mmm265 25.04.06, 00:08 Chcialam zapytac o zaopatrzenie sklepow w pampersy i dania w sloiczkach dla rocznych dzieciakow w Kokini-Chani.Dzieki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Dzieci w Grecji IP: *.chemo.tuniv.szczecin.pl 25.04.06, 07:01 Ja bylam z maluszkiem na Riwierze Olimpijskiej 3 lata temu, mielismy sloiczki i pampersy ze soba. Z ciekawosci sprawdzilam ceny pampersoe, wtedy byly bardzo drogie. A zupek wybor byl bardzo maly. Ale moze na Krecie jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kretka Re: kokardy :-) .n/t IP: *.acn.waw.pl 25.04.06, 10:17 jest wszystko. Pieluchy Pampers i Libero, słoiczki głównie Nestle. Warto przyswoić greckie słówka typu "kurczak" "marchewka", bo opisy na słoikach są po grecku. Ew. prosić sprzedawcę o tłumaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: Dzieci w Grecji 25.04.06, 14:04 Kupisz bez problemu ale jest drożej niż u nas. Ja wzięłam pampersy i słoiczki ze sobą. Słoiczków mi zabrakło więc dokupywałam a mleko modyfikowane było bardzo drogie. Za Isomil2 płaciłam 5Eur gdzie w Polsce 8 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
skorc Re: Dzieci w Grecji 27.04.06, 10:04 ...niestety czarno widzę odzwyczajenie moich dwuletnich bliźniaków od korzystania z pieluch - do czasu wyjazdu w czerwcu. Również nie wyobrażam sobie zabrania z Polski zapasu pieluch na dwa tygodnie - zatem mam pytanie czy cena pieluch na Rodos znacznie odbiega od ceny w kraju ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Dzieci w Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:23 Z tego co sobie przypominam w tamtym roku kupowalismy małą paczkę pampersów dwa razy drożej niz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Dzieci w Grecji 27.04.06, 13:56 Pieluchy ichnie greckie, nie orygianlne Pampery są o ok. 30% droższe. Odpowiedz Link Zgłoś