Gość: Anulka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:45 Czy ktoś był w hotelu Esperos Palace - Rodos / Faliraki? Bardzo proszę o opnię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lusia Re: Hotel Esperos Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:32 Byłam, goraco polecam. To były wspaniałe wakacje chociaż krótkie, tylko tydzień Hotel położony tuz przy plaży, 2baseny w tym jeden naprawdę duży, fajna lazy river. Polecem pokoje z widokiem na morze, ja miałam pokój prawie na samej górze i widok był cudny. Przystanek autobusowy tuz przed hotelem, rozkład jazdy można zdobyć w recepcji. Do Rodos ok. 12 km do Falirakiok 2km. Po drugiej stronie hotelu park wodny, można poszaleć jeśli basen i morze nie wysarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Hotel Esperos Palace IP: *.chello.pl 05.07.06, 12:08 Jeszcze ja mam pytanie, bo lecę tam w sierpniu. Jak podobało Ci się otoczenie hotelu, animacje, jak jedzenie, plaża, jak jest z dostępnością leżaków, czy jest gdzie wyjść wieczorem czy trzeba jechać? Będę wdzięczna za odp.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Hotel Esperos Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 20:44 Wokól hotelu dizy teren zielony, 2 baseny, aqua gim , zejscie bezposrednio na plaze. lezaki na plazy i basenie bez oplat.Bylam koniec maja wiec lezakow bylo wystarczajaco duzo ale nie bylo jeszcze duzo ludzi. vis a vis hotelu maly kompleks handlowy i kafekji, moze teraz sie rozbudowalo ja bylam 2 lata temu. Po rozrywke trzeba sie udac do Faliraki ok 3 km, przystanek przed hotelem. Animacje sa wieczorami ale ja nie jestem ich fanka wiec nic nie powiem o jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Hotel Esperos Palace IP: *.chello.pl 06.07.06, 22:11 Wielkie dzięki za informacje!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Hotel Esperos Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 20:53 a z jakim biurem lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Hotel Esperos Palace IP: *.chello.pl 06.07.06, 22:11 ja lecę z TUI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Hotel Esperos Palace IP: *.zvid.net 07.07.06, 12:55 Serdecznie zapraszam do oceny hotelu po powrocie na Ocenyhoteli.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Hotel Esperos Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:31 Dziękuję za odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś