łóżka płatne ?? > 2. pokoje na parterze ?? balkony / tarasy ?? 3. jakie są udogodnienia, atrakcje dla dzieci ?? 4. ile trwa transfer z lotniska ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
godzianow Re: EUROPA BEACH - Kreta---Analipsis/rejon Herso 05.07.06, 11:26 witajcie nikt nie był w EUROPA BEACH ?? podzielcie się prosze opinią o tym hotelu ..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
godzianow Re: EUROPA BEACH - Kreta---Analipsis/rejon Herso 25.07.06, 12:41 witam proszę o opinie tegorocznych wczsowiczów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś