Dodaj do ulubionych

dobry rodzinny hotel na Krecie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:27
chcemy jechaćw połowie czerwca nie wiem gdzie, z dziećmi to najlepiej jak
jest rodzinny hotel pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Daria Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.pro-internet.pl 20.03.06, 13:54
      Hotel Sirios Village koło Chanii. Wrzuć w wyszukiwarkę.
    • neronka Re: dobry rodzinny hotel na Krecie 20.03.06, 17:20
      Sirios Village
      Orange Neptuno Beach
      Kavos Beach
      • katarzynawinni Re: dobry rodzinny hotel na Krecie 21.03.06, 12:42
        Hotel arminda w hersonissos. My wybieramy się tam z dzieckiem 1 czerwca z
        podróżami TV
      • Gość: iwona Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: 195.94.206.* 27.03.06, 09:50
        Daga,
        napisz więcej info o hoteku Sirios Village, również o najbliższej plaży i
        wogóle o tej miejscowości,
        dzięki za wszelkie informacje i uwagi,
        pozdrawiam,
        iwona
        • neronka Re: dobry rodzinny hotel na Krecie 27.03.06, 12:23
          Tutaj są opinie o Siriosie:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=14484460&a=35538495
          • Gość: IWONA Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: 195.94.206.* 27.03.06, 15:18
          • Gość: iwona Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: 195.94.206.* 27.03.06, 15:18
            dzięki
          • Gość: dora69 Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:38
            Słyszałam, że ten hotel jest bardzo dobry , ale zwracam uwage jaka woda jest w
            basenie , czy morska czy słodka , ponieważ mój 3 latek pływa z otwartymi oczami
            pod wodą , może to jest dziwne ale będąc w Chorwacji(gdzie większość hoteli ma
            morską wodę)zwróciłam uwagę że małe dziecko, lekko opalone bardzo żle reaguje
            na morską wodę. Radze mamom zwrócić naprawde uwagę na to właśnie !!!!
            Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: daria Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.pro-internet.pl 31.03.06, 23:27
              W Siriosie w basenach jest słodka woda. Hotel jest naprawdę super. Minusem jest dośc daleko od plaży,piszą że jakieś 500-700 m. Plaże kameralne, małe zatoczki, woda czysta i ciepła. My byliśmy bardzo zadowoleni, a jesteśmy z tych wymagających ;)
              • Gość: dora 69 Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 07:37
                a to jakieś nie porozumienie bo w katalogu przeczytałam, ze woda morska i od
                razu tenhotel skreśliłam, wybrałam cactus beach z neckermanna
                pozdrawiam
    • Gość: Joana Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 17:22
      mam zanjomych w Uroczej miejscowosci Agia Pelagia ,moge ci polecic super
      rodzinne apt blisko morza,a najwazniejsze ze wsrod przemilych Greków,serdecznych
      i goscinnych,kuchnia tylko domowa i prosta,zero mikrofalówki i mrozonek.
      pracowala na krecie jako pilotka i znam wiele fajnych miejsc

mam kilka zdjec od nich,plaze urocza i dobra baza wypadowa
      asia,widerak@poczta.fm
      • Gość: dora 69 Re: do P. Joana !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 17:30
        Dzięki serdeczne ale klamka zapadła, umowa podpisana.Zapisałam sobie twój adres
        internetowy , będziemy w kontakcie.
        Pozdrawiam serdecznie !
      • Gość: Joana Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:25
        chetnie podziele sie wrazeniami z Krety
        • Gość: madarynka Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.polpharma.com.pl / *.polpharma.com.pl 04.04.06, 16:36
          Mam bardzo goracą prośbę. Poproszę o wselkie informacje, zdjęcia, rady dot.
          miejscowości Agia Pelagia. Wybieram sie tam z Rodzinką 22.06. i jestem
          spragniona każdych informacji.
          Z góry serdecznie dziękuję. magdalena.kletkiewicz@polpharma-group.com
          • Gość: Joana Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:21
            odpisalam na maila podanego,bylam rezydentka na Krecie,mieszkanlam tam 7
            lat,niezle mowie po grecku i choc od roku pracuje w Polsce to wciaz tesknie z a
            te wyspa i przede wszystkim za ludzmi.sa cudowni i mozna sie nauczyc pogody oraz
            spokoju.
            • ellam Re: dobry rodzinny hotel na Krecie 10.04.06, 17:49
              Szkoda, że nie opisałaś na forum Twoich wrażeń z Krety. Na pewno inni chętnie
              by przeczytali. Podaj, proszę, adres tych miłych gospodarzy. na pewno ktos
              skorzysta. Może ja..?
              • Gość: Joana Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:09
                dobrze,podam adres moich przyjaciól,trzeba do nich zadzwonic bo z tego co wiem
                nawet nie wynajmuja kwater dla biura bo sami maja gosci z polecenia. maja swoja
                tawerne i pelne pokoje i stoliki w knajpce. maja duzo Holendrow,troche
                Frencuzów.Mam tam wielu znajomych wlascicieli apartamentów,tawern,nawet
                sklepów.To Agia Pelagia czyli Swieta Pelagia,byla tam 2 lata temu wioska
                olimpijska. Było zabawnie,hotel olimpijski Capsis byl chroniony na lądzie,od
                wody a jak ktos chcialby cos złego zrobic to znalazłby sportowców wieczorem pod
                supermarketem Vasilis.kto zna Agie Pelagie,a moze Bali,Ammoudarę, Heraklion?
                • Gość: mk Re: dobry rodzinny hotel na Krecie IP: *.crowley.pl 12.04.06, 09:41
                  Ja znam, ale po kilku pobytach na Krecie w Agii Pelagii... najmniej mi się podobało, i szybko zmieniłam lokum - szczególnie jeśli chodzi o plaże etc. - lubię samotne i ciche, bez nadmiaru naszych sąsiadów zza zachodniej granicy. Ale żyją tam fajni ludzie- serdeczni i mili. A w zeszłym roku trafiłam na rajd starych samochodów :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka