Dodaj do ulubionych

ecco holiday

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.03, 09:08
Czy ktoś skorzystał może z oferty tego biura (Grecja)? Działają od niedawna i
zastanawiam się czy można im zaufać.
Biuro to ma w tej chwili promocje m.in do miejscowości Platamon - hotel Sun
Panteleimon. Z opisu wynika, że jest to miała wioska. Czy ktoś tam był, może
z innym biurem i zechciałby opisać tą miejscowość. Czy jest tam co robić
wieczorem?
A czy znacie hotel Poseidon Palace?
Będę wdzięczna za jakieś uwagi.
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: NEW Re: ecco holiday IP: *.attu.pl / 192.168.3.* 03.04.03, 20:33
      Gość portalu: misia napisał(a):

> Czy ktoś skorzystał może z oferty tego biura (Grecja)? Działają od niedawna i
      > zastanawiam się czy można im zaufać.
      > Biuro to ma w tej chwili promocje m.in do miejscowości Platamon - hotel Sun
      > Panteleimon. Z opisu wynika, że jest to miała wioska. Czy ktoś tam był, może
      > z innym biurem i zechciałby opisać tą miejscowość. Czy jest tam co robić
      > wieczorem?
      > A czy znacie hotel Poseidon Palace?
      > Będę wdzięczna za jakieś uwagi.
      > pzdr

Witaj
      niestety nie znam tego biura, ale znam miejscowość Platamonas. Co prawda nie
      mieszkałam tam tylko w nieco oddalonym od niego Nei Pori, ale często tam
      chodziłam na pieszo (ok. 20 min). Ale z Nei Pori do Platamonas jeżdżą autobusy
      i kolejka na kółkach. Nie nazwałabym tej miejscowości wioską, znajduje się tam
      bank, kantor, poczta. A co najważniejsze jest to super miejscowość wypadowa,
      ponieważ znajduje się tam stacja kolejowa i można na własną rękę pojechać np.
      do Salonik a z tamtąd do Water World; do Aten co bardzo polecam, ponieważ jak
      wykupisz wycieczkę w biurze to po zwiedzaniu Akropolu z przewodnikiem dostajesz
      tylko godzinę czasu na zwiedzanie miasta co jest oczywiście rzeczą niemożliwą.
      Pociąg wyruszał bodajże o 24.00 a na miejscu był o 8.00 rano i to jest
      najlepsza pora na zwiedzanie Akropolu bo nie jest jeszcze tak gorąco. Tam
      kupujez bilet podczepiasz się do jakieś wycieczki z polskim przewodnikiem i już.
      Co do wieczornych rozrywek to jest tam b. dużo Pubów i znajduje się tam stary
      zamek, gdzie również organizują dyskoteki, ale osobiście nie byłam więc nie
      wiem jak na nich jest. Plaża w Platamonas nie jest za ładna w większości
      kamienista, ale można wynająć skuter lub kolejeczką podjechać do Nei Pori,
      gdzie jest cudowna szeroka piaszczysta plaża.
      A na koniec muszę jednak przyznać, że czułam się tam jak na plaży w Sopocie
      ponieważ jest mnóstwo Polaków, ale ogólnie było SUPER
      Pozdrawiam
      • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 14:57
        Czy mimo wszystko da się tam opalać i kąpać? Czy jest szeroka czy wąska?

pzdr

Plaża w Platamonas nie jest za ładna w większości
        > kamienista, ale można wynająć skuter lub kolejeczką podjechać do Nei Pori,
        > gdzie jest cudowna szeroka piaszczysta plaża.
        • Gość: NEW Re: ecco holiday IP: *.attu.pl / 192.168.3.* 04.04.03, 17:00

> Czy mimo wszystko da się tam opalać i kąpać? Czy jest szeroka czy wąska?
          >
          > pzdr

> ... oczywiście, że się da, ale nigdy tam nie byłam w godzinach plażowania
          więc wyobrażam sobie te bitwy o wolne miejsce. Plaża jest wąska.
          Hej
          >
    • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 10:57
      Dziękuję serdecznie za opis tej miejscowości. Dużo mi to pomogło.
      A czy zechciałabys mi powiedzieć jakie biuro oferuje wycieczki do tej
      miejscowości, o której piszesz, że byłaś?

pozdrawiam
      • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 11:26
        A jeszcze jedno, czy nie zwróciłaś może uwagi na hotel Sun Panteleimon?
        Jeśli coś Ci on mówi skrobnij kilka słów o nim.
        Dzięki
        • Gość: avva do Misi IP: 194.181.108.* 04.04.03, 12:06
          Kalimera Misia

Biuro nie jest zrzeszone w Wielkopolskiej Izbie Turystyki:
          tel (061)8536839
          Ma wydaną licencję w Centralnej IT pod koniec 2002 ( X/XI)
          tel (061)8541567

• Gość: misia Re: do Awy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 12:44
            Dziękuję bardzo za info.Czyli jak nie jest zrzeszone to rozumiem, że w razie
            kłopotów moge mieć problem?

pzdr
            • Gość: avva do Misi IP: 194.181.108.* 04.04.03, 13:16
              Najważniejsze jest ubezpieczenie , a to mają.
              Zrzeszenie nie jest obowiązkowe, wstapić może każdy , bo dostaje papierek na
              ścianę. Kilka bardzo znanych biur jest niezrzeszonych. Gorzej jest gdy biuro
              kiedyś było zrz. , a potem wyleciało za karę (skargi, zła prasa, szum)
              Najlepiej zadzwoń do ich siedziby w Poznaniu , niech Ci dadzą nr polisy.
              Z doświadczenia - najwięcej uwagi poświęć ubezbieczeniu, 2 tyg. od osoby to
              około 100zł. na najwyższych warunkach ( tak wyliczyli dla mnie w Al. bez
              sportów ekst.) To ubezbieczenie z pakietu ma tyle haczyków, ze głowa mała!
        • Gość: NEW Re: ecco holiday IP: *.attu.pl / 192.168.3.* 04.04.03, 17:22

> A jeszcze jedno, czy nie zwróciłaś może uwagi na hotel Sun Panteleimon?
          > Jeśli coś Ci on mówi skrobnij kilka słów o nim.
          > Dzięki

... niestety o hotelach nic nie wiem, mieszkałam w apartamencie. I tutaj
          potrzebne było wielkie szczęście, ponieważ jeszcze w Polsce mówiono nam, że
          cała wycieczka będzie mieszkać w jednym budynku a na miejscu okazało się, że w
          kilku różnych (nawet koleżanka nie miała o tym pojęcia). Nam się dostał super
          nowiutki apartament, ale inni mieli mniej szczęścia.
          Pozdrawiam
      • Gość: NEW Re: ecco holiday IP: *.attu.pl / 192.168.3.* 04.04.03, 17:10

> Dziękuję serdecznie za opis tej miejscowości. Dużo mi to pomogło.
        > A czy zechciałabys mi powiedzieć jakie biuro oferuje wycieczki do tej
        > miejscowości, o której piszesz, że byłaś?
        >
        > pozdrawiam

Ja byłam tam 2 lata temu z biurem podróży Sportstour z Sopotu(nie mylić ze
        Sport Tourist), ale była to wycieczka autokarowa i nie polecam, chociaż autokar
        był naprawdę super, 4 dni stracone na podróż. Biuro nie jest na pewno znane (a
        może się mylę) i pewnie nie zdecydowałabym się, gdyby nie fakt, że moja
        koleżanka tam pracowała (teraz jest na macierzyńskim). Wiem, że w zeszłym roku
        nie mieli już tej miejscowości w swojej ofercie.
        • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 10:41
          Dowiedziałam się, że Ecco Holiday to odłam Scan Holiday. Ciekawe, czy to prawda?

pozdrawiam
          • Gość: Rohmer Re: ecco holiday IP: 195.94.210.* 07.04.03, 10:56
            Założycielem biura jest Duńczyk,który wcześniej rozkręcał Scana.

www.eccoworldtravel.com/www.eccoholiday.com

Pozdrawiam
            • Gość: avva Do Rohmera IP: 194.181.108.* 07.04.03, 11:05
              Kalimera:-)

Przyznaj się !!!;-)
              Co 2 lata robiłeś w Grecji ?
              Ja też tak chcę ;-)
              • Gość: Rohmer Re: Do Avvy IP: 195.94.210.* 07.04.03, 12:01
                Gość portalu: avva napisał(a):

> Kalimera:-)
                >
                > Przyznaj się !!!;-)
                > Co 2 lata robiłeś w Grecji ?
                > Ja też tak chcę ;-)
                ---------------------------------------
                Kalimera:-)
                Widzę,że przed czujnym okiem "szperaczki" Avvy nic sie nie ukryje;-)
                Jak to zwykle w zyciu bywa mój pobyt tam miał wiele cech przypadku.
                Na początku lat dziewięćdziesiątych po "otwarciu" granic,wybrałem sie odwiedzić
                znajomych,którzy siedzieli już tam pewien czas. Nie miałem najmniejszego
                pojęcia,że zostane tam chocby jeden dzień dłużej niż zaplanowane 2 tygodnie.
                Jednak to "coś" wiszące w greckim powietrzu(myslę,że wiesz co..;-)sprawiło,że
                najpierw był dodatkowy tydzien,pózniej miesiąc,pózniej....:-) Moja miłość (do
                Grecji też;-) kwitła.
                Imałem się kilku zajęć-wtedy z pracą raczej nie było kłopotu. Ale przede
                wszystkim uczyłem się Grecji. Tam zobaczyłem,że można inaczej żyć,można miec
                inne nastawienie do świata i ludzi-cieszyć się z najprostszych rzeczy.Wiele
                mnie ten pobyt nauczył.Myślę,że zmienił mnie- i dobrze mi z tym:-)
                Minęło już troszkę lat,ale to "coś" siedzi we mnie dalej-teraz za każdym razem
                jak tam jestem czuję jakąś lekkość. Wiesz może co to jest?:-)

Milego dnia-jeśli to wogóle możliwe w taki ziąb;-)
                • Gość: Rohmer Re: Do Avvy-2 IP: 195.94.210.* 07.04.03, 12:51
                  Krótkie pytanie z innej beczki..
                  Nie masz przypadkiem jakiejs płyty Vassilisa Papakonstantinou?
                  Gdzies mi wpadło w oko,że jesteś wielbicielka także muzyki;-)
                  • Gość: avva Do Rohmera IP: 194.181.108.* 07.04.03, 13:39
                    Niestety nie mam :-(
                    A chciałabym.
                    W tym roku zamierzam sie dodrze zaopatrzyć;-)
                    Sklepy internetowe greckie mnie wykańczają , a ang. nie mają wszystkiego.

Co do Twojej odp. to doskonale wiem o czym myślisz;-) To rzezcywiście lata tam
                    w powietrzu.
                    W takim zimnie trudno o dobry dzień, ale można się starać, dobra muzyka,
                    herbatka malinowa (wersja w pracy) , albo dobre wino (domek;-), a przede
                    wszystkim jasne cele świecące na horyzoncie;-))

cieplutkie pozdrowienia znad wspomnianej herbatki ;-)
                    Avva
          • Gość: Guide Re: ecco holiday IP: 195.251.214.* 07.04.03, 15:21

> Dowiedziałam się, że Ecco Holiday to odłam Scan Holiday. Ciekawe, czy to
            prawda
            > ?
            >
            > pozdrawiam
            Wlasciciel Ecco Holiday to czlowiek , ktory zalozyl i rozkrecil Scan Holiday.
            Jak wiesz to jedno z pierwszych dzialajacych na rynku polskim biur zajmujacych
            sie turystyka samolotowa. Po latach dorobilo sie sporej klienteli i nawet ma
            niezla oferte. Dlatego Scanem zainteresowali sie Niemcy z TUI ( najwiekszy
            koncenr turystyczny na swiecie). I kupili firme. Byly wlasciciel Scanu przez
            dwa lata nie mogl zalozyc podobnej firmy w Polsce. Okres ochornny minal w
            zeszlym roku i powstal ecco holiday. Porownaj ich oferte ze Scanem. Jest
            podobna. Nie wiem jak ceny. W kazdym badz razie gosc ma niezla opinie na rynku
            i mysle ,ze mozesz smialo z nimi podrozowac. Poza ttym pod koniec jego rzadow,
            Scan dopracowal swoja oferte, tzn. baze hotelowa i serwis. Podobnie jest w ecco
            holiday.
            Jesli chodzi o hotel San Pantalejmon - polecam.
            • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 15:31
              Właśnie, z tego co zauważyłam to oferta hotelowa jest bardzo podobna. Dużo
              hoteli się powtarza ale ceny są dużo niższe niż w Scanie. Dlatego zaryzykuję i
              pojadę z nimi.
              Polecasz ten hotel, tzn.byłe(a)ś tam, czy z opowiadań?

pzdr

Gość portalu: Guide napisał(a):

> Gość portalu: misia napisał(a):
              >
              > > Dowiedziałam się, że Ecco Holiday to odłam Scan Holiday. Ciekawe, czy to
              > prawda
              > > ?
              > >
              > > pozdrawiam
              > Wlasciciel Ecco Holiday to czlowiek , ktory zalozyl i rozkrecil Scan
              Holiday.
              >
              > Jak wiesz to jedno z pierwszych dzialajacych na rynku polskim biur
              zajmujacych
              > sie turystyka samolotowa. Po latach dorobilo sie sporej klienteli i nawet ma
              > niezla oferte. Dlatego Scanem zainteresowali sie Niemcy z TUI ( najwiekszy
              > koncenr turystyczny na swiecie). I kupili firme. Byly wlasciciel Scanu przez
              > dwa lata nie mogl zalozyc podobnej firmy w Polsce. Okres ochornny minal w
              > zeszlym roku i powstal ecco holiday. Porownaj ich oferte ze Scanem. Jest
              > podobna. Nie wiem jak ceny. W kazdym badz razie gosc ma niezla opinie na
              rynku
              >
              > i mysle ,ze mozesz smialo z nimi podrozowac. Poza ttym pod koniec jego
              rzadow,
              > Scan dopracowal swoja oferte, tzn. baze hotelowa i serwis. Podobnie jest w
              ecco
              >
              > holiday.
              > Jesli chodzi o hotel San Pantalejmon - polecam.
              • Gość: Guide Re: ecco holiday IP: 195.251.214.* 07.04.03, 15:47
                Znam wszystkie te hotele. Pracowalem jako rezydent. Polecam ci tez Poswidon
                Palace. Najlepszy hotel na Riwierze.
                Udanych wakacji!
                • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 16:04
                  Dzięki za opinie. Zdecydowałam się, choć trochę z niepewneścią, na Sun
                  Panteleimon. Teraz mi trochę ulżyło.A czy możesz cos napisac o plaży wokół
                  niego?

pzdr

> Znam wszystkie te hotele. Pracowalem jako rezydent. Polecam ci tez Poswidon
                  > Palace. Najlepszy hotel na Riwierze.
                  > Udanych wakacji!
                • Gość: uli Re: ecco holiday do Guide IP: 81.15.219.* 07.04.03, 19:20

> Znam wszystkie te hotele. Pracowalem jako rezydent. Polecam ci tez Poswidon
                  > Palace. Najlepszy hotel na Riwierze.
                  > Udanych wakacji!

A może znasz hotel Olympian Bay w Leptokarii?Jakbyś wiedział coś o tym hotelu
                  to bardzo proszę cię o jakieś informacje.

Pozdrawiam
    • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 14:20
      Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za podpowiedzi.
      Misia
    • vivawawa Re: ecco holiday 07.04.03, 15:47
      ceny ecco-holiday ma fajne, ale UWAGA ceny nie zawierają opłat lotniskowych i
      obowiązkowego ubezpieczenia: opłata lotniskowa to koszt ok. 280zł. +
      ubezpieczenie, tak więc tak tanio już nie wychodzi, ale oferta fajniejsza i
      hotele lepsze niż w BigBlue

cenowo podobnie jest w El-Greco
      • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 16:09
        Tak, masz rację.
        Ale w moim przypadku cena, już z opłatami i ubezp. to 1650 zł.
        Uważam, że to nie dużo.

pzdr

vivawawa napisał:

> ceny ecco-holiday ma fajne, ale UWAGA ceny nie zawierają opłat lotniskowych i
        > obowiązkowego ubezpieczenia: opłata lotniskowa to koszt ok. 280zł. +
        > ubezpieczenie, tak więc tak tanio już nie wychodzi, ale oferta fajniejsza i
        > hotele lepsze niż w BigBlue
        >
        > cenowo podobnie jest w El-Greco
        • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 16:10
          Oczywiście cena ta obejmuje: przelot samolotem, dwa tygodnie pobytu i
          wyżywienie HB, hotel ***.
          • vivawawa Re: ecco holiday 07.04.03, 17:18
            wyżywienie HB w Grecji ??? chyba nie warto płacić z obiadokolacje - zwykle mało
            urozmaicone i zupełnie nie greckie :-((( codziennie to samo do wyboru !!!

jedzenie w tawernach jest lepsze, może nie tańsze, ale kiedy ja byłem w grecji
            to koszt obiadokolacji w hotelu kształtował się ok. 40zł. za osobę bez napojów
            i można było sobie każdego dnia wykupić, ale menu było nędzne, dlatego uważam,
            że wystarczy wyżywienie BB
            • ptasia Re: ecco holiday 08.04.03, 12:33
              vivawawa napisał:

> wyżywienie HB w Grecji ??? chyba nie warto płacić z
              obiadokolacje - zwykle mało
              >
              > urozmaicone i zupełnie nie greckie :-((( codziennie to
              samo do wyboru !!!
              >
              to zalezy, w Matali dorzucono nam za darmo obiadokolacje
              w tawernie, były zawsze przynajmniej dwa dania do wyboru,
              a jedzenie wyśmienite. mozna było też pokombinować, np.
              zamówić coś ekstra i dopłacić ponad wyliczony limit w
              euro na łebka. a, i w sumie były to posiłki 3 (czasem 4
              :) daniowe, porcje czasem nie do przejedzenia.
    • Gość: madzi Re: ecco holiday IP: 81.15.219.* 07.04.03, 19:15
      Mam pytanie,czy to Ecco Holiday ma swoją stronę w internecie z ofertą?
      • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 09:24
        Tak mają.

www.eccoholiday.com

Gość portalu: madzi napisał(a):

> Mam pytanie,czy to Ecco Holiday ma swoją stronę w internecie z ofertą?
        • Gość: Avva Misia jaka decyzja IP: 194.181.108.* 08.04.03, 09:48
          Kalimera,
          Na co ostatecznie się zdecydowałaś?
          • Gość: misia Re: Misia jaka decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 10:46
            Zatem decyzja podjęta, pieniążki wpłacone, wylot w czerwcu.
            Biuro Ecco Holiday, Hotel Sun Panteleimon - Platamonas.
            Mam tylko nadzieję, że będzie wszystko ok.
            A to okaże się dopiero na miejscu.

A może ktoś też się zdecydował z nimi pojechać?

pzdr
            Misia

Gość portalu: Avva napisał(a):

> Kalimera,
            > Na co ostatecznie się zdecydowałaś?
            • Gość: avva Dużo słońca IP: 194.181.108.* 08.04.03, 10:53
              Gratulacje,
              Dużo słońca, wypoczynku i niezapomnianych wrażeń :-)
              • Gość: misia Re: Dużo słońca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 12:11
                Dziękuję.

Już się nie mogę doczekać, bo zima w naszym kraju już mi doskwiera!!!

pzdr
                Misia
    • Gość: Mysia Re: ecco holiday IP: *.mps.com.pl 08.04.03, 14:33
      Hotel Sun Panteleimon nie znajduje się w miejscowosci Platamonas (lub
      Platamon), ale w Paralia Panteleimonas (lub Panteleimona). Na tym polega cały
      problem. Paralia Pant. jest miejscowościa mikro, a do Platamonas jest 45-60
      min. porządnego marszu (dobrze byłoby gdyby dało sie przejsć plażą - byłoby
      krócej, ale po drodze skalna sciana, trzeba iść drogą asfaltową). Wszystko ma
      swe plusy i minusy. Zdecydowanie lepsza plaża jest w Panteleimonie, ale za to
      Platamonas oferuje więcej rozrywek, sklepików, kafejek. Byłam w Panteleimonie
      we wrześniu 2002 właśnie w Sun Panteleimon, hotel typowy moloch (jak na
      Grecje), na pewno fajniej jest w bardziej kameralnych hotelikach. Jeżeli
      nastawiasz się na rozrywki to na pewno lepiej znajdź hotel w samym Platamonas,
      a jeżeli chcesz odpocząć i poplażować i od czasu do czasu udać się na imprezkę
      to polecam Panteleimon. Z Panteleimonu nie ma połaczenia do Platamonas!
      Wszędzie mnóstwo rodaków. A i z pogodą nie najlepiej, czemu winny jest Olimp -
      po południu słońce przechodzi na jego stronę i zaczyna tonąć w chmurach.
      • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 10:20
        Szkoda, że tak póżno się odezwałaś. Teraz to chyba za późno na jakieś zmiany.
        Twoja wypowiedź troche mnie zmartwiła. Czy to znaczy, że jest to tak mała
        mieścina, że nie ma co tam robić wieczorami? Ten Olimp też mnie zaskoczył. Czy
        tak jest codziennie? Rozumiem, że jednak da się trochę opalić bo niechciałabym
        przyjechać do Polski nie opalona (bo to wstyd)?
        A jak smakowało Ci wyżywienie w tym hotelu? Jak standard pokoju? A basen - ok?
        Pozdrawiam
        Misia
        • Gość: Mysia Re: ecco holiday IP: *.mps.com.pl 09.04.03, 11:29
          Witam! Absolutnie nie chciałam cie zmartwić, w każdej miejscowości jest cos
          miłego. Dziwi mnie troche podejście biura w sprawie tych miejscowości, zarówno
          hotel Sun Pantelejmon, jak i Afrodite (zreszta jak bym miała wybierać miedzy
          nimi wybrałabym Afrodite) z oferty Ecco (sa to dwa wspołpracujące hotele,
          goście Afrodite stołuja się w Sun Pant.) są w miejscowości Pantelejomans, a nie
          tak jak podają w Platamonas. Zadziwiło mnie to bardzo! Nie wiem kiedy
          wyjeżdżasz, ale musialabym troche poszperac, gdzies mam spisane adresy
          internetowe obu hoteli, postaram się wpisać jutro, jeśli masz maila moglabym
          wiecej ci napisać, co tam warto zobaczyć, przesłać pare zdjeć itp. Ale
          absolutnie się nie martw, na pewno tam wypoczniesz. Pantelejmonas to mała
          miejscowość, w której życie turystyczne skupia się wokół jednej głównej ulicy.
          Jest mniej rodaków. Jest kilka knajpek, sklepów i piękna plaża u stóp ruin
          twierdzy Platamonas. Uroczo. Natomiast Platamonas jest miasteczkiem z małym
          portem. Obie miejscowości mają jeden niezaprzeczalny atut: różnia się od
          molochów-kurortów Leptokarii czy Nei Pori, na które składaja sie niezliczona
          ilość hoteli, pensjonatów i apartamentów. Jedzenie w hotelu jest b. dobre i
          ponad wszelka miare, basen tez ok. Podaj maila, napisze wiecej! Pozdrawiam.
          • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 14:01
            Dzięki, dzięki, dzięki.

Jeśli możesz przesłać coś więcej i jakieś zdjęcia lub linki to super!!!

katinka@gazeta.pl

pzdr
    • Gość: stevania Re: ecco holiday IP: *.lot.pl 19.04.03, 17:26
      Małe info odnośnie serwisu w samolocie:
      nie spodziewaj się w samolocie niczego oprócz szklanki soku
      (ewentualnie kawy)i batonika ,nawet przydłuższych rejsach.
      Taki serwis ecco zamówiło podpisując umowę z Lotem.
      Miłego urlopu.
      Pozdrawiam.
      emerytka?
      • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 13:53
        Dziękuję bardzo za info.
        Z Twojego niku wynika, że pracujesz w locie. Czy orientujesz się czy
        powracający pasażerowie sa zadowoleni z tego biura?
        P.S. Pytasz się czy jestem emerytką?????????????

Gość portalu: stevania napisał(a):

> Małe info odnośnie serwisu w samolocie:
        > nie spodziewaj się w samolocie niczego oprócz szklanki soku
        > (ewentualnie kawy)i batonika ,nawet przydłuższych rejsach.
        > Taki serwis ecco zamówiło podpisując umowę z Lotem.
        > Miłego urlopu.
        > Pozdrawiam.
        > emerytka?
        • stevania Re: ecco holiday 24.04.03, 14:56
          Niestety nie wiem,czy ludziom się podobało :(
          Nie pytam,podpisuję się loginem,który zabrała mi
          reforma pocztowa w "Gazecie".
          Pozdrawiam
          emerytka?
    • Gość: misia Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 15:56
      Ok. I tak dzięki.

pzdr