Dodaj do ulubionych

Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:29
Proszę Was o opinie tego hotelu.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.aster.pl 19.06.07, 16:43
      Piekny hotel jesli chodzi o teren. Ladna plaza , baseny , teatrzyki dla dzieci
      i doroslych. Pokoje sa lepsze i gorsze i jesli jedziesz z polskiego TUI to beda
      te gorsze ale tragedi nie ma. Rekompensuje otoczenie. Troche monotonne jedzenie.
      Obok w Hotelu Arminda (scanholiday) za duzo mniejsze pieniadze masz lepsze
      jedzonko.
      • Gość: maja Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 08:41
        Bardzo zależy mi na basenie ze zjeżdżalniami czy tam taki był? lub w hotelu
        Armina polecanym przez Ciebie?
        • Gość: elciaus Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: 217.117.130.* 20.06.07, 08:55
          A moze hotel Grand ktory znajduje sie po drugiej stronie ulicy.
          Bylam i polecam.
          www.grandhotel.gr/index.asp?lang=en
          Rozmawialam z rezydentka i mowila ze wypada duzo lepiej niz Arminda.

Ela
          • Gość: maja Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:30
            Dzięki za propozycję. Hotel jest rzeczywiście fajny. Napisz proszę z jakiego
            biura podróży tam byłaś. ? Jak możesz opisz trochę pokoje, jedzonko , animacje
            itp. oraz co znajduje się w all?
            • Gość: Elcia Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.umt.tarnow.pl 12.07.07, 10:17
              Bylam ze Scan Holiday i nie mialam opcji all. W tym hotelu taka opcja nie
              występuje. Jest tylko HB i wersja ze sniadaniem, obiadem i kolacja.
              Opinie pod ktorymi sie podpisuje sa tu:
              forum.gazeta.pl/forum/72,72177,3203097,,,60076085,VTP_GRECJA.html
              www.wakacje.pl/hotele/grecja/grand-resort-11087.html
              pozdrawiam
              Ela
        • Gość: xxx Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.aster.pl 22.06.07, 10:08
          W Nana jest oddzielny basen dla dzieciakow , sa zabawki zjezdzalnie i takie
          tam. W Arminda jest rowniez odzielny basen dzieciecy ale duzo mniejszy.
          Gdzie nie pojedziesz napewno bedziesz zadowolona , w Arminda napewno sprwdzone
          jedzenie bo bylem tydzien temu. W Nana narzekali , ale ladniejszy teren .
          • Gość: maja Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:15
            Dziękuję bardzo za wskazówki. Ze względu na dzieci szukam hotelu z fajnymi
            zjeżdżalniami. W tym roku byłam w Turcji i byliśmy z pobytu bardzo zadowoleni.
            Natomiast szukam już teraz hotelu na przyszły rok i mam nadzieję,że coś o
            podobnym standarcie do tureckich hoteli znajdę.
            • Gość: elciaus Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.umt.tarnow.pl 22.06.07, 12:11
              A ja szukam fajnego hotelu na przyszly rok w turcji. :)
              W jakim bylas i czy mozesz go polecic?

Ela
              • Gość: maja Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 14:17
                Ja leciałam ze Skanem do Tucji - hotel Incekum Beach w miejscowości Inekum
                położonej między Antanyą a Alanyą. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym
                hotelu. Cały kompleks hotelowy położony jest przy plaży , jedzenie jest b.
                dobre (tak romaite,że każdy znajdzie coś dla siebie). Hotel ma duży basen z
                trzema zjeżdżalniami. Jest również brodzik dla dzieci. W all masz jedzenia,
                picia do woli , ręczniki, parasole, leżaki na basenie i na plaży za darmo.
                Myślałam tylko,że pokój będzie o trochę wyższym standarcie . Zamówiony miałam
                tzw. rodzinny czyli 2 pokoje , ale drugi pokoik okazał się przeróbką z
                werandy... Szczerze mówiąc z drugiej strony nie było co narzekać, gdyż i tak w
                pokoju przebywa się mało czasu, ale podobno już tak jest,że te gorsze pokoje są
                dla Polaków a lepsze dla Niemców. Ogólnie w pokoju był minibarek - lodóweczka z
                litrową wodą, suszarka, klima, i sejf(bezpłatny). Ręczniki mieliśmy codziennie
                wymieniane na świeże. Ogólne wrażenia są SUPER i z ręką na sercu mogę ten hotel
                Tobie polecić. Jeśli znasz jakiś hotel o podobnym standarcie na Krecie lub
                Rodos lub gdziekolwiek indziej to napisz.
      • Gość: Krzysiek Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:41
        Tragedia. Właśnie dzisiaj wruciłem1.07.2007. Byłam tam z TUI i zrobili mam
        przykrą niespodziankę opuźniona impreza o 0,5 doby i powiadomili nas na dwa dni
        przed imprezą, a stewardesy w samolocie twierdziły, że takiej sytuacji nie było
        ponieważ grafik dostały miesiąc temu i niema żadnych przesunięć. Więc
        podejrzewam, że TUI nie chciało informować klientów o lotach po północy, bo
        takiej imprezy z małymi dziećmi by nikt nie wykupił. Ta sama sytuacja była z
        powrotem, musieliśmy wykupić w hotelu dodatkowy nocleg za 0,5 doby w cenie 65
        euro, bo nas wyrzucili. Hotel twierdził, że ich opuźnienia samolotów nie
        interesują.
        Ten samolot to i tak małe piwo. Pokuj był ŚMIERDZĄCY i z KARALUCHAMI. Prosiłem
        o inny pokój, ale powiedziano mi, że hotel jest pełny i nic nie ma wolnego w
        daniu zakwaterowania, a jak mi się nie podoba to mam spać z dziećmi na fotelach
        w recepcji i czekać do rana (przylecieliśmy o 2 nad ranem). Standard pokoju to
        jedna gwiazdka, a nie cztery. Stare meble, pokuj ciemny (nora), kiepsko
        sprzątany podłoga myta, ale w teorii. Mnóstwo brudu.
        Pragnę powiedzieć, że nie wszystkie pokoje tak wyglądały i dlatego jest tak
        sporo pozytywnych opinii. Te najgorsze pokoje trafiały dla Polaków i Rosjan. Po
        przedłużeniu pobytu o 0,5 doby dostaliśmy SUPER pokuj czysty, jasny, nie
        śmierdzący o standardzie czterech gwiazdek, ale to było tylko na 0,5 doby.
        Jedzenie dobre, ale bardzo monotonne (dziennie to samo)
        TUI pisze w ofercie o POLSKICH animatorach. Była jedna dziewczyna z POLSKI, ale
        nie mówiła oficjalnie w języku polskim podczas animacji. Była bardzo fajna
        dzieci ją lubiły, ale niech nikt nie liczy na polskie animacje.
        Animacje w dzień przy basenie raczej słabe, natomiast wieczorem SUPER, ale
        raczej głównie pod NIEMCÓW.
        Piwo i drinki extra.
        Baseny naprawę SUPER.
        Świetne przedszkole.
        Sporo atrakcji np. nurkowanie, piłka, itp.
        PODKREŚLAM POKOJE TRAGICZNE I OBSŁUGA TUI TRAGICZA. JUTRO SKŁADAM REKLAMACJĘ.
        NA FOTOGRAFIACH W KATALOGU TUI ZUPEŁNIE IIINE POKOJE PRZEDSTAWIA.
        LUDZIE NIE JEDŹCIE TAM. TO KOSZMAR.
        Jeśli ktoś chce to mogę wysłać prawdziwe fotki jak to wygląda. Piszcie na:
        olszar@pro.onet.pl
        • kama1978k Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? 12.07.07, 08:43
          A ja byłam zadowolona. Pokój dostalismy super. Jedzenie wcale nie było
          monotonne. Byłam we wrześniu zeszłego roku. Super baseny i plac zabaw dla
          dzieci. Ale oczywiście kazdy ma inne odczucia których nie kwestionuję . Ale na
          Boga niech niektórzy sprawdzają swoją pisownię w postach ( patrz wyżej ) bo
          tylu błędów ortograficznych nie widziałam już dawno. Pozdrawiam
          • Gość: miodek to jest internet IP: *.aster.pl 12.07.07, 09:05
            i tu zadna ortografia nie obowiazuje , tylko krotki przekaz.
            • kama1978k Re: to jest internet 12.07.07, 09:21
              Co z tego że internet. Czytając krótkie przekazy na portalach informacyjnych
              też napotykasz na błędy? No chyba że czytasz tylko informacje na Forum- więc w
              porzadku. Pozdrawiam
    • Gość: maja Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:33
      Dziękuję za Twoje opinie. Ja szukam już fajnego hotelu za następny sezon
      wakacyjny i mam nadzieję, że w końcu coś znajdę. Widzę, że wszędzie dla nas-
      Polaków są te gorsze pokoje. To koszmar! przecież płacimy nie małe pieniądze za
      zagraniczne wakacje!
      • Gość: kati23 Re: Czy ktoś był w Nana Beach Resort na Krecie? IP: 89.191.129.* 06.07.07, 22:07
        Witajcie
        Ja byłam z rodziną w ubiegłym roku w Armindzie i nic złego na temat pokoi jak i
        jedzenia nie mogę powiedzieć. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Nam akurat
        trafił sie nawet olbrzymi taras, nasi znajomi mieli dwa balkony. W restauracji
        bardzo czysto (w kaflach na podłodze można było sie przeglądać jak w lustrze).
        Jedzenie dosyć smaczne jak na warunki greckie (jest to kuchnia grecka a nie
        polska)
        Była polska animatorka, która bawiła sie z dzieciakami. Brakowało nam natomiast
        tych animacji wieczornych takich jak były prowadzone w Nana Beach dla
        dorosłych, czasami tam chodziliśmy.
        Widziałam te gorsze pokoje w Nana Beach i powiem szczerze, że niezbyt ładne.
        Teren wokół hotelu rewelacyjne zagospodarowany. Nie ma jednak tych wielkich
        zjeżdżalni jakie sa w tureckich hotelach. Niedaleko (ok. 1 km) był taki mini
        aquapark (wstęp bezpłatny) opłata tylko za leżaki. Ogólnie Arminda jest hotelem
        który mogę polecić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka