lampka_witoszowska Re: Co to? 27.05.12, 08:45 mam to wszędzie poza zramolałym trawnikiem i wyrwałam zapomniałam, że ładnie kwinie i było do bukietów zostawić ale i tak między ogórkami źle by się komponowało i w truskawkach i w poziomkach i w buraczkach Odpowiedz Link
leloop Re: Co to? 27.05.12, 08:56 > zapomniałam, że ładnie kwitnie i było do bukietów zostawić spoko, na pewno się gdzieś czai ;) Odpowiedz Link
hesperia1 Re: Co to? 27.05.12, 10:14 Nie mówcie ze to chwast.Przyjaciółka kupiła to na targu,były jeszcze białe. Odpowiedz Link
yoma Re: Co to? 27.05.12, 10:30 Czymże jest chwast, chwast jest tym, co rośnie tam, gdzie go nie chcemy... Odpowiedz Link
hesperia1 Re: Co to? 27.05.12, 11:22 No dobra,ale jak tak to se mogła poszukać w rowie za darmochę,a kupić coś co w rowie nierośnie. Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Co to? 27.05.12, 11:49 ale fajnie jest inwestować z ogródek ;) no, dobrze, mam za sobą takie same wpadki,z orlikami, psia mać, w wersji mikrto, co teraz na wysokości 20 cm kwitną po jednym kwiatku wyglądają jak dzikie, ale ze to pierwszy rok, to pewnie powinnam się cieszyć, że wogóle i poziomki sobie kupiłam, mając pół działki poziomek, co latają jak gupie we wszyztkie strony i nowe lawendy, jak miesiąc temu odbiły te wymarznięte i dzikie róże spod samiuśkiej Warszawy, a 500 m od domu mam dziką hodowlę na milionie hektarów, co odkryłam, jak już moje warszawskie się przyjęły grunt to mieć to, co się chce nie oglądając się na świat Odpowiedz Link