Dodaj do ulubionych

z fischerem na kos

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:37
Czy ktoś kto już doświadczył tej "przyjemności" może napisac jak było? nie
lubię latać, a po wczorajszej historii w Tunezji to już w ogóle jestem
przerażona:( jaki jest rzeczywisty stan tych samolotów?
Obserwuj wątek
    • valdivia Re: z fischerem na kos 15.08.06, 02:01
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=531&w=44740074&a=46899182
      • Gość: kos Re: z fischerem na kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 13:18
        I czy miejsca sa numerowane? w końcu to tania linia...
        • valdivia Re: z fischerem na kos 15.08.06, 16:29
          To nie jest tania linia. To linia charterowa. To zupelnie cos innego.
          PdV
          • Gość: kos Re: z fischerem na kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:56
            ale bilety drogie nie są;) a serio dzięki za wyjaśnienie
    • Gość: Iwona Re: z fischerem na kos IP: *.chello.pl 15.08.06, 15:00
      Ja też lecę za tydzień z Fischerem na Rodos. Tanie linie jak każde inne, ale
      oczywiście zaczęłam się denerwować. Wydaje się, że w sytuacji awaryjnej
      zachowali się OK.
      • Gość: humming Re: z fischerem na kos IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 16.08.06, 14:21
        Leciałam teraz na Kos i wróciłam z Fisherem. Miał godzinne opóźnienie (ale to
        chyba warunki atmosfer. w Waw.) nie ma żadnego posiłku na pokładzie nalezy
        wszystko kupować. Samolot ma swoje dobre dni dawno za sobą, one kiedyś latały w
        Meksyku i widać, że już nie jest to druga nawte świeżość, ale dolecieliśmy - i
        tak spałam cały czas w samolocie.
    • hassani Re: z fischerem na kos 16.08.06, 18:48
      -w moim przypadku sytuacja dotyczy Krety, ale na kos zapewne bedzie podobnie.

1, jesli pytasz o przelot? z tego co doswiadczylem osobiscie i wypytywalem przed
      wylotem, to do grecji biuro fischer _nie_ wysyla swoich klientow
      FischerAirPolska tylko CentralWingsem - ale oczywiscie w Twoim przypadku moze
      byc inaczej ;) - osobiscie wolalbym 757 FAP niz 737 CO.

2, jesli pytasz o zakwaterowanie, hotel, wycieczki, rezydenta itp? transfery
      sprawne bez jakichkolwiek problemow, rezydent jaknajbardziej plus, nie moge nic
      zlego napisac.
      Skorzystalem z wycieczek fischera i biur "z ulicy" - w przypadku biura z ulicy
      zdazyl sie paskudny przypadek zostawienia turystow w polu, w przypadku
      "fischerowych" (na miejscu operatorem jest Aegean) "opieka" byla znacznie
      lepsza, poza tym podobna jakosc, troszke wyzsza cena.

Jesli juz to moge sie czepiac do jedzenia i jakosci toalety w hotelu (hotel byl
      sprzatany 7 dni w tygodniu!) - ale i tak na slowo tragiczne nie zasluguja,
      poprostu mogly by byc lepsze.

Czy Ja pojechalbym jeszcze raz z fischerem? - zapewne tak.

Pozdrawiam,
      M.
      • Gość: jedrzej 60 Re: z fischerem na kos IP: *.acn.waw.pl 16.08.06, 21:11
        lecialem 18.06 2006.Z okecia wylecial o czasie.Lot spokoiny,mozna powiedziec
        idealny,czas przelotu 2h20.Dobrze miec wlasne sluchawki mozna posluchac kilku
        stacji muzycznych np jazz,polski rock itp.Pozyczone suchawki kosztuja 5
        zl.Catering platny bez rewelacji.Lata nim neckermann i chyba ecco.W tym samym
        dniu centralwings mial opoznienia 5 godz.Powrot 1h opoznienia,rowniez lot
        idealny.Ale w maju moj syn wracal nim z egiptu.Przylecial 12h pozniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka