IP: *.autocom.pl 15.08.06, 13:33
prosze powiedzcie mi cos o tej miejscowosci, a wlasciwie o Vasilisie.
Wybieram sie tam ze Skarpa. Odezwijcie sie, kto tam byl i czy wrocil
zadowolony. W biurze zapewniaja ze ludzie wracaja zadowoleni, ale ja im nie
wierze az tak bardz. CWyjezdzam 4.09 moze do tej pory ktos soe odezwie, licze
na to. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zojka Re: STOMIO IP: 82.139.57.* 15.08.06, 16:09
      witaj, o Vasilisie nic Ci nie powiem bo odpoczywałam troszke w innym miejscu,
      ale pojechałam autkiem do Stomio i wiem jak sama miejscowośc wygląda. Bardzo
      ładna plaża co jest rzadkością w Grecji i na Rivierze takia plaża jest jeszcze
      w Nei Pori - piasek, piasek , piasek. Mała nadmorska miejscowsc - taka bardziej
      wioskowata nie jest napewno turystycznym kurortem z hotelem na hotelu. Jak na
      mój gust jest oki.Pozdrawiam Zojka
      • Gość: ciekawa Re: STOMIO IP: *.autocom.pl 15.08.06, 16:49
        dzieki, to juz jakies pocieszenie. Jak wroce, to na pewno bede wszystko
        wiedziala.
    • Gość: Ktosik Re: STOMIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:13
      Stomio to mala wioska rybacka "przerobiona" na maly kurorcik. Jezeli ktos lubi
      spokój to polecam, jest tam kilkanaście sklepów i tawern. Bardzo fajna plaza,
      jezeli ktos lubi samotnosc to mozna przejsc sie kawalek w ustronne miejsce.
      Mozna takze pochodzic po gorach, polecam zwiedzic klasztor (okolo 1 godz. drogi
      spacerkiem) ale trzeba zapytac w jakich godzinach jest on otwarty. Nie ma tam
      za wiele atrakcji ale mozna wypoczac. Jest tam duzo Polakow i ("niestety")
      widac to na plazy (czasem bylo mi wstyd za ich zachowanie). Plaza czysta z
      lagodnym zejsciem do morza.
      • treemagnolia Re: STOMIO 16.08.06, 17:57
        czy można tam wypożyczyć skuterki??? i czy jest jakaś dyskoteka???
        • Gość: Ktosik Re: STOMIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:43
          Nie widziałem wypożyczalni skuterów (podobno jest w sezonie ja byłem w
          czerwcu). Ale nawet gdyby można było to nie wiem po co. Wszędzie gdzie można
          coś zobaczyć to można sie przespacerować a dalej na skuterku nie zajedziesz (za
          daleko, wiem bo miałek kiedyś prywatnie skuterek i tak daleka jazda to
          męczarnia.). No może do Neo Pori tylko po co ?
          Nie ma tam dyskoteki to jest "wiocha do odpoczywania" !
          Ale jest tam bardzo fajnie !!!
    • Gość: zojka Re: STOMIO IP: 82.139.57.* 16.08.06, 21:10
      no bliżej masz do Platamonu, a tam na dzień dobry przy stacji paliw BP dwie
      duże dyskoteki nie dojeżdżając do Nei Pori, a ponadto nie mów że Nei Pori to
      wiocha bo jakoś nie wygląda jest tam dużo hoteli i apartamentowców w zabudowie
      szeregowej ponadto tawern i lokali, w których można tańczyć od groma i ciut
      ciut (nie dorównuje jednak w tym względzie Paralii).Pozdrawiam
      PS na drodze ze Stomio do Kokkino Nero lub w drugą stronę w stronę Nei Pori
      jest jeszcze jedna dyskoteka Kaluha czy jakoś tak.
      • Gość: Ja Re: STOMIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:21
        >Nie ma tam dyskoteki to jest "wiocha do odpoczywania" !
        Zdanie to dotyczyło Stomio.

Faktucznie Neo Pori jest troche wieksze ale to takie "wczasowisko", mnie sie
        bardziej podobało w Stomio
    • Gość: zojka Re: STOMIO IP: 82.139.57.* 16.08.06, 23:21
      Ja też tak myśle jak poprzednik/poprzedniczka - choć byłam tam przejazdem, ma
      wszystko co trzeba by odpocząć,
    • Gość: pch Re: STOMIO IP: 195.205.24.* 18.08.06, 14:45
      Byłem w Stomio rok temu, ale nie przez biuro tylko na własną rękę samochodem z
      własnym wyżywieniem z dwójka dzieci. Hotel Vlassis jest położony nad samym
      morzem (ale właściwie bez plaży) z widokiem na mały port. Warunki dobre, czyst
      i spokojnie. My mieszkaliśmy w apartamencie 2 pokojowym, w pełni wyposażonym,
      na pierwszym piętrze. Jedynym mankamentem była odległość od plaży ok. 700m, ale
      bardzo nam to nie przeszkadzało.
      Samo miasteczko jest bardzo przyjemne i spokojne, idealne do odpoczynku. Plaża
      piaszczysta, morze gorące i z łagodnym zejściem.
      Jeżeli interesuja cię jakeś szczegóły to chętnie odpowiem
      Udanego wypoczynku
      • Gość: ciekawa Re: STOMIO IP: *.autocom.pl 18.08.06, 14:50
        bardzo mnie interesuja nastepujace wiadomosci: czy sa tam sklepy gdzie mozna
        zaopatrzyc sie w produkty spozywcze, cz sa jakies tawerny , gdzie mozna zjesc,
        czy wiesz cos o pensjonacie VAKALIS?, czy na plazach sa jakies sanitariaty? ile
        nalezy wziac euro, aby bezpieczne przezyc 10 dni? Pozdrawiam ciekawa Moj adres
        krysand@autocom.plBede wdzieczna za odpowiedz na moja skrzynke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka