Gość: maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:29 Proszę Was o opinie tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.aster.pl 19.06.07, 16:43 Piekny hotel jesli chodzi o teren. Ladna plaza , baseny , teatrzyki dla dzieci i doroslych. Pokoje sa lepsze i gorsze i jesli jedziesz z polskiego TUI to beda te gorsze ale tragedi nie ma. Rekompensuje otoczenie. Troche monotonne jedzenie. Obok w Hotelu Arminda (scanholiday) za duzo mniejsze pieniadze masz lepsze jedzonko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 08:41 Bardzo zależy mi na basenie ze zjeżdżalniami czy tam taki był? lub w hotelu Armina polecanym przez Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elciaus Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: 217.117.130.* 20.06.07, 08:55 A moze hotel Grand ktory znajduje sie po drugiej stronie ulicy. Bylam i polecam. www.grandhotel.gr/index.asp?lang=en Rozmawialam z rezydentka i mowila ze wypada duzo lepiej niz Arminda. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:30 Dzięki za propozycję. Hotel jest rzeczywiście fajny. Napisz proszę z jakiego biura podróży tam byłaś. ? Jak możesz opisz trochę pokoje, jedzonko , animacje itp. oraz co znajduje się w all? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcia Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.umt.tarnow.pl 12.07.07, 10:17 Bylam ze Scan Holiday i nie mialam opcji all. W tym hotelu taka opcja nie występuje. Jest tylko HB i wersja ze sniadaniem, obiadem i kolacja. Opinie pod ktorymi sie podpisuje sa tu: forum.gazeta.pl/forum/72,72177,3203097,,,60076085,VTP_GRECJA.html www.wakacje.pl/hotele/grecja/grand-resort-11087.html pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.aster.pl 22.06.07, 10:08 W Nana jest oddzielny basen dla dzieciakow , sa zabawki zjezdzalnie i takie tam. W Arminda jest rowniez odzielny basen dzieciecy ale duzo mniejszy. Gdzie nie pojedziesz napewno bedziesz zadowolona , w Arminda napewno sprwdzone jedzenie bo bylem tydzien temu. W Nana narzekali , ale ladniejszy teren . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:15 Dziękuję bardzo za wskazówki. Ze względu na dzieci szukam hotelu z fajnymi zjeżdżalniami. W tym roku byłam w Turcji i byliśmy z pobytu bardzo zadowoleni. Natomiast szukam już teraz hotelu na przyszły rok i mam nadzieję,że coś o podobnym standarcie do tureckich hoteli znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elciaus Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.umt.tarnow.pl 22.06.07, 12:11 A ja szukam fajnego hotelu na przyszly rok w turcji. :) W jakim bylas i czy mozesz go polecic? Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 14:17 Ja leciałam ze Skanem do Tucji - hotel Incekum Beach w miejscowości Inekum położonej między Antanyą a Alanyą. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Cały kompleks hotelowy położony jest przy plaży , jedzenie jest b. dobre (tak romaite,że każdy znajdzie coś dla siebie). Hotel ma duży basen z trzema zjeżdżalniami. Jest również brodzik dla dzieci. W all masz jedzenia, picia do woli , ręczniki, parasole, leżaki na basenie i na plaży za darmo. Myślałam tylko,że pokój będzie o trochę wyższym standarcie . Zamówiony miałam tzw. rodzinny czyli 2 pokoje , ale drugi pokoik okazał się przeróbką z werandy... Szczerze mówiąc z drugiej strony nie było co narzekać, gdyż i tak w pokoju przebywa się mało czasu, ale podobno już tak jest,że te gorsze pokoje są dla Polaków a lepsze dla Niemców. Ogólnie w pokoju był minibarek - lodóweczka z litrową wodą, suszarka, klima, i sejf(bezpłatny). Ręczniki mieliśmy codziennie wymieniane na świeże. Ogólne wrażenia są SUPER i z ręką na sercu mogę ten hotel Tobie polecić. Jeśli znasz jakiś hotel o podobnym standarcie na Krecie lub Rodos lub gdziekolwiek indziej to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:41 Tragedia. Właśnie dzisiaj wruciłem1.07.2007. Byłam tam z TUI i zrobili mam przykrą niespodziankę opuźniona impreza o 0,5 doby i powiadomili nas na dwa dni przed imprezą, a stewardesy w samolocie twierdziły, że takiej sytuacji nie było ponieważ grafik dostały miesiąc temu i niema żadnych przesunięć. Więc podejrzewam, że TUI nie chciało informować klientów o lotach po północy, bo takiej imprezy z małymi dziećmi by nikt nie wykupił. Ta sama sytuacja była z powrotem, musieliśmy wykupić w hotelu dodatkowy nocleg za 0,5 doby w cenie 65 euro, bo nas wyrzucili. Hotel twierdził, że ich opuźnienia samolotów nie interesują. Ten samolot to i tak małe piwo. Pokuj był ŚMIERDZĄCY i z KARALUCHAMI. Prosiłem o inny pokój, ale powiedziano mi, że hotel jest pełny i nic nie ma wolnego w daniu zakwaterowania, a jak mi się nie podoba to mam spać z dziećmi na fotelach w recepcji i czekać do rana (przylecieliśmy o 2 nad ranem). Standard pokoju to jedna gwiazdka, a nie cztery. Stare meble, pokuj ciemny (nora), kiepsko sprzątany podłoga myta, ale w teorii. Mnóstwo brudu. Pragnę powiedzieć, że nie wszystkie pokoje tak wyglądały i dlatego jest tak sporo pozytywnych opinii. Te najgorsze pokoje trafiały dla Polaków i Rosjan. Po przedłużeniu pobytu o 0,5 doby dostaliśmy SUPER pokuj czysty, jasny, nie śmierdzący o standardzie czterech gwiazdek, ale to było tylko na 0,5 doby. Jedzenie dobre, ale bardzo monotonne (dziennie to samo) TUI pisze w ofercie o POLSKICH animatorach. Była jedna dziewczyna z POLSKI, ale nie mówiła oficjalnie w języku polskim podczas animacji. Była bardzo fajna dzieci ją lubiły, ale niech nikt nie liczy na polskie animacje. Animacje w dzień przy basenie raczej słabe, natomiast wieczorem SUPER, ale raczej głównie pod NIEMCÓW. Piwo i drinki extra. Baseny naprawę SUPER. Świetne przedszkole. Sporo atrakcji np. nurkowanie, piłka, itp. PODKREŚLAM POKOJE TRAGICZNE I OBSŁUGA TUI TRAGICZA. JUTRO SKŁADAM REKLAMACJĘ. NA FOTOGRAFIACH W KATALOGU TUI ZUPEŁNIE IIINE POKOJE PRZEDSTAWIA. LUDZIE NIE JEDŹCIE TAM. TO KOSZMAR. Jeśli ktoś chce to mogę wysłać prawdziwe fotki jak to wygląda. Piszcie na: olszar@pro.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kama1978k Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? 12.07.07, 08:43 A ja byłam zadowolona. Pokój dostalismy super. Jedzenie wcale nie było monotonne. Byłam we wrześniu zeszłego roku. Super baseny i plac zabaw dla dzieci. Ale oczywiście kazdy ma inne odczucia których nie kwestionuję . Ale na Boga niech niektórzy sprawdzają swoją pisownię w postach ( patrz wyżej ) bo tylu błędów ortograficznych nie widziałam już dawno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodek to jest internet IP: *.aster.pl 12.07.07, 09:05 i tu zadna ortografia nie obowiazuje , tylko krotki przekaz. Odpowiedz Link Zgłoś
kama1978k Re: to jest internet 12.07.07, 09:21 Co z tego że internet. Czytając krótkie przekazy na portalach informacyjnych też napotykasz na błędy? No chyba że czytasz tylko informacje na Forum- więc w porzadku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:33 Dziękuję za Twoje opinie. Ja szukam już fajnego hotelu za następny sezon wakacyjny i mam nadzieję, że w końcu coś znajdę. Widzę, że wszędzie dla nas- Polaków są te gorsze pokoje. To koszmar! przecież płacimy nie małe pieniądze za zagraniczne wakacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati23 Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: 89.191.129.* 06.07.07, 22:07 Witajcie Ja byłam z rodziną w ubiegłym roku w Armindzie i nic złego na temat pokoi jak i jedzenia nie mogę powiedzieć. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Nam akurat trafił sie nawet olbrzymi taras, nasi znajomi mieli dwa balkony. W restauracji bardzo czysto (w kaflach na podłodze można było sie przeglądać jak w lustrze). Jedzenie dosyć smaczne jak na warunki greckie (jest to kuchnia grecka a nie polska) Była polska animatorka, która bawiła sie z dzieciakami. Brakowało nam natomiast tych animacji wieczornych takich jak były prowadzone w Nana Beach dla dorosłych, czasami tam chodziliśmy. Widziałam te gorsze pokoje w Nana Beach i powiem szczerze, że niezbyt ładne. Teren wokół hotelu rewelacyjne zagospodarowany. Nie ma jednak tych wielkich zjeżdżalni jakie sa w tureckich hotelach. Niedaleko (ok. 1 km) był taki mini aquapark (wstęp bezpłatny) opłata tylko za leżaki. Ogólnie Arminda jest hotelem który mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś