Dodaj do ulubionych

Paralia - z jakim biurem ? studentki

18.04.07, 21:50
witam. planuję wyjazd do paralii pod koneic czerwca. Z kolezanka jestescmy
studentkami i nie owijając w bawełnę chcemy zaplacic jak najmniej. Chcemy
jechac autokarem, bez wyzywenia, zakwaterowanie tez się nie liczy.
Podsumowując, znacie takie oferty????? jakie biura moecie polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Paralia - z jakim biurem ? studentki IP: *.streamcn.pl 19.04.07, 09:08
      www.funclub.pl
    • Gość: Katie Re: Paralia - z jakim biurem ? studentki IP: *.ovh.net 19.04.07, 19:14
      Ja co roku wyjeżdżam z Gandalf Travel - byłam już z tym biurem 3 razy i nigdy
      się nie zawiodłam. Mają super ceny i naprawdę fajny standard jak na małą kasę. W
      tym roku jedziemy całą paką do Olimpic Beach - to podobno nie daleko Paralii,
      ale czytałam na forum,że ładniejsza plaża niż w Paralii. Co do większych
      dyskotek - podobno najlepsze wyrzucone są poza miejscowość i dowożą do nich
      busiki. Kiedy się wybieracie? My jedziemy z Wawy w 8 osób (stały dobry składzik)
      24 czerwca - zaraz po mam nadzieję zdanej !- sesji :))) Może się zobaczymy ?
      • kasssienka Re: Paralia - z jakim biurem ? studentki 20.04.07, 16:03
        My juz wykupilysmy pobyt w Paralii z buirem FunClub. Jedziemy na 10 dni, wolne
        miejsca byly najwczesniej na 2.07 więc nie miałysmy wyboru .. Moze ktos jedzie
        wlasnie 2.07, my wyjezdzamy z Warszawy :) mam nadzieję, ze sesja pojdzie
        dobrze:) a co do dyskotek to nic nie wiem, mam nadzieję ze się wybawie :D:D

mozemy się spotkac i poimprezowac, do kiedy tam bedziecie?

jesli ktos byl w paralii to dajcie dla nas wskazówki :D

• kasssienka Re: Paralia - z jakim biurem ? studentki 20.04.07, 16:07
          aha i Olimpic Beach jest oddalona od Paralii o 2 km , mozna przejsc deptakiem :)
          w O.B jest ciszej i podobno bardziej czuc prawdziwy grecki klimat. Paralia to
          typowo rozrywkowa miejscowiosc. Czy Paralia jest duza??
          • Gość: Konio Re: Paralia - z jakim biurem ? studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 10:36
            Paralia to cos wielkości Mielna albo Międzyzdrojów i zapomnij o "greckich
            klimatach" zarówno w Paralii jak i Olimpic Beach , klimat jak u nas nad morzem
            tyle że pogoda lepsza
            • kasssienka Re: Paralia - z jakim biurem ? studentki 21.04.07, 14:57
              nie ma klimatu greckiego???? :( ja bylam w tamtym roku w Grecji a dokladnie na
              wyspie Aegina. tam klimat grecki bylo bardzo czuc. W Paralii nie ma waskich
              uliczek, bialych domkow ...?
              czy tam jest duzo grekow ?? czy raczej wiecej turystow??...
              jaka muzyka jest grana na dyskotekach?
              • Gość: Konio Re: Paralia - z jakim biurem ? studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 15:21
                Paralia i OB ogólnie cała Riwiera Olimpijska jak to się szumnie nazywa to
                zbiorowisko apartamentowcow i hoteli zapomnij więc o białych domkach wąskich
                uliczkach i tego typu klimatach, turyści w większości z Polski, Słowacji ,
                Węgier itp, Greków raczej ciężko uświadczyć , chyba że albani udający Greka :) ,
                ale zawsze do Salonik można skoczyć pociągiem a jak szukasz greckiego klimatu w
                tej okolicy to najlepiej wypożyczyć samochód i podjechać do Starego Platamonas
                czy jakoś tak się ta mieścina nazywa. Poza tym jest dość rozrywkowo więc nudzić
                się nie powinnyście
                Pozdro
                • kasssienka Re: Paralia - z jakim biurem ? studentki 21.04.07, 15:34
                  hm no to mnie nie pociesza:( rownie dobrze moglabym jechac nad morze...... jest
                  jakas rozica poza pogoda?
                  • hhera Re: Paralia - z jakim biurem ? studentki 02.06.07, 19:42
                    tez sie wybieram do Palari ze wzgledu na rozrywke nocna oraz mozliwosc wykupienia wycieczek ktore mnie intresuja . Zastanawiamy sie ejszcze nad miasteczkiem na Rodos na F tez slyszalam ,ze rozrywkowe miejsce ,ale nie wiem czy mozna dostac sie tam gdzie chce;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka