IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:27
witam wszystkich formułowiczów. podpowiedzcie mi czego tak naprawde mozna sie
spodziewać w hotelu 5*w all ? chodzi mi o wyzywienie oraz napoje +
alkohole . pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:08
      Wszystko zalezy od kraju .. . generalnie nigdzie w 5* nie powinno czegokolwiek
      zabraknąć...ale np.są hotele gdzie w ramach ALL serwuje się jedynie miejscowy
      alkohol.Wszystko jest (albo powinno być) w informacji w katalogu przy
      konkretnym obiekcie.
      • Gość: do ewy Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:47
        przeciez wiadomo!! skoro jestem na forum grecja i cypr to nie pytam o inne
        kraje!!- np o egipt !!!!!
        • Gość: Ewa Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:46
          no przeciez... ale Grecją i Cyprem tez jednak kolosalna różnica.. Pozdrawiam
    • grazka15 Re: all w 5* 06.02.06, 09:58
      Witaj, ja byłam na Kos w hotelu 5* z all z sieci Iberostar(lokalna kategoria
      5* - ściślej de lux, wg Neckermanna hotel miał 4,5N). Wyżywienie bardzo
      urozmaicone, sporo owoców morza, napoje - soki do śniadania, ale takie
      sztuczne, woda, herbata, kawa, w barach z napoi niealkoholowych pepsi, sprite
      itp. alkohole głównie lokalne, ale spory wybór (poza ouzo, metaxą, whisky
      passport i black and white mnóstwo przeróżnych likierów, campari). Ogólnie
      wszystkiego full, ale w porównaniu z all w Meksyku i na Kubie to słabo.
      Pozdrawiam
      • Gość: do grazka 15 Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:19
        cześć. ja tez lece no kos , konkretnie mo mittsis suumer palace. może znasz ten
        hotel, a może tam byłas?? pzdrawiam
        • Gość: ada Re: all w 5* IP: *.incenti.pl 06.02.06, 12:48
          Byliśmy na Krecie w hotelu Fodele Beach - 4 albo 5*, opcja AI.
          Jedzenie wyśmienite, napoje soki, z alkoholu było dostępne wszystko co było w
          barze
          • Gość: kretofil Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 18:25
            wszystkiego do oporu
            • travelportal Re: all w 5* 07.02.06, 00:50
              w zaden sposob All w Grecji ne bedzie takie same jak w Turcji, Egipcie czy na
              Karaibach (oczywiscie mowa porownywalnym standardzie).
              To UE i wszystko kosztuje, lacznie z pracownikami znacznie wiecej.
              No i generalne malo jest 5* All w Grecji (nawet mocnych 4*, bo sa 4* ale nie
              wiem kto im to dal? kiedys w Pefana Village szeryf na takie pytanie odpowiedzial
              mi "Twoje Biuro" (te z ktorym tam bylem). Normalnie Pefana to 2* 2.5* max).
              Ceny tez wcale nie ciekawe. Za 5* All Grecje wole pojechac w ciekasze strony jak
              Dominikana, Kuba etc. i nie zaplace wiecej.
              • Gość: bb Re: all w 5* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:04
                nigdy nie spodziewajcie niczego dobrego po All inclusive. spodziewqajcie sie
                lepiej plucia do herbaty i cacao :/
                • Gość: do bb Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:02
                  po co zabierasz glos na forum?? jesteś zgorzkniałym złośliwcem!! swoje uwagi
                  zostaw dla siebie i spadaj !! najlepiej na drzewo !!
        • grazka15 Re: all w 5* 07.02.06, 11:32
          Niestety hotelu Mitsis Summer Palace nie znam. Ja byłam w hotelu Iberostar Kos
          Bay View, ale Mitsis to sieć hotelowa, a sieciowe hotele są zawsze lepsze, więc
          na pewno będzie ok.
          Pozdrawiam
          • Gość: priam Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:03
            dzięki . pozdrowienia dla wszystkich
        • Gość: mis_sm Re: all w 5* IP: *.chello.pl 07.02.06, 23:04
          Witam,
          też mam w zamyśle ten hotel i szukam informacji, bo jeszcze nie podjełam
          ostatecznej decyzji, czy tem czy któryś z iberostara:)
          • Gość: priam Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 23:10
            ja łyknąłem go w ciemno, widziałem zdjęcia i bez wachnia kupiłem
    • Gość: priam Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:52
      wszystkie sugestie i opinie - są mile widziane. pozdrawiam
      • Gość: mis_sm Re: all w 5* IP: *.chello.pl 09.02.06, 00:27
        cześć, polecam stronę sieci hoteli mitsis. Tam znajdziesz wszystkie szczegóły
        all incl. w konkretnych hotelach, co dokładnie, gdzie i kiedy serwują. A warto!!
        Potwierdzisz tylko swój wybór:) Ja jadę niestety z malutkimi dziećmi więc muszę
        brać pod uwagę całą masę innych czynników niż tylko przyjemności wzroku i
        podniebienia:) Jeżeli można zapytać to gdzie wykupiłeś wyjazd?
        pozdrawiam A.
        adres strony: www.mitsishotels.com
        • Gość: priam Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:23
          cześć. impreze kupiłem w pes travel.znam tą strone hotelu , ale tam jest tylko
          opis ULTRA ALL !! ja mam normalne all - do niego nie ma opisu. pozdrawiam
          • mis_sm Re: all w 5* 09.02.06, 15:38
            dzięki za uwagę, ja nie zauważyłam:(, no cóż blondynka. Ale w takich sytuacjach
            widzi się co sie chce. Jak coś jeszcze namierzę to dam znać. Pozdrawiam
          • mis_sm Re: all w 5* 09.02.06, 15:59
            jeszcze przyszło mi do głowy i sprawdziłam w innych hotelach np. ramira jest
            opis all bez ultra:) Wiesz może jednak upewnij się czy to ultra nie dotyczy
            twojej oferty :) Przepraszam za uśmiechy, ale zaczynają mnie rozbrajać te all z
            napojami, all bez leżaków (bo na takie też się natknęłam), ultra i inne. Czy nie
            mogli by jakoś tego ujednolicić, a nie wysyślać nowe pułapki na niewinnych
            turystów. jeszcze raz pozdrawiam
            • Gość: priam Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:41
              niestety ale to "ultra all" nie dotyczy klientów pestravel, upewnialem sie,
              choc powiem ci szczerze , że mam cicha nadzieje , ze może TAK! - ONI W TYM
              HOTELU NIE DOGRALI JESZCZE WSZYSTKIEGO DO KOŃCA !! a to cieszy - bo daje
              nadzieje.pozdrawiam
              • mis_sm Re: all w 5* 09.02.06, 20:25
                wiesz, Grecy to naród przemiły, ale dość prosty i nie lubi utrudniać sobie
                życia, więc jakoś nie widzę tego aby przy barze zaglądali na kolor
                branzoleteczki i na spis temu Panu z lodem, a temu z niebieskim z wkładką:) Tak
                czy inaczej w innych hotelach samo all jest też przyzwoite więc nie powinno być
                najgorzej. Mam nadzieję, że na obiadki w restauracji z widokiem się załapiesz,
                no chyba, że będzie wiało:) pozdrawiam
                • Gość: priam Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:34
                  te objadki na trasie widokowym - to gwóżdz programu! widzę sie juz tam" super
                  micha " i pyszne winko !!
                  • mis_sm Re: all w 5* 10.02.06, 21:41
                    no tak Grecja ma to do siebie że alkochole/wina lokalne, sa bardzo na miejscu.
                    lekkie, smaczne i nader przyjemne:)pozdrawiam
                    • Gość: priam Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:08
                      a moze ktos z was tez wybiera sie do tego hotelu??
                      • Gość: ktoś Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:10
                        :)
                        • Gość: web Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:41
                          mówisz, że z PESem sie wybierasz............... to ciekawe będziesz miał pewnie all
                          • Gość: do web Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 09:50
                            byłem juz z nimi i było wszystko super!!
    • Gość: issama Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:32
      tez sie wybieram do tego hotelu w lipcu, ale znalezc o nim jakies opinie czy
      cokolwiek to graniczy z cudem... ja jade z open travel
      • Gość: dora69 Re: all w 5* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 14:01
        Podajcie nazw tego hotelu , mam katalog neckermanna, w nim dokładnie jest
        opisane all, i zawsze tak jest, bo latam z nimi od 6 lat
        • Gość: aga.w. Re: all w 5* IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:38
          ja też z nimi jadę ale dopiero we wrześniu, będę wdzięczna za opinię.byłam z pes
          travel vel open trave vel podróże tv w zeszłym roku na Rodos i było wszystko ok.
          też było all.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka