IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 19:08
Wybieram sie 13 sierpnia do Grecji miejscowość STOMIO proszę o informację
dotyczacą dojazdu ( czy z Serbia to prawda iz jedziemy bez wiz oraz czy juz
ktos tam był jesli tak to jakie sa opinie . Czy łatwo mozna znależc w Grecji
tani nocleg na 1 lub dwie noce.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mateusz Re: STOMIO IP: 217.96.23.* 02.06.03, 19:49
      Również wybieram się ze znajomymi do Stomio, ale na początku lipca. Mamy
      zarezerwowany apartament przez Polaka, który prowadzi tam biuro podróży
      www.gounistravel.gr. 7,20 Euro/os. dziennie. Jak wrócę to opiszę wrażenia.

Mateusz
      • Gość: Tom Re: STOMIO IP: *.kat.forthnet.gr 02.06.03, 22:58
        znajac tego pana kilka lat musze przed nim przestrzec. po pierwsze nie jest to
        polak, tylko Grek mieszkajacy kiedys w Polsce. NIe dawajcie sie mu oszukac, ani
        na wycieczkach ani na futrach czy zlocie bo niesamowicie zdziera. Byl kiedys
        rezydentem w kokkino nero. wpiszcie sobie te miejscowosc, bo ludzi porobili
        stronki prywatne o tym. przeczytajcie sobie opinie o nim. Ja pamietam jeden
        tekst z Autobusu gdy sie zegnal z grupa: "panie kostas dzieki panu wiemy co to
        znaczy udawac greka". A tak przy okazji Stomio jest super ze wzgledu plaze i z
        dziecmi to fajny urlop, dla tych co lubia cisze
        • Gość: Mateusz Re: STOMIO IP: 217.96.23.* 05.06.03, 00:15
          Czy mógłbyś uściślić co konkretnie masz na myśli przestrzegając przed tym
          panem? Czy chodzi o jakieś niedociągnięcia organizacyjne związane z organizacją
          pobytu, a jeżeli tak to czy możesz podać przykłady?

Mateusz
    • Gość: adonis Re: STOMIO IP: *.lar1.nas.panafonet.gr 24.07.03, 10:40
      www.gounistravel.gr zaprasza
    • Gość: Marek Re: STOMIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 12:27
      Wróciłem w piątek (25.07) byłem w Stomio - indywidualnie - dla mnie super.
      Apartamenty w kazdej chwili czasami już od 20 E przeciętnie w sezonie 30-35 E
      Bez problemów. Mała wioska , ładna plaża , mili ludzie . Nie ma tłoku. Cisza
      spokuj . Wiz do Serbi nie ma już od 1 .06 , są za to do Macedonii i to do
      załatwienia w Warszawie. Lepiej jechać przez Bugarię - opłata 12 E + ewentualne
      mandaty ja ktoś szybko jeździ (policja w każdej wiekszej miejscowości) tylko 70
      km dalej a taniej . Miłych wakacji bo nam się udały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka