Dodaj do ulubionych

Kos czy Rodos

27.06.07, 11:51
gdzie lepiej wyjechać na 2 tyg odpoczynek z przedszkolakiem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: aleksandra Re: Kos czy Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.07, 16:42
      ja mialam jechac na rodos z mezem i 6 letnia corka zrezygnowlam . sugerujac sie
      wypowiedziami ludzmi ktorzy byli na rodos czy kos trzeba nastawic sie na to ze
      w grecji polskie biura nie maja za dobrych miejsc w hotelach ani super
      propozycji. a to co polecaja np.prorodzinny montemar na rodos jest totalna
      porazka.dlatego grecja to tylko przez niemieckie biuro albo samodzielnie (dojazd
      i hotel ktory samemu sie wybierze). ja lece do hiszpanii a wlasciwie na wyspy
      kanaryjskie
      • Gość: nisat Re: Kos czy Rodos IP: 212.244.126.* 28.06.07, 07:56
        Oj, Aleksandro, mijasz sie z prawdą , a waląc prosto z mostu to piszesz
        kompletne bzdury.
        Właśnie wróciłem z Kos , z polskim biurem podróży, oferta z last m., hotel
        czterogwiazdkowy /grecka kategoria A/,2 tygodnie - całkowity koszt z wszystkimi
        opłatami : 2217 zł/osobę - wyżywienie HB.
        Hotel rewelacyjny, wyżywienie również.
        Życzę Ci udanego pobytu w Hiszpanii......
      • Gość: ELLA Re: Kos czy Rodos IP: *.crowley.pl 12.07.07, 23:13
        Nie wierz w niemieckie biura podróży! NECKERMANN pakuje Polaków (i nie tylko!)
        do tego syfu w Montemarze! Orbis też, Rainbow też. chyba, że kupujesz w
        Niemczech z ICH KATALOGU, a nie katalogu dla Polaków! na Rodos polecam AVRA
        BEACH będziesz bardzo zadowolona. My byliśmy z niespełna 3,5 letnią córczką i
        nie chciało nam się wyjeżdżać. Trzeba dużo pytać i czytać na forum, ale UWAGA!
        pracownicy biur podróży też się potrafią świetnie podszywać pod podróżnych i
        dmementować negatywne opinie. ostrożność nie zaszkodzi i zależy kto i czego
        oczekuje.
    • Gość: ewamalgorzata Re: Kos czy Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:11
      Na Kos generalnie niemal wszystkie plaże sa piaszczyste - na Rodos takowych
      jest trochę mniej
      • Gość: maja Re: Kos czy Rodos IP: *.tkdami.net 27.06.07, 22:42
        KOS !!!
    • Gość: nisat Re: Kos czy Rodos IP: 212.244.126.* 28.06.07, 07:49
      Tak się składa, że byłem i na Rodos i na Kos.
      Obie wyspy mają zbliżony charakter, dużo zieleni, ładne plaże.
      Zdecydowanie spokojniejszą i bardziej przyjazną wyspą jest Kos.
      Plaże jak bałtyckie, bardzo leniwa atmosfera - idealne miejsce dla ludzi ze
      skołatanymi nerwami.
      Polecam miejscowości na północnym wybrzeżu - Tigiaki lub Marmari.
      • Gość: . Re: Kos czy Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:43
        Wróciliśmy z Rodos tydzień temu hotel Kalitea Mare z 5 letnim przedszkolakiem.
        W tydzień zjżdziliśmy autkiem całą wyspę i muszę przyznać że jest urocza. Co
        prawda nie byliśmy na Kos (teras mamy dylemat Kos czy Korfu) ale z czystym
        sumieniem polecam Rodos.
    • makadi2 Re: Kos czy Rodos 28.06.07, 10:41
      Jeśli masz problem w wyborze wyspy napisz na makadi2@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka