Gość: dora 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:27 chcemy jechaćw połowie czerwca nie wiem gdzie, z dziećmi to najlepiej jak jest rodzinny hotel pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daria Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.pro-internet.pl 20.03.06, 13:54 Hotel Sirios Village koło Chanii. Wrzuć w wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: dobry rodzinny hotel na Krecie 20.03.06, 17:20 Sirios Village Orange Neptuno Beach Kavos Beach Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynawinni Re: dobry rodzinny hotel na Krecie 21.03.06, 12:42 Hotel arminda w hersonissos. My wybieramy się tam z dzieckiem 1 czerwca z podróżami TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: 195.94.206.* 27.03.06, 09:50 Daga, napisz więcej info o hoteku Sirios Village, również o najbliższej plaży i wogóle o tej miejscowości, dzięki za wszelkie informacje i uwagi, pozdrawiam, iwona Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: dobry rodzinny hotel na Krecie 27.03.06, 12:23 Tutaj są opinie o Siriosie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=14484460&a=35538495 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: 195.94.206.* 27.03.06, 15:18 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora69 Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:38 Słyszałam, że ten hotel jest bardzo dobry , ale zwracam uwage jaka woda jest w basenie , czy morska czy słodka , ponieważ mój 3 latek pływa z otwartymi oczami pod wodą , może to jest dziwne ale będąc w Chorwacji(gdzie większość hoteli ma morską wodę)zwróciłam uwagę że małe dziecko, lekko opalone bardzo żle reaguje na morską wodę. Radze mamom zwrócić naprawde uwagę na to właśnie !!!! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.pro-internet.pl 31.03.06, 23:27 W Siriosie w basenach jest słodka woda. Hotel jest naprawdę super. Minusem jest dośc daleko od plaży,piszą że jakieś 500-700 m. Plaże kameralne, małe zatoczki, woda czysta i ciepła. My byliśmy bardzo zadowoleni, a jesteśmy z tych wymagających ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 07:37 a to jakieś nie porozumienie bo w katalogu przeczytałam, ze woda morska i od razu tenhotel skreśliłam, wybrałam cactus beach z neckermanna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joana Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 17:22 mam zanjomych w Uroczej miejscowosci Agia Pelagia ,moge ci polecic super rodzinne apt blisko morza,a najwazniejsze ze wsrod przemilych Greków,serdecznych i goscinnych,kuchnia tylko domowa i prosta,zero mikrofalówki i mrozonek. pracowala na krecie jako pilotka i znam wiele fajnych miejsc mam kilka zdjec od nich,plaze urocza i dobra baza wypadowa asia,widerak@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: do P. Joana !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 17:30 Dzięki serdeczne ale klamka zapadła, umowa podpisana.Zapisałam sobie twój adres internetowy , będziemy w kontakcie. Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joana Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:25 chetnie podziele sie wrazeniami z Krety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madarynka Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.polpharma.com.pl / *.polpharma.com.pl 04.04.06, 16:36 Mam bardzo goracą prośbę. Poproszę o wselkie informacje, zdjęcia, rady dot. miejscowości Agia Pelagia. Wybieram sie tam z Rodzinką 22.06. i jestem spragniona każdych informacji. Z góry serdecznie dziękuję. magdalena.kletkiewicz@polpharma-group.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joana Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:21 odpisalam na maila podanego,bylam rezydentka na Krecie,mieszkanlam tam 7 lat,niezle mowie po grecku i choc od roku pracuje w Polsce to wciaz tesknie z a te wyspa i przede wszystkim za ludzmi.sa cudowni i mozna sie nauczyc pogody oraz spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
ellam Re: dobry rodzinny hotel na Krecie 10.04.06, 17:49 Szkoda, że nie opisałaś na forum Twoich wrażeń z Krety. Na pewno inni chętnie by przeczytali. Podaj, proszę, adres tych miłych gospodarzy. na pewno ktos skorzysta. Może ja..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joana Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:09 dobrze,podam adres moich przyjaciól,trzeba do nich zadzwonic bo z tego co wiem nawet nie wynajmuja kwater dla biura bo sami maja gosci z polecenia. maja swoja tawerne i pelne pokoje i stoliki w knajpce. maja duzo Holendrow,troche Frencuzów.Mam tam wielu znajomych wlascicieli apartamentów,tawern,nawet sklepów.To Agia Pelagia czyli Swieta Pelagia,byla tam 2 lata temu wioska olimpijska. Było zabawnie,hotel olimpijski Capsis byl chroniony na lądzie,od wody a jak ktos chcialby cos złego zrobic to znalazłby sportowców wieczorem pod supermarketem Vasilis.kto zna Agie Pelagie,a moze Bali,Ammoudarę, Heraklion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.crowley.pl 12.04.06, 09:41 Ja znam, ale po kilku pobytach na Krecie w Agii Pelagii... najmniej mi się podobało, i szybko zmieniłam lokum - szczególnie jeśli chodzi o plaże etc. - lubię samotne i ciche, bez nadmiaru naszych sąsiadów zza zachodniej granicy. Ale żyją tam fajni ludzie- serdeczni i mili. A w zeszłym roku trafiłam na rajd starych samochodów :) Odpowiedz Link Zgłoś