Gość: ania IP: *.spray.net.pl 21.08.06, 12:27 Witam serdecznie!Mam pytanie jakie są wejścia do kontaktów na Rodos?Lecimy 24.08 do hotelu Niriides, może ktoś jeszcze się wybiera? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: evulevu Re: kontakty na Rodos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:59 Zwyczajne, jak u nas. Grecy nie mieli nic wspólnego z Anglikami, więc i kontakty są standartowo europejskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: kontakty na Rodos? IP: *.spray.net.pl 21.08.06, 20:36 dzięki wielkie za info :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: kontakty na Rodos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:10 to nie jest wcale głupie pytanie,moja córka jest teraz na rodos i niestety mają inne kontakty,musiała kupić adapter,bo nic nie można było włączyć,z tego co widać jest różnie(ona jest w hotelu gondola w falikari). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evulevu Re: kontakty na Rodos? IP: *.chello.pl 21.08.06, 22:34 To bardzo dziwne- pierwszy raz słyszę , żeby w Grecji potrzebny był adapter. Malta, Cypr owszem. Byłam wielokrotnie , jak i wielu mioich znajomych w różnych rejonach Grecji- kontynent i wyspy i kontankty były zawsze takie same. To chyba jakiś nietypowy hotel :( Odpowiedz Link Zgłoś
kiliandarkwater Re: kontakty na Rodos? 25.08.06, 09:48 To rzeczywiscie dziwne. Bylem w hotelu gondola w lipcu i wszystko pasowal. Mielismy z Polski czajnik elektryczny, ladowarki do komorek i bateri, depilator, suszarke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut (bez loginu) wejścia do kontaktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:59 dobry tekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: kontakty na Rodos? IP: *.lucent.com 22.08.06, 14:37 najlepiej skierowac to pytanie bezposrednio do hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: kontakty na Rodos? IP: *.bis.top.pl 22.08.06, 18:44 witam chyba Hotel nie typowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: kontakty na Rodos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:45 może i nietypowy,ale np.na cyprze miałyśmy tradycyjne kontakty,tak więc mam wrażenie ,że jest to indywidualna sprawa,lepiej dopytać( o ile się da to zrobic w polsce),informacja na 100% jest pewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: kontakty na Rodos IP: *.acn.waw.pl 22.08.06, 22:01 ja na rodos musialam kupic adapter, takze to kwestia pewnie hotelu jest Odpowiedz Link Zgłoś