imperia1 27.06.07, 11:51 gdzie lepiej wyjechać na 2 tyg odpoczynek z przedszkolakiem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aleksandra Re: Kos czy Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.07, 16:42 ja mialam jechac na rodos z mezem i 6 letnia corka zrezygnowlam . sugerujac sie wypowiedziami ludzmi ktorzy byli na rodos czy kos trzeba nastawic sie na to ze w grecji polskie biura nie maja za dobrych miejsc w hotelach ani super propozycji. a to co polecaja np.prorodzinny montemar na rodos jest totalna porazka.dlatego grecja to tylko przez niemieckie biuro albo samodzielnie (dojazd i hotel ktory samemu sie wybierze). ja lece do hiszpanii a wlasciwie na wyspy kanaryjskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nisat Re: Kos czy Rodos IP: 212.244.126.* 28.06.07, 07:56 Oj, Aleksandro, mijasz sie z prawdą , a waląc prosto z mostu to piszesz kompletne bzdury. Właśnie wróciłem z Kos , z polskim biurem podróży, oferta z last m., hotel czterogwiazdkowy /grecka kategoria A/,2 tygodnie - całkowity koszt z wszystkimi opłatami : 2217 zł/osobę - wyżywienie HB. Hotel rewelacyjny, wyżywienie również. Życzę Ci udanego pobytu w Hiszpanii...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELLA Re: Kos czy Rodos IP: *.crowley.pl 12.07.07, 23:13 Nie wierz w niemieckie biura podróży! NECKERMANN pakuje Polaków (i nie tylko!) do tego syfu w Montemarze! Orbis też, Rainbow też. chyba, że kupujesz w Niemczech z ICH KATALOGU, a nie katalogu dla Polaków! na Rodos polecam AVRA BEACH będziesz bardzo zadowolona. My byliśmy z niespełna 3,5 letnią córczką i nie chciało nam się wyjeżdżać. Trzeba dużo pytać i czytać na forum, ale UWAGA! pracownicy biur podróży też się potrafią świetnie podszywać pod podróżnych i dmementować negatywne opinie. ostrożność nie zaszkodzi i zależy kto i czego oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewamalgorzata Re: Kos czy Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:11 Na Kos generalnie niemal wszystkie plaże sa piaszczyste - na Rodos takowych jest trochę mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nisat Re: Kos czy Rodos IP: 212.244.126.* 28.06.07, 07:49 Tak się składa, że byłem i na Rodos i na Kos. Obie wyspy mają zbliżony charakter, dużo zieleni, ładne plaże. Zdecydowanie spokojniejszą i bardziej przyjazną wyspą jest Kos. Plaże jak bałtyckie, bardzo leniwa atmosfera - idealne miejsce dla ludzi ze skołatanymi nerwami. Polecam miejscowości na północnym wybrzeżu - Tigiaki lub Marmari. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kos czy Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:43 Wróciliśmy z Rodos tydzień temu hotel Kalitea Mare z 5 letnim przedszkolakiem. W tydzień zjżdziliśmy autkiem całą wyspę i muszę przyznać że jest urocza. Co prawda nie byliśmy na Kos (teras mamy dylemat Kos czy Korfu) ale z czystym sumieniem polecam Rodos. Odpowiedz Link Zgłoś
makadi2 Re: Kos czy Rodos 28.06.07, 10:41 Jeśli masz problem w wyborze wyspy napisz na makadi2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś