Gość: kiraly Re: Kalimera IP: 195.94.210.* 04.03.03, 11:25 Kalimera Avva! Ti kanis simera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avva Re: Kalimera IP: 194.181.108.* 04.03.03, 11:33 Ledwo żywa :-( Tu śnieg pada,a tam w kurteczkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avva Re: Kalimera IP: 194.181.108.* 04.03.03, 11:46 www.grecja.home.pl/camera.htmhttp://www.grecja.home.pl/galerie.htm Już trochę cieplej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiraly Re: Kalimera IP: 195.94.210.* 04.03.03, 14:32 Rzeczywiście od razu lepiej:-) Chyba niedługo czas się spakować... I na podbój Hellady! Polecisz mi jakieś miejsce na krótki wyskok?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
avva Kalispera 04.03.03, 18:28 Krótki ? :-) Ile to 'krótki' ? Trzeba zrobić sondę !!! Ogólnoforumowe (greckie) referendum:-) Ja głosuje na dwie opcje: Na Krete, bo czartery tam najtańsze, a potem promem za 17,5 euro na Milos, lub Folegandros, albo ciut dalej Astypalea :-)))))))mnnnnnnnnnnnnnnnnnn Druga opcja kontynentalna Saloniki czyli "Zabawa w wielkim mieście" + Wypad na Chalkidiki - koniecznie drugi paluszek (ach ta skleroza;-) Czas się zacząć pakować , a mi plecak zdechł - biedaczek zawsze był ze mną, chłopak przyzwyczajony do ciepełka , a zimą pożyczyłam go w góry i z tego szoku :-(( padł !!! Jako wyjaśnienie- wiem ,że to jeszcze kilka miesięcy, ale gotowa jestem do wyjazdu od 21.09.2002- czyli od powrotu!:-)) SE LIGO, SE LIGO, SE LIGO !!! ELLADA ADIJO AVVA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiraly Re: Kalispera IP: 195.94.210.* 05.03.03, 07:20 Jasu moromu..;-) Krótki,oznacza coś koło tygodnia... Co do czarterów,to tańsze niż z Polski można znależć z Berlina,i to na szczęście nie tylko na Kretę. Chodzi mi po głowie Skopelos-co Ty na to? Miłego dnia-mimo temperatury:-) (Cholera,jest dziś chyba z minus pięćdziesiąt...,ja chcę słońca!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kalispera 19.03.03, 13:57 Po, po, po, przyjaciele :) W tym roku objazdowka: tydzien zwiedzania Grecji kontynentalnej i tydzien byczenia sie na Riwierze. Ach... jak pomysle o zlocistym Mythosku w mrozonym szkielku... A do 14 kwietnia juz niedaleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adonis Re: Kalimera IP: *.otenet.gr 04.03.03, 21:25 kalimera kai se sas eimai apo tin ellada kai sas stelno chairetismata ta leme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Kalinichta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 22:59 Ego katalaveno ligo ilinika. Kalinichta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avva Re: Kalinichta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 19:58 Jasu! Ti kanis; Apo pu ise; Den boro na grafo sta illinika choris latho :-( alla agapo Ellada ! Katche fora pu akuo :Ellada, Grecja,Greece..... ktl chamogelo, ime itichis :-D Chronia pola Avva P.S. Edho chionizi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Kalinichta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 22:28 Yati ego denkatalaveno ilinika oreo:(((( Kalinichta simera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adonis Re: Kalinichta IP: *.otenet.gr 05.03.03, 23:45 kalispera apo tin omorfi elada edo kanei zesti kai exoume oraio ilio ala oxi omorfa koritsia xairetismata adonis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avva Dzień dobry Adonis:-) IP: 194.181.108.* 06.03.03, 09:05 A teraz po polsku. Wiem ,że doskonale potrafisz! Jak pogoda na Riwierze? Już szykujecie się do sezonu? Jesteś chyba z rejonu Larissy? W tym roku pewnie znowu najedzie was tłum naszych,a był tu (na forum) jeden taki co bardzo tego nie lubi:-) ID nie ten więc chyba jesteście różnymi osobami:-) Jedno pytanie techniczne : czy płaci się za odcinek autostrady Larissa-Ateny, a jak tak to ile? Pozdrowienia z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 21:57 Ego? Kala! Esi? Odpowiedz Link Zgłoś
avva Ja su ! 12.03.03, 08:57 Po po po! Ruszyłam lawinę, kazdy milo elinika , chociaż troszeczkę:-) Adonis sie chyba przestraszył ,a szkoda, bo zostałby honorowym korespondentem. Prośba do was , głosujcie za kasowaniem takich beznadziejnych wątków jak ten ostatnio wywleczony ,albo je ignorujcie. Krytyka - tak , ale takie zwykłe chamstwo i wyzwiska to nieporozumienie:-((( pozrowienia Avva Odpowiedz Link Zgłoś