Dodaj do ulubionych

Creta Village

IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.internet.piotrkow.pl 17.02.06, 18:11
Witam,
jadę w podróż poślubną do Creta Village ze Scanem. Czy Ktoś już był w tym
hotelu? czy moglibyście coś o nim napisać?

pozdrawiam
marcin
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin10 Re: Creta Village IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.internet.piotrkow.pl 19.02.06, 15:37
      CZy nikt nie był w tym hotelu ????/
      • Gość: lusia Re: Creta Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:57
        Creta Village znajduje się w na terenie gdzie są 3 kompleksy hotelowe:Creta
        Star, Creta Royal i właśnie Creta Village. Ja byłam w Creta Royal ze
        Scana,miałam być w Creta Village ale w kwietniu jeszcze było nieczynne więc
        mieszkałam w Creta Royal.Creta Village to 1 pietrowe budynki na terenie
        ślicznego ogrodu, teren przylega do morza,prosto maszerujesz sobie na plaże.
        Jedyny minus Creta Village to to, że można trafić na pokoje od strony ulicy, co
        prawda nie tak bezposrednio ale to jest droga głównego ruchu Rethymnon -
        Heraklion więc ilosc samochodów ogromna. Przystanek autobusowy przed hotelem,
        autobusy do Rethymonu chyba co pół godziny, jedzie się tez tyle
        samo.Miejscowość gdzie jest hotel raczej nieciekawa, 2 knajpki i mała uliczka
        do spaceru na brzegiem morza. Ale za to teren hotelu rozlegly i można podziwiać
        wieczorem zachód słońca. Myślę ,że to dobry wybór,nie będziecie żałować.
        • Gość: Marcin10 Re: Creta Village IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.internet.piotrkow.pl 19.02.06, 19:00
          Serdecznie ci dziękuję.
          Pokoje zabookowałem od strony morza, także myślę, ze będzie ok.

Serdecznie pozdrawiam
          marcin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka