IP: *.jasfbg.com.pl / 10.10.2.* 20.02.03, 15:56
Mam nadzieję, że sprawa z BIG BLUE jest już wyjaśniona, chociaż w części.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: BIG BLUE IP: 213.17.228.* 21.02.03, 08:42
      Moim zdaniem jest, w innym przypadku nie zdecydowałabym się wyjechać z nimi 14
      czerwca na wycieczke do Kissamos. Big Blue straciło koncesje, ale w zamian tego
      biura powstalo Big Blue Travel i są "czyści". Wiem to od zaprzyjaźnionego biura
      podróży. Także spokojnie można się z nimi wybierać w swiat.
      • fibagio Re: BIG BLUE 14.03.03, 13:28
        Czy bedziesz mieszkała w Kissamo Palace ?
        • Gość: Kasia Re: BIG BLUE IP: 213.17.228.* 17.03.03, 16:13
          tak, bede mieszkala w Kissamos Palace a dlaczego pytasz?
          • Gość: NEW Re: BIG BLUE IP: *.attu.pl / 192.168.6.* 17.03.03, 21:08
            ... ja też się tam wybieram z mężem 31.05.03 i mam nadzieję, że będzie
            cudownie. Czytałam różne sprzeczne opinie nt. hotelu, miejscowości i
            stwierdzam, że nie ma się co sugerować tylko jechać i zobaczyć na własne oczy,
            a że nie wiele mi do szcześcia potrzeba to wiem, że będę zachwycona.
            Pozdrawiam
            • Gość: Kasia Re: BIG BLUE IP: 213.17.228.* 18.03.03, 11:22
              Daj wiec znac po powrocie!!! Milego wypoczynku!
          • Gość: andrzej Re: BIG BLUE IP: *.INEL.GOV 19.03.03, 12:21
            Czy posiadasz o tym hotelu jakieś informacje - oprócz zawartych w katalogu ?
            Nie znalazłem żadnych informacji (o jego istnieniu) nawet na greckich stronach
            dotyczących Kissamos. Natomiast hotel o nazwie "kissamos " który znalazłem
            zupełnie nie przypomina tego z katalogu. Będę wdzięczny za wszelkie informacje
            ponieważ wybieram się tam w tym samym terminie.

Andrzej
            • gale Re: BIG BLUE 19.03.03, 13:54
              W samym Kissamos Palace nie nocowalem, natomiast mialem przyjemnosc znac ludzi,
              ktorzy sie tam zatrzymali. Wszyscy calkiem zadowoleni, zarowno z hotelu, jak i
              posilkow.
            • Gość: NEW Re: BIG BLUE IP: *.attu.pl / 192.168.6.* 19.03.03, 21:14
              ... wiesz co na forum jest troszkę informacji o samej miejscowości Kissamos i
              jeden z Gości o nazwie SCEPTYK był w zeszłym roku właśnie w Hotelu Kissamos
              Palace. Także odszukaj tematu (sortuj wg tematu) pt. Kissamos Palace z 2002
              roku. A jeżeli informacje będą dla Ciebie mało wyczerpujące to zawsze możesz do
              Niego napisać.
              Hej
    • Gość: N. Re: BIG BLUE IP: *.jasfbg.com.pl / 10.10.2.* 21.02.03, 15:40
      dzięki za rozwianie moich wątpliwości.
      Chciałabym się wybrać do hotelu Gouves Bay, ale nie znam opinii o nim. Może
      ktoś był w nim i mi pomoże uzyskać jakieś informacje.
      • Gość: bETINKA Re: BIG BLUE IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 12:17
        Mam nadzieję że nowe BB nie zawiedzie "starych" klientów.Byłam z nimi na Krecie
        w ubiegłym roku i chciałabym również w tym...
    • Gość: xxx Re: BIG BLUE IP: 10.62.0.* 21.02.03, 16:28
      Nigdzie jeszcze z nimi nie wyjezdzalem ale tez moge Ci potwierdzic ze biuro
      jest czyste - dzwonilem do wydzialu Turystyki w Wojewodzkim Urzedzie we
      Wroclawiu. Powiedziano mi ze jest nowe biuro (BB Travel), ktore dostarczylo
      wymagane przez prawo ubezpieczenie na 2003 r (dotyczy ubezpieczenia wycieczek
      organizowanych przez biuro).
      • Gość: *** Re: BIG BLUE IP: *.acn.waw.pl 23.03.03, 16:51
        trudno żeby biuro które powstało 17/01 nie było czyste !!!
        zobaczymy w sezonie . Znam inne biura które istnieją pare dobrych lat i są
        czystsze niż firmy co powstają po .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka