avva 06.02.03, 08:52 Witajcie Mam ptanie praktyczne: Jak wygląda sytuacja z kartami Visa i bankomatami na Cykladach. Na Santorini moge mieć nadzieje, ale taka Milos, Paros ,czy Amorgos ??? Czy ktoś z was ma w tym temacie doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krecik Re: --------------Cyklady----------------- IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 12:21 avva napisała: > Witajcie > Mam ptanie praktyczne: > Jak wygląda sytuacja z kartami Visa i bankomatami na > Cykladach. Na Santorini moge mieć nadzieje, ale taka Milos, > Paros ,czy Amorgos ??? > Czy ktoś z was ma w tym temacie doświadczenie? mogę tylko zamienić Twoją nadzieje w pewność, jeżeli chodzi o Santirini. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: --------------Cyklady----------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 17:52 Jasu! A ja Ci mogę napisać, że Milos to bardzo małoturystyczna wysepka (choć oczywiście urocza), ale chyba bałabym się tam wyruszyć tylko z kartą, a jeszcze bardziej na Kimolos (możesz tam popłynąć - pół godziny kaiki z wioski Polonia na Milos). Ale avva - tam napewno z gotówką, jeszcze bardziej niż na Milos. PS. Avva, czy Ty dostałaś mojego maila, takiego długieeego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avva Re: --------------Cyklady----------------- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 18:00 Ochi bebiaczku ochi :-( Co do kasy to sie troche boje wsadzic kilka tysięcy w "kieszeń". Jak gdzieś już pisałam ja preferuje małe wyspy i nie wiem jakie bedzie najlepsze wyjście Dzięki Krecik:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Avva... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 18:53 Jak nie dostałaś to wyślę jeszcze raz - super, że nie wyrzuciłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: --------------Cyklady----------------- IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.02.03, 20:06 mieszkałem na cykladach 10 lat.podaje swojego e-maila do korespondencji mykonos@interia.pl czekam na list Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: --------------Cyklady----------------- IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 20:11 Witaj Aniu Jak wiesz błąkałem się trochę po wyspach i zaręczam Ci że nie spotkałem miejsca gdzie nie byłoby bankomatu. Możesz więc wszelkie obawy w tym zakresie schować głęboko i spokojnie wbrać się na Cyklady. Pozdrawiam serdecznie - Zbyszek. Odpowiedz Link Zgłoś
avva Re: --------------Cyklady----------------- 12.02.03, 20:20 Witaj Zbyszku, Dzieki za pewnosc:-) Kiedy wypływacie, masz juz całą załoge? Zazdroszcze ci, ale mam nadzieje ze podzielisz sie wspomnieniami. Może jakas stronka i foto :-)) Adijo Ania Odpowiedz Link Zgłoś