Gość: lido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 12:26 Prosze o informacje, czy na Rodos w okolicach Genadi w lipcu sa komary lub inne muszki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bebiak Re: Komary na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 17:48 Jak byłam w Theologos na zachodnim wybrzeżu w lipcu 1999 roku to myślałam, że oszaleję z ich powodu! Gryzły nieprawdopodobnie, powstawały wielkie bąble (takie plackowate bąble), ale - co dziwne - na drugi dzień wszystko to znikało z ciała nie pozostawiając śladu, a w nocy znowu... Komary nigdzie mnie tak nie gryzły w Helladzie jak właśnie na Rodos, ale i tak było bosko oczywiście :-)) Drugie w kolejności miejsce gdzie mi dokuczały (ale tylko dokuczały) to Kreta (Hersonissos) też w lipcu, ale 2000. W innych miejscach nie doświadczyłam. Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: Komary na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 08:44 bylam w zeszlym roku w genadi i w pierwsza noc mnie tak pogryzly ze szok! kupilam sobie taka wtyczke zapachowa do kontaktu i problem zniknal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel sadama loczki badz powazna ty mowisz o wydatkach .. IP: *.kat.forthnet.gr 16.06.03, 09:40 O wielkich wydatkach... Nie poTo ludziska jada do grecji aby wpadac w koszta. Aby jeszcze kupowac jakies wibratorki odstraszajace komary ? Ty jestes powazna ? Odpowiedz Link Zgłoś