Dodaj do ulubionych

Platamonas - do Misi i jej męża

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 22:32
Cześć, gdzieś znalazłam post Misi o Platamonas. Wyjeżdżam za 3 tygodnie ze SH
właśnie tam na tydzień. Wiele tam nie zdziałam bo plany mam napięte (Epir),
ale wygląda to tak, że lecę w piątek (jeszcze nie wiem, o której), przenocuję
w Platamonas a w sobotę rano już odjeżdżam do Epiru (wracam od razu na
lotnisko). Niemniej w piątek po przylocie poszwędam się po miasteczku. Na co
powinnam patrząc pod Twoim kątem zwrócić uwagę, co Cię tam interesuje?
Oczywiście szwędanie się po Platamonas uzależniam od czasu przylotu i mojego
czasu, ale mogę zerknąc - napisz tylko na co:))) Pozdrówka
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: Platamonas - do Misi i jej męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 11:16
      Witam Cię serdecznie

i bardzo gorąco pozdrawiam. Czy to Ty często odpowiadasz na forum nieruchomości?
      Jeśli tak to chciałabym Ci powiedzieć, że czytam zawsze Twoje posty z dużą
      uwagą.

Co do Platamonos. Przede wszystkim chciałabym Ci podziękować za to, że masz
      ochotę cos dla mnie podpatrzeć.
      Jeśli byś miała czas i zobaczyłabyś po drodze hotel o nazwie "Sun Panteleimon"
      byłabym wdzięczna o Twoją opinię na jego temat. Jakie ma usytuwanie w stosunku
      do najbliższgo centrum (wieczorne wypady), ogólny jego wygląd, basen, jak
      daleko jest od plaży no i czy plaża nie jest kamienista (chodzi oczywiście o
      opalanie się i kąpiele wodne)? Ktoś w innym wątku napisał, że w tej
      miejscowości jest tylko kamienista plaża.

Ps. Życzę Ci udanych wakacji i przepięknej pogody i opalenizny.

pozdrawiam,
      Misia
      • Gość: avva Re: Platamonas - do Misi i jej męża IP: 194.181.108.* 04.04.03, 15:25
        Na tej stronce są relacje jakiejś grupy z tej miejscowości

republika.pl/platamon2001/index.htm

tylko się nie przestrasz ;-)

Jedno przedstawia plażę i to cię powinno pocieszyć;-)

avva
        • Gość: misia Re: Platamonas - do Misi i jej męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 15:36
          Rzeczywiście zdjęcia są niezłe! Tak sie bawi młodzież!

Rzeczywiście plaża na tym zdjęciu nie jest najgorsza. Mam tylko nadzieję, że to
          nie jest tylko taki kawełek a dłuższy pas.

Dzięki za poświęcenie.

Misia
          • Gość: Bebiak Re: Platamonas - do Misi i jej męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 20:55
            Cześć! Odpowiadając na pytanko Misi - to ja tak się wypowiadam na tamtym forum,
            bo to co tam to mój zawód, moje hobby, moja zawodowa pasja, na tym polega
            również moja praca, którą uwielbiam, a to co tutaj - to wielka wielka pasja,
            tyle, że prywatna. Tak myślałam, że pewnie będziesz chciała aby zlustrować
            hotel i resztę. Dołożę wszelkich starań, aby coś zobaczyć, o ile mi czas
            pozwoli. Platamonas nie jest duże i jeśli nie będę tam o strasznie późnej
            godzinie (w sobotę o świcie już muszę opuścić Riwierę, bo tak nakazują moje
            plany) to pogapię się trochę i myślę, że Twój hotel też znajdę. W tym zakresie
            zrobię to co będę mogła.Po powrocie (wracam 2. maja) to się do Ciebie odezwę w
            tym wątku, dobrze? Ja tam będę w grecki Wielki Piątek i życie wieczorne to nie
            będzie raczej kwitło (już tego doświadczyłam dwa razy w Atenach - tawerny w
            sporej ilości pozamykane), ale poprzyglądam się. Pozdrowionka:)))
            • Gość: misia Re: Platamonas - do Bebiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 10:49
              Jeszcze raz serdeczne dzięki za wszystko. Oby takich ludzi jak Ty było
              więcej!!!
              Oczywiście jeśli uda Ci się cokolowiek podpatrzeć to i tak będę b.wdzięczna.
              Czekam z niecierpliwością.

MIŁEGO I UDANEGO WYPOCZYNKU!!!

Pozdrawiam i do usłyszenia niebawem.

Misia
              • Gość: Bebiak Re: Platamonas - do Misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 19:45
                Cześć, czy już wszystko wiesz o hotelu z postu Mysi w wątku o Ecco? Kurczę,
                jeśli ten Twój hotel nie jest w Platamonas to raczej go nie zobaczę - będę tam
                tylko jak wiesz kilka chwil i jadę dalej. A Mysia tak szczegółowo napisała swój
                post, że pewnie jest tak jak napisała. Rozejrzę się troszkę:))) Pozdrówka
                • Gość: misia Re: Platamonas - do Bebiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 10:25
                  Dzięki.
                  Jej post wszystko mi wyjaśnił no i przy okazji trochę zaniepokoił. No ale cóż
                  może nie będzie tak źle. Nastawiam się optymistycznie bo mam już dość tej
                  naszej zimy.

dzięki za wszystko
                  Misia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka