Dodaj do ulubionych

Georgioupolis Rethymnon

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:15
witam!czy ktos moze mi polecic jak rozrwykowo spedzic czas w tych miejscach?
chodzi mi o dyskoteki,knajpki..dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: viki Re: Georgioupolis Rethymnon IP: 87.203.112.* 26.06.07, 23:17
      wlasnie wracam z georgioupoli jutro. miejscowosc zdecydowanie dla rodzin z
      dziecmi lub potrzebujacych spokoju. nie ma dyskotek. ostatni aytobus z rethymno
      o 22.30 a z chani o 21.
      • Gość: gracja Re: Georgioupolis Rethymnon IP: *.centertel.pl 26.06.07, 23:49
        Zgadzam sie z przedmówczynią, to raj dla rodzi a nie dla osób chcących spędzic
        czas bardziej rozrywkowo.
      • Gość: slonko Re: Georgioupolis Rethymnon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 08:05
        dziekuje..a mam pytanie ile czasu zajmuje dojscie do Rethymnon pieszo?
        • Gość: viki Re: Georgioupolis Rethymnon IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.06.07, 09:44
          chyba pieszo nie da rady:) z rethymno do georgioupoli autostradą okolo 25 km.
          autobus jedzie od 25-40 min (zależnie od natężenia ruchu). jeśli jest szansa na
          zmianę kierunku to polecam. mnie osobiście sie podobało ale ja jestem z tych
          włóczących się więc generalnie hotel widywałam tylko w nocy. na imprezy tam nie
          ma większych szans. chyba, że kolacja w tawernie. miejscowi potwierdzają, że to
          miejscowość dla: starszych, rodzin z dziećmi, szukających spokoju. sami jezdżą
          na imprezy do turystycznych miejscowości w okolicach rethymno, np. scaleta.
          pzdr.
          • Gość: slonko Re: Georgioupolis Rethymnon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:47
            dziekuje..no niestety juz za 6 dni lece takze nie mam szans na zadne
            zmiany..ale moze jakos dam rade bo ja lubie tez spedzac czas na wloczegach..i
            sama nie wiem jakim cudem wybralam ciche miejsce ale trudno...pozdrawiam
            • Gość: viki Re: Georgioupolis Rethymnon IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.06.07, 18:54
              kreta jest tak piękna i ma tyle do zaoferowania, że jeśli lubisz spędzać czas
              na włóczęgach to na pewno nie będziesz sie nudzić. oczywiście najlepiej wynająć
              samochód bo południe (w przeciwieństwie do północy) komunikacją autobusową
              słabiutko dostępne. a jeśli chodzi o ewentualne rozrywki w rethymno to jeśli
              jedziesz z większą ekipą to zawsze można zrobić zrzutę na powrotne taxi
              (podobno przy 4 osobach około 8-9 e). osobiście mogłabym tam wrócić jeszcze raz
              więc zazdroszczę (pozytywnie of course).
              • Gość: slonko Re: Georgioupolis Rethymnon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:46
                dziekuje za slowa otuchy..jade tylko z kolezanka..mam nadzieje,ze jakos sobie
                poradzimy i ze miejscowi sa goscinni.Nie znam ich zwyczajow bo w Grecji bede
                pierwszy raz..pozdrawiam
    • makadi2 Re: Georgioupolis Rethymnon 28.06.07, 10:38
      Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej na temat Rethymnonu to napisz maila
      makadi2@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka