Dodaj do ulubionych

Rodos hotel Ambelia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 19:05
Czy ktoś był w hotelu Ambelia na Rodos? Szukam informacji jak daleko jest do
najbliższego sklepu? Byłabym wdzięczna za wasze opinie i odczucia o tym
hotelu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ww Re: Rodos hotel Ambelia IP: 212.106.162.* 10.04.03, 13:19
      opowiem Ci o tym hotelu, jesli do mnie napiszesz: wojtek@myplanet.com.pl
      • Gość: malina Re: Rodos hotel Ambelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 20:47
        Czyżby informacje miały charakter poufny? :)
        malina
    • Gość: :) Re: Rodos hotel Ambelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 17:16
      do sklepu ( a nawet 3) trzeba bylo tylko kawalek przejsc pod goorke:) jakies 5
      minut! ogoolnie hotelik bardzo fajny i zadbany. na plaze nie warto chodzic
      chyba ze ktos bardzo chce. sniadania byly troszke monotonne ale za to tzatziki
      w barku pierwsza klasa:)ogoolnie polecam:)
    • Gość: malina Re: Rodos hotel Ambelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 19:45
      Dziękuję, może ktoś jeszcze coś doda by zaostrzyć mój apetyt?
      • Gość: :) Re: Rodos hotel Ambelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 15:35
        hmm.. w tym malenkim miasteczku w ktoorym jest hotel jest super pizza (to tak
        na ten apetyt;)! wiem ze to nienormalne jesc pizze w grecji ale naprawde byla
        taka pyszna ze na sama mysl mi slinka leci:))))jeszcze moge dodac ze przy samym
        hotelu jest przystanek z ktoorego kursuja autobusy ktoorymi mozna dojechac
        gdzie dusza zapragnie:) jada wzdluz wyspy... jeszcze cos: jak tam pojedziesz
        przyjzyj sie kartkom ktoore sa w kazdym pokoju. sa po polsku i sa na nich
        niesamowite instrukcje typu: przescieradlo nie sluzy do wycierania podlogi ani
        do zmywania makijazu itd:) ubaw niesamowity:) pozdrawiam
        • Gość: Kris Re: Rodos hotel Ambelia IP: 213.25.28.* 16.05.03, 12:22
          Pamietasz moze ile kosztuja bilety autobusowe? DO Lindos lub Rodos? A ile
          kosztuje taksowka do tych miejsc? Jak sie nazywala ta knajpka z pizza? Jede do
          Ambelii 17.07!!!
          • Gość: :) Re: Rodos hotel Ambelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.03, 16:27
            nie pamietam dokladnych cen.. moze 2 euro..a moze cos mi soe pomylilo..a
            knajpka sie nazywala mama's pizza. oproocz pizzy mieli tez inne pyszne rzeczy:)
            natomiast byla jeszcze jedna knajpa w tym miasteczku, ktoora wygladala niezle a
            jedzenie bylo nienajlepsze. idac pod goorke do miateczka po lewej stronie
            drogi.omijaj szerokim lukiem;)
        • Gość: Tobi Re: Rodos hotel Ambelia (Pizza) IP: 62.233.163.* 26.05.03, 10:02
          Tak apropose pizzy w Grecji! Bylismy dwa lata temu w Palea Epidavros
          (peloponez) i tam jedliśmy też taką pizze , że w całych włoszech szukać takich
          ze świecą.... Pyszne.
          Pozdrawiam.
    • Gość: malina Re: Rodos hotel Ambelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 22:33
      Miałam na myśli apetyt na Grecję ,a nie na pizzę,ale i to wywołuje uśmiech w
      mym sercu.Dzięki.
    • Gość: malina Re: Rodos hotel Ambelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 13:37
      To się miniemy, bo ja 17.07 wracam.Zagrzać Ci miejsce?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka