Gość: Galbar IP: *.sopro.pl 25.04.07, 10:21 Witam czy był ktoś może w hotelu Lili Studio w Amoudarze na Krecie? Ja jade tam 02.09.07 z Ecco Holiday. A może ktos slyszał jakieś opinie o tym hotelu i mieście? Czy warto tam ogóle jechać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Lili Studio Kreta 25.04.07, 10:45 Lili to studia na dobrym poziomie, czyste. Oczywiście tradycyjnie śniadania są dość monotonne, ale można się najeść i są smaczne. Sama Amoudara, to jak dl amnie kurort w stylu polskich miesjcowości nadmorskich z lat 80-90. MOża tu i ówdzie smacznie zjeść. Ale na większe wypady polecam Iraklion. Przystanek autobusowy blisko hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
lrozycki Re: Lili Studio Kreta 26.04.07, 08:48 Witam, Na forum sporo było o Lili i Ammoudarze. Szkoda że nie sprawdziłeś wczesniej, np. ta miejscowość nie jest zbyt fajna do plażowania (widoczna zewsząd elektrownia na mazut, niezbyt czysto) Ja byłem w Ammoudarze w zeszłym roku, ale traktowałem ją raczej jako bazę wypadową (i to zadanie spełnia idealnie - masa tanich wypożyczalni samochodów, dobre położenie do przejazdów autobusem, centralne położenie).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galbar Re: Lili Studio Kreta IP: *.sopro.pl 27.04.07, 14:01 No właśnie nie mogłem nic znależć o hotelu i mieście, ale mam zamiar też to traktowac jako bazę wypadową, więc chyba dobrze wybrałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Lili Studio Kreta IP: *.171.95.77.crowley.pl 27.04.07, 14:48 Witaj do Lili wybieram si w lipcu, więc po powrocie służę opisem wrażeń. Trochę opisów jest na forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=21755&w=14498747&a=28434916 oraz na stronce wakacje.pl www.wakacje.pl/hotele/grecja/hotellili-studio-2047.html pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galbar Re: Lili Studio Kreta IP: *.sopro.pl 30.04.07, 08:46 byłbym wdzięczny za informacje jak tam jest w tym roku i na co mam się przygotować :) Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś