Gość: podróznik IP: *.chello.pl 26.02.06, 18:01 Bardzo proszę o informacje na temat Matali na południu Krety - czy jest tam co robić poza smażeniem się ? - może ktoś zna hotel Matala Bay ? dzięki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: Kreta 26.02.06, 19:59 O Matali dyskutowano tutaj wielokrotnie, zachęcam do skorzystania z wyszukiwarki u góry strony. Natomiast opinie o hotelu Matala Bay można znaleźć tutaj tiny.pl/m5f8/. Jest też strona www.matalabay.gr/ samego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróznik Re: Kreta IP: *.chello.pl 26.02.06, 20:32 Dzięki gale za linki - chyba cos przespałem, czy byłabyś uprzejma napisać co generalnie pisano o Matali ?! - dzieki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kreta 26.02.06, 21:02 (pomijając już fakt, że jestem raczej rodzaju męskiego, co może po chwili wahania potwierdzić moja Żona hihi) Nie wiem, nie pamiętam co było mówione o Matali. Sprawdź w wyszukiwarce i tyle. A było dużo. Miłej Grecji, g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 09:18 w matali wypada pożyczyć samochód, południe jest spokojne i niekomercyjne, mnóstwo ciekawych miejsc ale z Matali słabo dostępne autobusem. Poza plażą nieziemsko zatłoczoną przez jednodniowych turystów jest kilka tawern, małe sklepiki, spokój wieczorami. Pospacerować nie bardzo jest gdzie to malutka miejscowość ale bardzo urokliwa Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróznik Re: Kreta IP: 87.207.137.* 28.02.06, 21:18 Dzięki Jolu - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś