Gość: marcin10 IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.internet.piotrkow.pl 17.02.06, 18:11 Witam, jadę w podróż poślubną do Creta Village ze Scanem. Czy Ktoś już był w tym hotelu? czy moglibyście coś o nim napisać? pozdrawiam marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin10 Re: Creta Village IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.internet.piotrkow.pl 19.02.06, 15:37 CZy nikt nie był w tym hotelu ????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Creta Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:57 Creta Village znajduje się w na terenie gdzie są 3 kompleksy hotelowe:Creta Star, Creta Royal i właśnie Creta Village. Ja byłam w Creta Royal ze Scana,miałam być w Creta Village ale w kwietniu jeszcze było nieczynne więc mieszkałam w Creta Royal.Creta Village to 1 pietrowe budynki na terenie ślicznego ogrodu, teren przylega do morza,prosto maszerujesz sobie na plaże. Jedyny minus Creta Village to to, że można trafić na pokoje od strony ulicy, co prawda nie tak bezposrednio ale to jest droga głównego ruchu Rethymnon - Heraklion więc ilosc samochodów ogromna. Przystanek autobusowy przed hotelem, autobusy do Rethymonu chyba co pół godziny, jedzie się tez tyle samo.Miejscowość gdzie jest hotel raczej nieciekawa, 2 knajpki i mała uliczka do spaceru na brzegiem morza. Ale za to teren hotelu rozlegly i można podziwiać wieczorem zachód słońca. Myślę ,że to dobry wybór,nie będziecie żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin10 Re: Creta Village IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.internet.piotrkow.pl 19.02.06, 19:00 Serdecznie ci dziękuję. Pokoje zabookowałem od strony morza, także myślę, ze będzie ok. Serdecznie pozdrawiam marcin Odpowiedz Link Zgłoś