sztaba1 30.01.07, 19:41 Witam poszukuje informacji nt. hotelu Golden Sunrise. Znajomi chca wybrac sie tam z triada, czy to dobry pomysl? Co jeszcze polecacie z tego co oferuje Triada w tym regionie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwwona34 Re: Hotel Golden Sunrise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:43 Nigdy w życiu z TRIADĄ byłam raz i nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sztaba1 Re: Hotel Golden Sunrise 31.01.07, 10:51 Hmm, a jakis konkret? Nie sprostali zadaniu czy jak? Pytam, bo raczej mam dobra opinie o triadzie i nie zdarzylo sie, zeby cos poszlo nie tak, jadac z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Re: Hotel Golden Sunrise IP: *.icm.edu.pl 31.01.07, 16:45 jak na grecje to to nie jest jakis szczegolny moloch, przytulny, nieduzy hotelik, na 40-50 pokoi, cos kolo tego. Genadi to urocze miejsce, skad masz 40 minut samochodem do miasta rodos. w samym hotelu jest wszystko czego trzeba, wiec chyba warte polecenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztaba1 Re: Hotel Golden Sunrise 31.01.07, 16:57 Hmm, dzieki za opinię, a z jakim byles biurem, bo ja sie zastanawiam caly czas. Nrazie obstawiam triade. Ktos jeszcze moze potwierdzic, ze to uroczy hotelik :) ? Odpowiedz Link Zgłoś