Gość: Jack IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 17:44 Z jakim biurem podróży najlepiej pojechać do Grecji? I jakie jest to biuro? Czy jest to biuro polskie czy prowadzone przez greków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Z jakim biurem do Grecji? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 18:20 Jack po co się pytasz? Siedziałeś tam 2 lata i myślałam, że bedziesz raczej udzielał poradf, a nie ich szukał;-))) A tak naprawde to wszyskto zalezy od rejonu w jaki sie wybierasz. Spróbuj na własna reke tak jak ja, bedzie mi raźniej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Z jakim biurem do Grecji? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 19:46 Pytam się bo mnie to interesuje. Interesuje mnie jakimi kryteriami się kierują nasi rodacy przy wyborze biura, z usług którego chcą skorzystać. Co decyduje o tym ,że jedno biuro polecają a drugie nie? Czy jest to rzetelna i zbliżona do obiektywizmu ocena jakości usług za które zapłacili i ile? Bo chcę to wiedziec, i to czy ma dla nich znaczenie jaki jest reprezentowany kapitał w tym biurze - polski czy grecki? Dlatego zadałem to pytanie? PS Chetnie się z tobą wybiorę :))) może coś się wydarzy :))) w przyszłym roku jadę ponownie do Bośni, do Sarajewa a potem do Czarnogóry (przyroda jej jest bajeczna) i może odwiedzę Albanię - tu jeszcze nie byłem (choć w Kosowie byłem w tym roku - ale to nie Albania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Z jakim biurem do Grecji? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 20:46 W Albani nie byłam, ale jezeli podobna jest do Macedoni to ho ho! Te gory rzuciły mnie na kolana. Szczerze napisze , ze gdybym facetem to stanelabym na glowie zeby wpuscili mnie na Athos.Sprobuj, ja nie znam nikogo kto pokonałby biurokracje. Jedyde na co mnie pozwolą to rejs dookola :-((( Ze mojego punktu widzenia Polacy kieruja sie w 80% cena, ja tez kiedys sie tam zaliczalam. Obojetne bylo kto prowadzi biuro , moze byc z Marsa-byleby tanio dowiozl mnie nad cieple morze. Teraz mnie sie odmienilo, ale to pewnie nie wchodzi w zakres twoich badan;-) Aha. Dla wszystkich- niewazne z jakim biurem sie wyjezdza i za ile-koniecznie ubezpieczac sie indywidualnie!!!!!!! Na miesiac pełna skladka wynosi okolo 40 euro.;-) Nie pracuje dla tych ktorzy ubezpieczaja (uprzedzam ewentualne zarzuty;-) tylko mialam nieprzyjemnosc przekonac sie na sobie ile warte jest ubez. standart w pakiecie :-(( nie starczy na waciki kiler ;-) Pozdrowienia Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek i lolek Re jack ty do grecji ? calkiem ci padlo ? IP: *.kat.forthnet.gr 13.12.02, 10:53 my cie tu nie chcemy , spierdalaj do albanii ....... a najwyzej do kosowa , ty tam bedziesz jak u siebie w domu.... na jaki grzyb ty sie pchasz gdzies gdzie cie NIE CHCA ? DO ALBANII , TAM JEST TWOJE MIEJSCE cieciu jeden............ nie chcemy ani twoich pieniedzy ani patrzec na twoja debilna gebe.....wykrzywiona od zygowin................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Jack IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 13:22 Jack ,sprobuj dotrzymac slowa i nie reaguj;-) Cos czuje ,ze toni jest ekologiem i chce zmniejszyc wplywy z turystyki;-) Jeden ....wiosny ne czyni;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: DO BOLKA: Lecz kompleksy, może nie za późno IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 19:12 Teraz to jest mi ciebie naprawdę żal: kimkolwiek jesteś. Co musiałeś przeżyć w swoim życiu, że taraz tak reagujesz???. Mója "siostra" jest psychiatrą, więc w ramach "dobrego tygodnia" przekazałem jej twoje wynaturzenia. Nie chcę robić ci obciachu, ale CHŁOPIE LECZ SIĘ - JEST JUŻ BARDZO PÓŹNO, MOŻE NAWET ZA PÓŹNO... A co do greckich kobiet: to każdy kto był w Grecji wie że nie są one zbyt urodziwe... Gwarantuję ci więc, że mając w Polsce tak piękne, odlotowo zgrabne, smukłe i mądre kobiety (nie wszystkie, ale przymajmniej 85%)nie interesują nas wasze kobiety (niskie, grube uda i tyłki, krótkie nogi, obwisły biust brrr, brrrr..., 20 latki wyglądają na 50-siąt) Ale to oczywiście kwestia gustu, waszego rzecz jasna. Tylko dlaczego tak obsesyjnie oglądacie się za Polkami? Ty oczywiście nie - bo i tak wszyscy to wiemy nie miałbyś niestety żadnych szans.......... Pewnie też masz problemy z erekcją bo ciągle o tym piszesz. A może masz jakiś kompleks na tym punkcie. Skutecznie odstraszasz od swojego kraju, naprawdę jesteś w tym najlepszy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Z jakim biurem do Grecji? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 22:21 To interesuje cie prwatnie , czy zawodowo? Pytanie rzuciles na wszyskie fora;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Z jakim biurem do Grecji? Do Bolka IP: *.otenet.gr 17.12.02, 14:36 Polska Cie nakarmila gdy Grecy wypedzili Cie i Twoja rodzine z Grecji. Polska wychowala Cie. Teraz nadzl za polskie pieniadze zyjesz. Wiec nie masz prawa tak sie odzywac. I pamietaj dla Grekow bedziesz zawsze Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Z jakim biurem do Grecji? Do Bolka IP: *.otenet.gr 17.12.02, 14:37 Polska Cie nakarmila gdy Grecy wypedzili Cie i Twoja rodzine z Grecji. Polska wychowala Cie. Teraz nadzl za polskie pieniadze zyjesz. Wiec nie masz prawa tak sie odzywac. I pamietaj dla Grekow bedziesz zawsze Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek i lolek madzia masz kryzys ? kryzys tozsamosci moze ? IP: *.kat.forthnet.gr 18.12.02, 09:46 mialem sie juz nie odzywac ale zrobie jeden wyjatek i wiecej nawet nie wejde na te strone nawet jej nie otworze poprostu niewarto... A wiec madziu powiedz mi kto cie rebie ? A powiem ci kim jestes .... Ja cie wcale nie obrazam , nie pr. tego tak tlumaczyc. Chyba ze jestes jakas smieszna i porebana mieszanka pl/gr i stad te moje zapytanie o kryzys. Mnie karmili i wychowywali moi rodzice i dlatego wyszedlem na ludzi.. Ciebie co wychowywal kraj <obojetnie jaki by to nie byl > tzn. panstwo i pojebana religia i dlatego wyszlo takie cos jak ty.. Taki stwor co sam nie wie kim jest ............ Moze nawet i za walenie pozostawil swoj kraj ..... Aha jeszcze jedno ty debilku ,nie zyje z polakow , bo jak bym z nich mial zyc to dawno bym z glodu umarl...... A teraz poonaniz.... sie z tym przyglupem jack-iem jestescie sobie warci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Z jakim biurem do Grecji? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 19:25 Interesuje mnie to prywatnie. Zawsze mnie ciekawiło, czym się ludzie kierują przy wyborze oferty turystycznej, a czym przy zakupie auta czy telewizora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Do ANI IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 19:26 Interesuje mnie to prywatnie. Zawsze mnie ciekawiło, czym się ludzie kierują przy wyborze oferty turystycznej, a czym przy zakupie auta czy telewizora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Do ANI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 22:56 Co za zbieznosc zainteresowan;-) Ja przez te moja ciekawosc wybralam pasujacy do tego kierunek studiow;-) Odpowiedz Link Zgłoś